Įkraunama...
Įkraunama...

Geras odontologas Kaune

QUOTE(lukne1 @ 2007 12 07, 00:59)
Turiu as gera dantista, greitai ir kokybiskai tvarko dantukus, dirba savo kabinete, tai kainos ,manau, mazesnes nei pas tuos,kurie nuomojasi kedes. Pries 5 metus dejausi keramika pas ji, viskas iki dabar tvarkinga, tik su ne visom manio uzgaidom jis sutinka (pvz., estetinio plombavimo man nedare, neverta listi prie sveiku dantu blush2.gif ) Tikslaus adreso nezinau, bet paskambinusios suzinosit, jis dirba netoli Hyper Maximos, Savanoriuose, ta pati gatvele, kaip ir siulu parduotuves. EVALDAS BAGDONAS 837 713839.

QUOTE(Nea @ 2007 12 13, 17:15)
beja, jis higieninio valymo neatlieka:(
aciu 4u.gif

Va, ir galvojau, kodel nepasiule man "akmenuku" nusivalyti, o pati paprasyti neisdrisau ax.gif . Siaip as irgi sio gyd. darbu likau labai patenkinta. O adresiukas jei kam bus idomu Algirdo g. 8-4 ax.gif
Atsakyti
Lankiausi ir aš pas daktarą E. Bagdoną.Viskas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jore,2006 03 08, 20:54]
Rekomenduoju klinikojs "Arinija" pries Mola dirbanti burnos higienista.Jaunas,labai malonus,viska labai paaiskina.Jau rekomendavau ir kitose temose.Gal dar kas atsilieps.Jei domins klinikos tel.Nr.galesiu parasyti.Nors girdejau,kad turi ir internetini psl.bet pati dar neziurejau.

Pasirašau po rekomendacija visu 100%. Labai malonus, ir tikrai labai stengiasi atlikti savo darbą gerai. Tikrai labai patiko smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neodontoj pasirode gyd Rasa Bardijevskienė nelabai geranorishka ir kantrybes mazoka kaip vaiku gyd. apziura 25 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 15 balandžio 2008 - 12:19
Sveikos, gal galit rekomenduoti ka nors aplink eigulius, kalniecius. Atrodo daug tu stomotologiniu kliniku, bet nesinori pas betka nueit. Gal zinot kaip stomotologe studentu g. ARS medikoi ? Seniau lankiausi pries Mola Arinijoj, pas Mekiene. Na tikrai gerai sutvarko, bet kainos doh.gif
Atsakyti
prikeliu tema smile.gif
gal zinot kas gerai ir nebrangiai (iki 270 lt uz viena kanala) tvarko kanalus?
Atsakyti
kas dar koki gera daktara pasiulys ne ish naujokiu smile.gif ax.gif
Atsakyti
O tai kiek mazdaug gavosi jums visos burnos protezavimas,nes neodentoj tai vieno danties kaina 650lt, manyciau brangoka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 04 19, 09:33)
Sveikos, gal galit rekomenduoti ka nors aplink eigulius, kalniecius. Atrodo daug tu stomotologiniu kliniku, bet nesinori pas betka nueit.

Ir man to pačio reikia 4u.gif Ir Eiguliuose rolleyes.gif Nu ir kainos, kad žemiškos būtų biggrin.gif
Atsakyti
jap, as zinau plieno gatvej cia aukstuosiuose sanciuose berods Guliakiene smile.gif anksciau ji dirbo jei gerai pamenu Rambyno gatvej. neblogai dirba uz plomba 45-80. turejau problema su lenktu kanalu, tai iskart siunte i klinikas-sake, kad privaciai tokio dalyko plombavimas brangiai iseitu, nes ji daro su mikroskopais. cia kam aktualu plombavimas su mikroskopu tai su siuntimu klinikose as nieko uz tokia paslauga nemokejau tik laukti teko ilgokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 01 26, 11:28)
Odontologė Inga Šležaitė  thumbup.gif  (A. Purėno 18-203, tel. +370 37 456385; mob. +370 612 82 772). Tikrai puiki odontologė, lankosi mano vyras, aš ir mano sesuo  thumbup.gif

Kas dar ka gero gali pasakyt apie sia odontologe?
Atsakyti
mes su vyru lankomes undinej esancioj stomatologinej, labai patenkinti thumbup.gif vyras jau 10metu pas ja lankosi ir niekada nebuvo problemu thumbup.gif neatsimenu jos pavardes bet ji vedeja ir pavarde is N raides blush2.gif ten tik dvi dantistes dirba
Atsakyti