Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai

netraukia saldumynai visai thumbup.gif
Atsakyti
valgiau viską ko norėjau ir nieko neribojau, nei šokoladų nei picų, tik kiekius žiūrėdavau, kad nepadaugint smile.gif
Atsakyti
Saldumynai netraukia, nebent spurgos ar ledai, bet retai
Atsakyti
Siaip nelabai traukia nestuke.gif ...suvalgau, kad nuotaika pageretu thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat - nuotaikai pakelti biggrin.gif
Atsakyti
Manes irgi netraukia saldumynai... netrauke pries nestuma, ir dabar netraukia smile.gif valgymo iprociai pastojus nepasikeite smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
manes pries pastojant ir nestumo metu saldumynai visai netrauke,o dabar net pyragus kept pradejau birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvuuze: 02 balandžio 2009 - 09:21
Aš tai valgau ką tik noriu savęs nevaržydama visai. Tiesa, jei dėl svorio, tai iki nėštumo irgi valgiau kiek norėjau ir ką norėjau. Sakoma, kad jei nėštumo metu yra pareikalavimas ką nors valgyti, tai ir nereikia stabdyti, nebent tai būtų produktas, kuris tikrai kenkia, bet paprastai nėščiųjų prie tokių ir netraukia.
Atsakyti
nestumo pradzioje labai griauziau sokolada,ir mandarinus,taip norejau,bet gine uzdraude abu siuos skanestus,tai tik guminukus valgau,nes manau kad jie nekenkia ,zelatinos yra,o pyragu nenoriu,per saldus jie man
Atsakyti
As tai megstu saldumynus, skanu,saldu ax.gif
Atsakyti
Ir mane traukia saldymynai, bet as kaip galedama stangiuosi maziu sokolado valgyti, o daugiau dziovntu vaisiu ar riesutu. Va neseniai atradau traskius avizinius "Skanejos" dribsnius, su resutais ir kokoso drozlem, gan sadus, bet kartu gal geriau nei saldainiai g.gif Tai jau savaite be saldainiu isgyvenau biggrin.gif
Atsakyti
Manęs saldumynai netraukia visiškai schmoll.gif thumbup.gif taip norisi ko nors rūgštaus, kokių agurkėlių rolleyes.gif
Atsakyti