Gal kas turit kokiu atsiliepimu-rekomendaciju del estetinio plombavimo ir implantu?
SOS!!!!
QUOTE(kumiko @ 2010 01 12, 19:28)
parekomEnduokit gera dantiste DAINAVOS POLIKLINIKOJ..
uzsirasiau pas ŽEBRAUSKA..gal kas lankesi pas ji?
Kas galit atsakyt kokios kainos šilainiu poliklinikoj jeigu nepriklausai tai poliklinikai bet tik šiaip nori dantukus tvarkyt?
niekas nežino?
QUOTE(Lera @ 2010 01 20, 19:23)
niekas nežino?
lera paklausk pas edicike, ji ten stomotologe dirba
Gal kas galit parekomenduot gera stomatologa valdiskoj poliklinikoj. Ir ar imanoma, jeigu toje poliklinikoje nesi prisiregistraves, o nori tik pas stomatologus lankytis.
QUOTE(Madlin @ 2009 11 19, 17:10)
Tikrai, ta klinika Aleksote (Galinos Petrusevičienės) tai super. Dirba kruopščiai, maloniai, jokių problemų. Pati daktarė Galina tai man iš viso labai patiko. Tikrai rekomenduoju. Ypač gerai moka su vaikais susitarti, nes jie gi tai bijo tai vėl kas, o pas ją tai patys nori eiti
o nedarei ten estetinio plombavimo kazkaip ziuru kanios labai nedideles ,bet atsiliepimu jokiu nera tai nzn ar bandyt ten ar moket dideius pinigus vivadens??
QUOTE(govi @ 2010 02 23, 00:13)
o nedarei ten estetinio plombavimo kazkaip ziuru kanios labai nedideles ,bet atsiliepimu jokiu nera tai nzn ar bandyt ten ar moket dideius pinigus vivadens??
šitoj klinikoj dariaus tik dantų higieną- labai maloni daktarė, man patiko o dantukus taisė kol kas tik vaikui aš pati irgi bandysiu eiti čia taisytis
Laba diena,
gal kas nors tvarketes dantis Saules medicinos centre, esanciame Barsausko g.? Esu ten uzsiregistravusi, tik nieko negirdejau apie stomatologa/e.. Aciu
gal kas nors tvarketes dantis Saules medicinos centre, esanciame Barsausko g.? Esu ten uzsiregistravusi, tik nieko negirdejau apie stomatologa/e.. Aciu
Gal kas lankosi pas gera stomatologa Kauno Silainiu poliklinikoje?
Patarkit.
Patarkit.
Dainavos poliklinikoje: odontologas Žebrauskas.
Aš labai patenkinta gydytoju ir jo darbu. Patekau pas jį per klaidą, esu didelė bailė, bet labai skaudėjo, vieną dieną pas vieną, kitą dieną pas kitą, o mano daktarės abi (turėjau dvi ne pliklinikoje ir poliklinikoje) atostogavo. Ėjau pas jį kaip drebulės lapas, ir ... pasilikau. Nuo to laiko pas jį einu aš, mano vyras, mano mama, tik vaikai dar per maži, o tai ir juos vesčiau. Privačios daktarės plombos krenta po truputį, o jo ne.
Tik gaila kad neprotezuoja.
O kaina už dantuko helio plomba plombavimą 40 litų ir plius už vienkartines darbo priemones iki 2 lt.
Aš labai patenkinta gydytoju ir jo darbu. Patekau pas jį per klaidą, esu didelė bailė, bet labai skaudėjo, vieną dieną pas vieną, kitą dieną pas kitą, o mano daktarės abi (turėjau dvi ne pliklinikoje ir poliklinikoje) atostogavo. Ėjau pas jį kaip drebulės lapas, ir ... pasilikau. Nuo to laiko pas jį einu aš, mano vyras, mano mama, tik vaikai dar per maži, o tai ir juos vesčiau. Privačios daktarės plombos krenta po truputį, o jo ne.
Tik gaila kad neprotezuoja.
O kaina už dantuko helio plomba plombavimą 40 litų ir plius už vienkartines darbo priemones iki 2 lt.