Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 29, 16:55)
thumbup.gif  thumbup.gif  šaunuolė,stipriai padirbėjai  mirksiukas.gif

QUOTE(Babaušiukas @ 2008 10 29, 17:17)
Verena nuostabūs darbeliai thumbup.gif  4u.gif . Tikrai labai daug darbo įdėta drinks_cheers.gif . Net nepasakyčiau, kad nekrakmolytos tos servetėlės g.gif . Kažkaip visai gražiai žiūrisi wub.gif

Aciu Jums visoms drinks_cheers.gif , tiesiog atsirado laisva minutele ir sudejau sios vasaros darbelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2008 10 29, 14:19)
Aciu Jums visoms  drinks_cheers.gif , tiesiog atsirado laisva minutele ir sudejau sios vasaros darbelius  smile.gif

turininga vasara buvo,nes darbai labi grazus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 10 29, 17:37)
turininga vasara buvo,nes darbai labi grazus  wub.gif  4u.gif

Kai truksta nervu su magistrinio darbo rasymu- reikia imtis tokio darbo, kuris suteikia malonuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2008 10 29, 16:49)
Kai truksta nervu su magistrinio darbo rasymu- reikia imtis tokio darbo, kuris suteikia malonuma  blush2.gif
Man irgi taip pat drinks_cheers.gif . Ir malonumą suteikia, ir nervus apramina, o ir į galutinį rezultatą smagu žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Na ir paskutines
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=yerena,2008 10 30, 10:44]
Na ir paskutines
na bet ir darbo kiek įdėta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2008 10 29, 14:12)
Parodau ir as keleta savo darbeliu:

Tik kad darbeliai nekrakmolinti ir nenaudojami guli stalciuje kol kas  blush2.gif

labai gražios servetėlės thumbup.gif Kaip bebūtų keista, aš jas neriu, būna, nesustodama. Ir pati niekur nepadedu namie blush2.gif Vis padovanoju - tai mamai, tai anytai. Jos išdėlioja visur. O aš kažkaip nerandu vietos joms pas save namie doh.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 29, 15:23)
super antra labai įdomi  thumbup.gif  mirksiukas.gif

aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2008 10 30, 08:44)
Na ir paskutines

na tikrai pasidarbavai is sirdies wub.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 30 spalio 2008 - 17:53
dar karta aciu visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 10 27, 20:52)
kaip sekas?gal jau tuoj pasigirsi kaip pavyko?? bigsmile.gif

nepatikesi bet pavyko bigsmile.gif cia tau uz paaiskinima user posted image didelis didelis aciukas 4u.gif kaip tik baigiau su eglutemis servetele kipsiu dabar i sitas ax.gif

yerena,siaubas kokie groziai bigsmile.gif thumbup.gif nu ir darbelio ideta kruopstaus ir meiles daug thumbup.gif wub.gif saunuole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 31 spalio 2008 - 10:44
QUOTE(barskuoleee @ 2008 10 28, 23:26)
nu niekaip nesigauna man tas užlenkimas doh.gif kažkos jovalas išeina  frusty.gif gal tą abrozdėlį galima būtų didesnį į emailą man permes, gal ką suskaityčiau ten  lens.gif  barskuoleee@gmail.com

Pabandysiu paaiškint, jei pavyks. Tarkim, darom taip
1. Juostelė iš 4 stulpelių su vienu užmetimu. Priartėjom prie "užlenkimo" vietos.
2. Neriant link tos pusės, į kurią turi "susispausti", darom taip:
- 1 stulpelis su vienu užmetimu,
- 2 stulpeliai su vienu užmetimu, tačiau užmetimas kiekvienam stulpeliui pernerimas iš karto (t.y., normaliai ištrauki siūlą per 2 kartus, čia -- per vieną; taip stulpelis gaunasi truputį žemesnis, negu įprastinis su vienu užmetimu
- 1 žemas stulpelis
- kraštinė pynutė
3. Neriam atgal (nuo "susiaurėjimo" grįžtam į plačiąją pusę):
- visi stulpeliai su normaliu 1 užmetimu
4. Taip pat, kaip (2) punkte
5. Taip pat, kaip (3) punkte
6. Taip pat, kaip (2) punkte. Tik neriant kraštinę pynutę išneriam pusę reikiamų kilpučių, tada pynutę perneriam atgal per prieš tai buvusias 3 kraštines pynutes, tada užbaigiam likusias paskutinės pynutės kilpas.
7. Taip pat, kaip (3) punkte
8. Neriam juostelę toliau.

Dar galima pabandyt pasižiūrėt čia, pakankamai gražiai papaišyta / aprašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 31 spalio 2008 - 11:15
QUOTE(Amanita @ 2008 10 31, 11:06)
Pabandysiu paaiškint, jei pavyks. Tarkim, darom taip

Dar galima pabandyt pasižiūrėt čia, pakankamai gražiai papaišyta / aprašyta.

o neriant reikia sukinėti nėrinį? mastau.gif Nes kaip suprantu iš šios nutoraukytės, tai reikia ax.gif Ar gal aš klystu?
user posted image
Atsakyti