neriboju , valgau kiek noriu ir kada noriu, kartais tikrai per daug
bet jau kasdien be ledu ir snikerio negaliu
Pries nestuma buvau smalize,o dabar tai pakvaisau del saldumynu.is ryto pora bandeliu,po sociu pietu dvieju snikersu reikia,o vakare sviezus batonas(puse jo) su sokoladiniu kremu.o kur dar visi saldainiai dienos begyje bet nepasakyciau,kad daug svorio priaugau...
o manes tai isvis netraukia saldumynai nestumo metu..o seniau kaip megdavau visokius
As iki 8 men visai nenorejau saldumynu O nuo 8 men valgau kiekviena diena Neriboju
Nėštumo metu saldumynai sudarė mano mitybos pagrindą labai gerai jaučiausiai juos valgydama.. daug geriau nei normalu maistą. Kartais vietoj pietų porą pyrago gabalų sukursdavau
Per nėštumą aišku priaugau truputį daugokai - 17 kg, bet dabar iš ju liko 1, kurio labai nesistengiu numesti, nes dar maitinu. Taip kad nieko baisaus tame nematau. Mano pasiūlymas - paklusti savo instinktams, savo organizmo poreikiams ir viskas bus ok!
Pypliukas mano sveikas gyvas, jokių alergijų neturi. Aišku, kaip ten bus su šokoladu nežinau, nes dar nebandėme jo duoti
Per nėštumą aišku priaugau truputį daugokai - 17 kg, bet dabar iš ju liko 1, kurio labai nesistengiu numesti, nes dar maitinu. Taip kad nieko baisaus tame nematau. Mano pasiūlymas - paklusti savo instinktams, savo organizmo poreikiams ir viskas bus ok!
Pypliukas mano sveikas gyvas, jokių alergijų neturi. Aišku, kaip ten bus su šokoladu nežinau, nes dar nebandėme jo duoti
QUOTE(Raiduke @ 2008 08 23, 20:42)
o manes tai isvis netraukia saldumynai nestumo metu..o seniau kaip megdavau visokius
Manes taip pat netraukia, bet kartais suvalgau vieną kitą saldainiuką, , nors iki buvau megėja
QUOTE(eglut @ 2008 08 26, 15:45)
Nėštumo metu saldumynai sudarė mano mitybos pagrindą labai gerai jaučiausiai juos valgydama.. daug geriau nei normalu maistą. Kartais vietoj pietų porą pyrago gabalų sukursdavau
Man lygiai tas pat, tik priaugau as 13 kg. Pagr maistas - saldumynai Tik stengiausi apziuret etiketes, pvz. maziausiai E yra Mars sokoladuke, tai ir kirtau ji diena dienon Ir gydytojo mano nuostata buvo tokia - jei nescia ko nors nori, vadinasi, jai to reikia
Pries nestuma buvau smalize, dabar tik retkarciais noras uzeina kokio skanesto O siaip nieko neriboju, dabar labai megstu saldzia oboliene
mane irgi pradejo traukt link saldumynu is pradziu ne is tolo nenorejau. o dabar kartais pasmaliziauju, aisku ne daznai
As negaliu be ledu, noriu - valgau, neriboju