Liorka, antra servetele - tiesiog super.
Gal kas netingi ir gali jos schemute nuskanuoti is zurnalo? Noreciau tokia sau nusinerti.
QUOTE(lauramama @ 2007 11 26, 23:35)
Man tai SITA nuoroda labai patiko,cia labai daug zurnalu tik reikia nepatingeti pereiti per visus zurnalus ir desineje esancius albumus.Sekmes darbe!
Didelis dėkui už nuorodą, ten tikras lobynas
QUOTE(bazuka @ 2007 12 05, 19:24)
nu kaip garzu ir as noreciau schemutes, jei kuri rasit ar turit idekit cia, aciu is anksto
QUOTE(barsukele @ 2007 12 06, 09:51)
Didelis dėkui už nuorodą, ten tikras lobynas
Nera uz ka, as pati kai ilindau i sita lobyna,tai staigiau uzdariau ir nebesigylinau daugiau,nes nukentetu mano pasiruosimas kaledoms,atidejau kitiems metam,kurie ne uz kalnu
is naujos rankdarbiu kraiteles snaigiska servetele:
QUOTE(lauramama @ 2007 12 06, 13:16)
Aš šita turėjau nunėrus:
Tik pas mane ji nelyginta. Bet kai išlyginau, tai ji tikrai taip nesirangė kaip pateiktame paveikslėlyje
Gal kas turit kokio komplektelio shema?
QUOTE(giedress @ 2007 12 06, 17:02)
Aš šita turėjau nunėrus:
Tik pas mane ji nelyginta. Bet kai išlyginau, tai ji tikrai taip nesirangė kaip pateiktame paveikslėlyje
Labai grazi servetele . Jei teisingai suprantu, tai nunerus viduri kitos snaigutes yra atskirai neriamos
QUOTE(jurgitasta @ 2007 12 06, 16:34)
Labai grazi servetele . Jei teisingai suprantu, tai nunerus viduri kitos snaigutes yra atskirai neriamos
iš esmės visos neriamos atskirai, tik ateina toks "momentėlis", kai jas reikia sujungti (ten toks galiukas vienos neriasi su kitos tuo pačiu galiuku). Aš, žinoma, visą tą dalyką pražiopsojau Tai jau po šito surišinėjimo nebedarau tokių kvailysčių
QUOTE(everesta @ 2007 12 06, 12:08)
nu kaip garzu ir as noreciau schemutes, jei kuri rasit ar turit idekit cia, aciu is anksto
nejau niekas neturit schemutes?
Papildyta:
QUOTE(bazuka @ 2007 12 05, 19:24)
noriu noriu noriu sios sreveteles schemutes
QUOTE(lauramama @ 2007 12 06, 11:49)
Nera uz ka, as pati kai ilindau i sita lobyna,tai staigiau uzdariau ir nebesigylinau daugiau,nes nukentetu mano pasiruosimas kaledoms,atidejau kitiems metam,kurie ne uz kalnu
Sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu.. smagu, kad atradau dar viena mane dominancia tema..
Niekad neneriau is schemuciu susirastu internete ir man iskilo toks klausimas: ar jus viska iziurite tose schemose? As is zurnaliuke ne visada viska suprantu (neiziuriu), o tai kaip su tom atsispausdintom is interneto?
Ar cia tik as tokia zliba, ar kazko nesuprantu?
Internete laaaaabai daug graziu darbeliu, tikiu ir as labai noreciau..
Nesuprantu, kaip galima schemos zurnale neiziuret?