Sveikos,
Gal galit pasakyt bent viena stomatologijos klinika Kaune, kur galioja ERGO draudimas? Pameciau sarasa, o noreciau isnaudot likuti
Laba diena,
gal kas nors turite atsiliepimu apie stomatologe ARS MEDICA klinikoje (studentu g.)?
Ar gal kas galite parekomenduoti gera stomatologe Eiguliu mikrorajone?
Is anksto dekoju
gal kas nors turite atsiliepimu apie stomatologe ARS MEDICA klinikoje (studentu g.)?
Is anksto dekoju
QUOTE(liadukas @ 2010 05 11, 15:29)
Laba diena,
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju
apie ars medica stomotologes domejausi, atsiliepimai nekokie. pati lankausi priesais sauleteky esancioj klinikoj pas gydytoja Rackauskiene, ten taip pat dirba isgirta Rainiene
QUOTE(Forgete @ 2010 05 11, 18:05)
apie ars medica stomotologes domejausi, atsiliepimai nekokie. pati lankausi priesais sauleteky esancioj klinikoj pas gydytoja Rackauskiene, ten taip pat dirba isgirta Rainiene
Dekui uz nuomone. O gal galite parasyti tos klinikos priesais Sauleteki adresa ar telefona i AZ. Buciau labai dekinga
QUOTE(liadukas @ 2010 05 11, 20:00)
Dekui uz nuomone. O gal galite parasyti tos klinikos priesais Sauleteki adresa ar telefona i AZ. Buciau labai dekinga
http://www.118.lt/pa...aspx?id=3358596
QUOTE(andos @ 2009 11 11, 00:50)
Gal kas rekomenduotumėt gerą burnos higienistą?
O as galvoju, gal poliklinikoj sita reikala reiketu isbandyti Girdejau, kad atlieka gerai, tik sumoki kelis kartus maziau...
QUOTE(Madlin @ 2009 11 19, 17:10)
Tikrai, ta klinika Aleksote (Galinos Petrusevičienės) tai super. Dirba kruopščiai, maloniai, jokių problemų. Pati daktarė Galina tai man iš viso labai patiko. Tikrai rekomenduoju. Ypač gerai moka su vaikais susitarti, nes jie gi tai bijo tai vėl kas, o pas ją tai patys nori eiti
Patinka ir man be proto O ir kainos nesikandzioja
rekomenduoju dentenes (prie pasimatytymo) higieniste
QUOTE(Esha @ 2010 05 20, 16:23)
Apsilankiau ir as Galinos stomatologijos kabinete Aleksote. tikrai labai patiko, o kainos juokingos Gal kuri ten daretes higienini valyma? Kiek kainuoja? Nepaklausiau
man kainos pasirodė normalios, ne juokingos kaip daugumoje stomatologinių kabinetų dar kažkaip įdomiai ima už kiekvieną apsilankymą 5 Lt, nesupratau už ką, bet pastoviai pripliusuoja higieną dariausi, labai patiko, daktarytė labai faina, viską paaiškino, maloni labai. Sumokėjau 120 Lt
QUOTE(Soni @ 2010 05 20, 17:30)
man kainos pasirodė normalios, ne juokingos kaip daugumoje stomatologinių kabinetų dar kažkaip įdomiai ima už kiekvieną apsilankymą 5 Lt, nesupratau už ką, bet pastoviai pripliusuoja higieną dariausi, labai patiko, daktarytė labai faina, viską paaiškino, maloni labai. Sumokėjau 120 Lt
Aciu. Tikrai pigu. Galbut man psisekdavo nueit i tokius stomatologionius, kur kainos labai aukstos. Pvz uz danties balinima kitam kabinete mokejau 210 lt. O cia 30 lt... Skirtumas akivaizdus
QUOTE(Esha @ 2010 05 20, 17:42)
Aciu. Tikrai pigu. Galbut man psisekdavo nueit i tokius stomatologionius, kur kainos labai aukstos. Pvz uz danties balinima kitam kabinete mokejau 210 lt. O cia 30 lt... Skirtumas akivaizdus
na man su tokia procedūra susidurt neteko, man tik taisė dantis, tai kainos tikrai nesiskiria nuo kitų stomatologinių kabinetų