Bet jums gal prieš operaciją pasakė kad kainuos? Musm kažkaip net neužsiminė apie jokias kainas. Gal Kaunui dar kompensuoja...
Būtų labai gražu jei pareikalautų poros tūkstančių, aš tiek gal kišenėje nesinešioju kasdien
O aš vėl pamiršau pas pediatrę siuntimo paprašyt o ji net jos nepažiūri O gal galiu telefonu pas Pošiūną į santariškes užsirašyt, vis tiek eilutė ten, o kol eilė pries ir siuntimą turėsiu, kaip manot
QUOTE(Riva @ 2007 11 26, 10:50)
Bet jums gal prieš operaciją pasakė kad kainuos? Musm kažkaip net neužsiminė apie jokias kainas. Gal Kaunui dar kompensuoja...
Būtų labai gražu jei pareikalautų poros tūkstančių, aš tiek gal kišenėje nesinešioju kasdien
Jei jums daris procedūrą ligoninei, tai nereikės mokėt, o mokamai daro gkklinikoj
QUOTE(Asveja @ 2007 11 26, 08:38)
O aš vėl pamiršau pas pediatrę siuntimo paprašyt o ji net jos nepažiūri O gal galiu telefonu pas Pošiūną į santariškes užsirašyt, vis tiek eilutė ten, o kol eilė pries ir siuntimą turėsiu, kaip manot
mes telefonu registravomes, tai jokios eiles nebuvo - gal dešimt dienų... vos spėjom siuntimą paskui susiorganizuoti..
o jūsų daktarė irgi "šaunuollė". Ir iš kur tokių randasi...
o jūsų daktarė irgi "šaunuollė". Ir iš kur tokių randasi...
[/quote]
, ir galvos apimtį tris mėnesius nematavo, kol pati nepaprašiau, kad pamatuotų
Gal gali atsiūsti registratūros telefono numerį, tu kaip supratau į Santariškes važiavai.
[/quote]
, ir galvos apimtį tris mėnesius nematavo, kol pati nepaprašiau, kad pamatuotų
Gal gali atsiūsti registratūros telefono numerį, tu kaip supratau į Santariškes važiavai.
Vaikų konsultacinio centro registratūra 8 5 27 20570
atvaziuojant reikes siuntimo ir gimimo liudijimo.
Ten lygtai du daktarai yra - Strumyla ir Pošiūnas. Mes pas Pošiūną prašėmės, labai jau išgirtas buvo ansketsnėje temoje.
atvaziuojant reikes siuntimo ir gimimo liudijimo.
Ten lygtai du daktarai yra - Strumyla ir Pošiūnas. Mes pas Pošiūną prašėmės, labai jau išgirtas buvo ansketsnėje temoje.
Ačiu labai
Nu va gavom siuntimą ir užsirašėm pas Pošiūną sausio mėn. Tik nelabai supratau kurioj ten pusėj ta poliklinika
Jei iš Kauno, tai dešinėje na žodžiu kitoje, nei visi pagrindiniai pastatai.
O mes jau sausį busim po visų procedūrų tikiuosi
QUOTE(Asveja @ 2007 11 28, 12:49)
Nu va gavom siuntimą ir užsirašėm pas Pošiūną sausio mėn. Tik nelabai supratau kurioj ten pusėj ta poliklinika
cia
QUOTE(Riva @ 2007 11 28, 15:18)
Jei iš Kauno, tai dešinėje na žodžiu kitoje, nei visi pagrindiniai pastatai.
Dar kartelį ačiu ir sėkmės jums
Labas rytas
Na va mes jau vakar gryzom is gydytojo.Ejom privaciai,tai dabar jau kainos pakilusios.Konsultaija kainuoja 180 lt
Mums labai pasiseke musu darinukas yra gyjancioje stadijije ir sake nieko daryti nereikia po 3 metu nieko nebeliks
Na va mes jau vakar gryzom is gydytojo.Ejom privaciai,tai dabar jau kainos pakilusios.Konsultaija kainuoja 180 lt
Mums labai pasiseke musu darinukas yra gyjancioje stadijije ir sake nieko daryti nereikia po 3 metu nieko nebeliks