Avijacija bet kad negavau meilas lyg ir toks,meile lyg ir nera skirtumo didzioji ar mazoji raide..
QUOTE(Liorka @ 2007 12 04, 22:13)
Avijacija bet kad negavau meilas lyg ir toks,meile lyg ir nera skirtumo didzioji ar mazoji raide..
pabandziau dar karta..... gal šį kartą išeis.....
Papildyta:
pažiūrėjau... man laiško negrąžino, tai velnias žino kur jis nukeliavo o dar dariau su copy adresiuką tai neturėjau suklyst
nesuprantu, vel negavau.. nera taip buve,kad laiskas dingtu Internete Gal jei nesunku, pabandyk i kita meila? Noriu sitos serveteles mamai ant Kaledu butinai Jai kaip tik ananasai ir pailgos patinka
l.willkat@googlemail.com
l.willkat@googlemail.com
Na ir as pasigirsiu keliomis servetelemis.. Ne kaledinems,bet dovanu Kaledoms
na jau labai labai gražios
[quote=Liorka,2007 12 05, 16:42]
Sveika, gal galetum pirmu dvieju schemutes ideti?Laaaabai jau mielos
Sveika, gal galetum pirmu dvieju schemutes ideti?Laaaabai jau mielos
Antra yra is rankdarbiu kraiteles. Joje arba as kazka ne taip dariau,arba schemos ne itin geros,nes gavosi labai banguota ir niekaip nesinori lygintis kampai. Ivairiai tampiau ir tasiau,bet vistiek nesigavo kaip nuotraukoj pas juos. O gal tiesiog storesniu siulu ir vaselio reikejo? Neturiu kaip atskanuoti, bet jei labai norisi galeisu bandyt fotkinti
Ta pirmoji man labai grazi,ir gana langvai neriasi. Be to,ji gana didele,koks 60cm ir daugiau. Kitame PC schema,vakare pabandysiu paieskoti ir ideti
Ta pirmoji man labai grazi,ir gana langvai neriasi. Be to,ji gana didele,koks 60cm ir daugiau. Kitame PC schema,vakare pabandysiu paieskoti ir ideti
Liorka, labai grazu
QUOTE(Liorka @ 2007 12 05, 17:42)
labai labai grazu
QUOTE(Liorka @ 2007 12 05, 17:29)
Antra yra is rankdarbiu kraiteles. Joje arba as kazka ne taip dariau,arba schemos ne itin geros,nes gavosi labai banguota ir niekaip nesinori lygintis kampai. Ivairiai tampiau ir tasiau,bet vistiek nesigavo kaip nuotraukoj pas juos. O gal tiesiog storesniu siulu ir vaselio reikejo? Neturiu kaip atskanuoti, bet jei labai norisi galeisu bandyt fotkinti
Tai tiesiogžurnalo numerį parašyk, o mes jau susirasim.
Beje, dėl bangavimo: kievienas neria skirtingai, tad kartais reikia labai tampyti arba kažkur pridėti vieną kitą pynelės kilpą arba pamažinti. Man dar nei viena servetėlė pagal schemą idealiai nepavyko, bet pagelbėdavo arba nežymus koregavimas, arba stiprus tampymas standinant.
http://picasaweb.goo...587280661007074
o tos kraiteles dabar knisu knisu,bet nerandu. Matyt bus vaikai kur nors nukise. Dar rytoj pabandysiu pas tevus. Nzn,man visada serveteles gaudavos tip top. Ta didzioji siek tiek pasiraite,patampius viskas ok. Bet sita tai visiskai nesilygina. Tie graziausi lapukai ant galo turetu taip graziai issiskesti,bet tokie susitrauke,traumuoti gaunasi. Krakmolo nepagailejau,bet nepadejo. Dar su lygintuvu bandysiu prosyti. Galejau praktiskai per puse ziedlapiu pamazinti
Dekui Aviacija Jau gavau pagaliau Ta antra gal net grazesne
o tos kraiteles dabar knisu knisu,bet nerandu. Matyt bus vaikai kur nors nukise. Dar rytoj pabandysiu pas tevus. Nzn,man visada serveteles gaudavos tip top. Ta didzioji siek tiek pasiraite,patampius viskas ok. Bet sita tai visiskai nesilygina. Tie graziausi lapukai ant galo turetu taip graziai issiskesti,bet tokie susitrauke,traumuoti gaunasi. Krakmolo nepagailejau,bet nepadejo. Dar su lygintuvu bandysiu prosyti. Galejau praktiskai per puse ziedlapiu pamazinti
Dekui Aviacija Jau gavau pagaliau Ta antra gal net grazesne