ojjjj, pries buvau tikra juodojo sokolado fanatike , bet nestumo pradzioj nei pazvelgt y juos negalejau ...o ka kalbet apie valgyma..iskart negera darydavosi ...bet uztat dabar kartais jau visai norisi ...ir tikrai ne lietuvisko, o butinai kokio nors snikers, milky way, o geriausias dalykas tai milka
na pries nepasakyciau kad buvau saldumynu fanatike,bet patikekit kap pastojau tai ryte prabudus nelibdavau is lovos kol nesuvalgydavau sokolado.
As stengiuosi labai riboti saldumynus ypac nestumo metu, net susirasiau priezastis ant lapelio kad nepamirsciau del ko aukojuosi. Taigi, saldumynai gali issaukti: 1) cukralige, 2) virsvori, 3) pienlige 4) dantu kariesa. Tas lapelis man labai padeda susilaikyti
O man uždraudė vakar daktarė saldumynus , nes sakė, kad gali pakenkti leliukui, nes kraujas per tirštas, ir analizai parodė, kad per daug anglevandenių organizme ir per mažai vandens, tai va pasakė daug, daug gerti, ir iki minimumo sumažinti salduminų vartojimą..............
QUOTE(Evi @ 2008 02 14, 13:03)
As stengiuosi labai riboti saldumynus ypac nestumo metu, net susirasiau priezastis ant lapelio kad nepamirsciau del ko aukojuosi. Taigi, saldumynai gali issaukti: 1) cukralige, 2) virsvori, 3) pienlige 4) dantu kariesa. Tas lapelis man labai padeda susilaikyti
reikes ir man toki lapeli pasidaryti,kad nesusigundyciau saldumynams.Nes negaliu kaip norisi,ledu ,sokoladu ir visokiu bandeliu
as preis nesuma nebuvau saldumynu megeja, bet vis kartais pasilepindavau save. O stai dabar noriu kazko skanaus, bet niekaip neapsisprendziu ko noriu o dar pykinimas, todel lieku be saldumynu
As per visa nestuma i saldumynus negalejau pazvelgti ne is tolo, nors siaip nuo pat vaikystes esu tikra smalize. Man visalaik norejosi kazko rugstaus, todel kilogramais kimsau obuolius, apelsinus, mandarinus, marinuotus agurkelius ir t.t. . Bet jei butu buves noras valgyti saldziai, tikrai nebuciau saves ribojusi (na, nebent tuo atveju, jei iki puses nestumo jau buciau priaugusi 20 kg ).
Esu baisi smalize, bet nestumo pradzioj negalejau net ziuret i saldumynu puse.net nuo kvapo bloga budavo.labiau trake rugstus dalykeliai.o va dabar pastebiu, kad vel prie saldesiu patrauke.siandien taip uzsimaniau, kad keliausi 7 ryto ir ejau i parduotuve sokolado...
iki nestumo netraukdavo saldumynai, na bet visa nestuma kasdien eina i trasa saldainiai, pyragai, bandeles, ledai, nu zodziu bile tik saldu, o ypac skanu sokoladiniai sveriami vafliai, jeigu namie nera tai nakti sapnuoju o kita diena begu norfon pirkti nes tik ten ju yra o norfa tai tolokai , jau nebe daug liko nesciai vaiksciot, kazin kaip bus po nestumo?..geriau jau nebetrauktu "ant saldaus"
kazkaip niekada nebuvau saldumynu megeja, tai ir dabar kazkaip netraukia, bet va vaisiai tai i trasa eina kaip pasiute
as be saldumynu ir gyventi negalejau jei uzmigdavau noredama sokolado,tai ir atsikeldavau su mintimis apie sokolada ir taip budavo iki kol jo negaudavau
na bet db dar vis negaliu atsikratyti nereikalingu 10kg
na bet db dar vis negaliu atsikratyti nereikalingu 10kg