mes irgi turim sia bedele ant krutines, tik nedidele.Buvom ir GK klinikoje pas Posiuna konsultuotis, nurmino, kad hemangioma jau du men., nebeauga, nuo metuku mazdaug turi pradeti nykti, taip kad tikriausiai jokiu proceduru nebereikes
QUOTE(MONRO @ 2008 04 25, 16:03)
mes irgi turim sia bedele ant krutines, tik nedidele.Buvom ir GK klinikoje pas Posiuna konsultuotis, nurmino, kad hemangioma jau du men., nebeauga, nuo metuku mazdaug turi pradeti nykti, taip kad tikriausiai jokiu proceduru nebereikes
Linkim, kad taip ir būtų
QUOTE(Asveja @ 2008 04 25, 15:06)
Linkim, kad taip ir būtų
aciu
O mes šiandien vėl važiuojam į GK kliniką lazeriui, taip gaila vaiko
QUOTE(Eliza @ 2008 04 29, 10:28)
viskas bus gerai, reikia dziaugtis to kad siais laikasi yra tokiu technologiju
jus lazeriuosti GK klinikoj? tai mokesit uz lazeri? jei ne paslaptis kiek?
QUOTE(Margareta @ 2008 04 29, 12:12)
viskas bus gerai, reikia dziaugtis to kad siais laikasi yra tokiu technologiju
Mokėsim...Kaina nelabai žavi, už hemangiomos galvytėj ir kitos labai nedidelės ant kojytės lazerį mokam apie 800
Gerai bent tiek, kad narkozės mums nereikia.
QUOTE(Eliza @ 2008 04 29, 11:28)
Neverk, imk Sunku mamytei matyt leliuką verkiant, o ką daryti, užtat paskui bėdelių nebus
QUOTE(Asveja @ 2008 04 29, 12:45)
Neverk, imk Sunku mamytei matyt leliuką verkiant, o ką daryti, užtat paskui bėdelių nebus
Ačiū
Gerai, kad bent MB laiko mažylę. nes mano širdelė neištvertų matant visą procedūrą Aš už durų pasinervinu
Sveikos mamytes,
Norejau pasiteirauti, gal yra mamyciu kurios vaikuciui buvo paskirtas gydymas su hormonais?
Idomu kokie rezultatai. Mano mergytei didele hemangioma kairiojo apatinio voko srityje, po akyte. Darytos trys operacijos o siuo metu gydomes hormonais.
Norejau pasiteirauti, gal yra mamyciu kurios vaikuciui buvo paskirtas gydymas su hormonais?
Idomu kokie rezultatai. Mano mergytei didele hemangioma kairiojo apatinio voko srityje, po akyte. Darytos trys operacijos o siuo metu gydomes hormonais.
QUOTE(zzaneta @ 2008 04 30, 10:14)
Sveikos mamytes,
Mums hormonų neskyrė, bet ankstenes temas skaitant lyg prisimenu, kad kažkuri rašė apie kažkokius vaistukus, kuriuos geria jos vaikiukas (jeigu gerai pamenu)
O kodėl jums paskyrė vaistus? Kad nenustoja augti?
Mums vakar sekės neblogai pas Pošiūną. Mažė pakankamai nedaug verkė, o ir procedūra jau kogero tik viena laukia po pusantro mėnesio (sakė augimas sustabdytas), paskui paliksim pusei metų stebėt ir jeigu nyks pati, paliksim.
QUOTE(Eliza @ 2008 04 29, 13:45)
Mokėsim...Kaina nelabai žavi, už hemangiomos galvytėj ir kitos labai nedidelės ant kojytės lazerį mokam apie 800
o kiek tu hemangiomu? pas mus ji didele...mums 800 budu dar nedaug nors nezinau realiai kiek kainuotu, bet suma isivazduoju didesne
QUOTE(Margareta @ 2008 04 30, 10:38)
o kiek tu hemangiomu? pas mus ji didele...mums 800 budu dar nedaug nors nezinau realiai kiek kainuotu, bet suma isivazduoju didesne
Pas mus dvi, viena pakaušyje 2x2cm kažkur, o kita nedidelė ant kojytės. Bet šįkart šaudė tik pakaušį, nes ant kojytės jau nereikia, tai sumokėjom tik 300Lt
O jūs negalit susitvarkyt dokumentų, kad pusę kainos ligonių kasos finasuotų? Dabar ten taip galima tik ilgiau viskas užtrunka