labai visų gražios
QUOTE(Rne @ 2008 08 05, 09:53)
sveikos, as cia pas jumis naujoke , taciau neriu serveteles nuo vaikystes, paveldejau pomegi kartu su pirmu savo vaseliu, is mamos viena is mano nertu serveteliu
Papildyta:
servetele is arciau
Papildyta:
servetele is arciau
Labas, Rne, labai norėčiau šios servetėlės schemutės...
Labai gražūs darbeliai visų. Kažkada ir aš nėriau servetėles. Turbūt reikės prisiminti ir vėl, tik dabar norėčiau nunerti staltiesę apvaliam stalui, tik bijau ar tiek kantrybės turėsiu...
daite,jau isiunciau shemute, jei neaiski rasyk, bandysiu dar karteli skanuoti , sekmes neriant
kgt , Rne labai dailu
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 08 11, 08:35)
Kai buvau jaunesnė, daugiau nėriau, tik nenufotogafuoti darbai dar,, o dabar vėl bandau prisijaukint vašiuką, kaži ar kas gausis, bet čia mano vieno vakaro darbelis:
puikiai pavyko vel prisijaukint vasiuka
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 08 11, 11:35)
Kai buvau jaunesnė, daugiau nėriau, tik nenufotogafuoti darbai dar,, o dabar vėl bandau prisijaukint vašiuką, kaži ar kas gausis, bet čia mano vieno vakaro darbelis:
Na ir darbstuole esi, per viena vakara tokia didoka servetele nunerei? Daug neriu, puikiai zinau ta darba. Medalis tau
QUOTE(silsta @ 2008 08 12, 18:19)
Na ir darbstuole esi, per viena vakara tokia didoka servetele nunerei? Daug neriu, puikiai zinau ta darba. Medalis tau
net nejauku pasidarė, kad taip pagyrei tikrai darbo daugoka buvo, bet tikriausia pasiilgus nėrimo buvau labai...
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 08 11, 04:35)
Labai graži servetėlė, gal turi ir schemą?