AČIŪ visoms už pagyrimus. Antrųjų servetėlių schemą turiu žurnale. Reik kaip nors nuskenuoti. Nors ne visai pagal schemą nėriau - truputi perdariau. Pasistengsiu suorganizuoti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 10 19, 17:58)
Labai labai gražu ir netradiciška . O jau siūliukų tokie nėriniai tikrai nemažai "suvalgo"
O čia pirmas toks darbelis iš Briugės nėrinių? Tai laaabai pavykęs
Oi tai ačiū . Reiks bandyt
*irma*, mamkaa, shemutė ramunių yra 42 psl.
Taip taip, laukiam šito grožio shemos, Amanita
Papildyta:
Dabar pažiūrėjau tą 42 psl., kažko tos ramunių shemos nerodo . Betgi buvau įkėlus
Papildyta:
Dar kartą keliu
O čia pirmas toks darbelis iš Briugės nėrinių? Tai laaabai pavykęs
Oi tai ačiū . Reiks bandyt
*irma*, mamkaa, shemutė ramunių yra 42 psl.
Taip taip, laukiam šito grožio shemos, Amanita
Papildyta:
Dabar pažiūrėjau tą 42 psl., kažko tos ramunių shemos nerodo . Betgi buvau įkėlus
Papildyta:
Dar kartą keliu
o gal man kas neišmanėlei papasakos, kaip nert Briūgės nėriniį?
QUOTE(barskuoleee @ 2008 10 23, 21:02)
o gal man kas neišmanėlei papasakos, kaip nert Briūgės nėriniį?
Nu, net nežinau, kaip per kompą tą padaryt . Tą juostelę neriu taip: 9 pynelės kilpos, tadu stulpelis su užmetimu į ketvirtą nuo pradžios pynelės kilpą, po to dar trys stulpeliai su užmetimu. Po to *apsuku nėrinį, 5 kilpų pynelė ir 4 stulpeliai su užmetimu į anuos keturis stulpelius*. Nuo * iki * raštas kartojasi. Bet kaip paaiškinti tą momentą, kai juostelė užsisuka, tai net neišmanau . O be to, iš mano aprašymo, jaučiu, ne ką tesuprastum . Gal yra kur paprastesnių shemučių, ne tokių blatnų kaip šita... Nes visi tie išraitymai vienodi gi... Svarbu vieną "perkąst", o jau kiti einas kaip iš pypkės QUOTE(mylinemyli @ 2008 10 23, 16:34)
AČIŪ visoms už pagyrimus. Antrųjų servetėlių schemą turiu žurnale. Reik kaip nors nuskenuoti. Nors ne visai pagal schemą nėriau - truputi perdariau. Pasistengsiu suorganizuoti
Va žadėta schema. Kaip matote, truputi pas save mažinau.
aš tai tokias Kalėdoms darau
QUOTE(mylinemyli @ 2008 10 24, 11:22)
labai aciu
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 10 24, 00:08)
Nu, net nežinau, kaip per kompą tą padaryt . Tą juostelę neriu taip: 9 pynelės kilpos, tadu stulpelis su užmetimu į ketvirtą nuo pradžios pynelės kilpą, po to dar trys stulpeliai su užmetimu. Po to *apsuku nėrinį, 5 kilpų pynelė ir 4 stulpeliai su užmetimu į anuos keturis stulpelius*. Nuo * iki * raštas kartojasi. Bet kaip paaiškinti tą momentą, kai juostelė užsisuka, tai net neišmanau . O be to, iš mano aprašymo, jaučiu, ne ką tesuprastum . Gal yra kur paprastesnių shemučių, ne tokių blatnų kaip šita... Nes visi tie išraitymai vienodi gi... Svarbu vieną "perkąst", o jau kiti einas kaip iš pypkės
Na dėkui, šiek tiek aiškiau, bet įtariu, kad pačia vistik nepavyktų gal kasnors zinot, kur pasiskaityt būtų galima apie šią techniką?
QUOTE(barskuoleee @ 2008 10 24, 19:25)
Na dėkui, šiek tiek aiškiau, bet įtariu, kad pačia vistik nepavyktų gal kasnors zinot, kur pasiskaityt būtų galima apie šią techniką?
aha butu fainei suzinoti ir man,nes niekad nesu bandziusi,gal schemuciu yra to rasciuko,kad nors biski aiskiau butu
gal tai pades
QUOTE(sketisss @ 2008 10 24, 23:10)
oi tu auksiukas dabar ryt galesiu bandyti
QUOTE(*irma* @ 2008 10 24, 20:33)
oi tu auksiukas dabar ryt galesiu bandyti
smagu kad padejau
QUOTE(sketisss @ 2008 10 24, 23:45)
smagu kad padejau
dar prasysiu pagalbos gal butu galima mazdaug papasakoti ta uzsukima,nezinau darau bet nelabai gaunasi kaip nuotraukoje,gal galima biski paaiskinti?