Sveiki,
Senai buvau beužsukusi į šį skyrelį, žiūriu jau ir tema nauja. Dukrytei augant, mažiau stresuoju, nors hemangiomą mes dar vis tebeturim. Tiesa ji po truputėlį bąla
Tikiuosi iki pauglystės jos atsikratysim
Nors kai sulauks manoji kokių 5 metų, sakiau reikės nuvažiuoti dar sykį pasirodyti Pošiūnui.
QUOTE(Meida @ 2007 10 31, 10:29)
Turim ir mes šitą bėdą... Atsirado 2 sav. po gimimo ir augo maždaug iki 6 mėn. Kai buvo 4 mėn,buvom KMUK pas odos gydytoją,patarė laukti... Kadangi hemangioma ne ant veiduko (ant peties),tai ir laukiam Giminaitės mergytei berods iki 3 metukų ji išnyko,tai ir aš turiu tokią viltį... Perskaičius visą temą pasijutau apgauta-kodėl niekas nerekomendavo kreiptis kur nors rimčiau??
Jūs čia daug daugiau patyrę,sakykit-jei ji neauga (bet kol kas ir nemažėja) ar gali būt,kad pradės nykt? Nes kaip supratau,tos blogosios tai auga ir auga nesustodamos
Tai jei mums jau daugiau nei metai nedidėja gal ji nusiteikus kada nors pradėt mažėt?
Beje,ji didelė-kažkur 2cmx1cm
Ačiū už bet kokį atsakymą
Tikrai dalis hemangiomų išnyksta savaime, nieko su jomis nedarant
Gal jūsiškė būtent tokia. Bet dėl šventos ramybės galit pasikonsultuoti su Pošiūnu.
QUOTE(Meida @ 2007 11 01, 09:57)
Dar norėjau paklaust-kaip vaikas be narkozės išsėdi ar išguli ramiai per tą procedūrą?? Nes vakar su vyru pasikalbėjom,kad reikia važiuoti pas Pošiūną,bet atidėt po Naujų,nes dabar nėra kaip... Tai vat važiuotume privačiai,o ten iš jūsų pokalbių supratau,kad narkozė netaikoma. Aš neįsivaizduoju kaip jau tokius paaugusius vaikus nulaikyt reikia?
Na, ramiai jis tikrai neguli, bent jau manoji tai ne
Dėl narkozės, manau, kad privačioje klinikoje gali ją daryti arba ne. Čia jau ko gero leidžia rinktis tėvams
Kol vaikas mažiukas, nulaikyti jį lengviau. Antrą kartą procedūrą kartojom, kai dukrytei buvo 1,5 metų ir laikiau aš. Dievuliau kaip ji muistėsi ir verkė
Ne todėl kad skaudėjo - mane įtikinėjo, jog neskauda (nors ką ten gali žinoti
), o todėl kad bauginanti aplinka: daug nepažįstamų žmonių baltais chalatais, visi su akiniais, dukrytė išrengta...
Sėkmės jums
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 02, 19:47)
O jei mūsų hemangioma iškilus kaip avietė, tai turbūt beviltiška taip patikrint bet pleiskanoja tai stipriai
Vistiek gali patempti odelę, matysi ar yra baltesnių vietų ar ne
QUOTE(edicike @ 2007 11 07, 11:09)
Pas mus hemangioma nuo gimimo ant uzpakaliuko.pediatre rekomendavo pas Posiuna konsultuotis.Ar tikrai reikalinga narkoze ir ar ilga ta procedura
Mums narkozės nedarė (labai aš jos nenorėjau ir bijojau, tai manęs pagailėjo). Hemangiomos buvo ant krūtinės ir kojytės. Operavo kai dukrytei buvo nepilni 3 mėn.
Pasakyk, kad narkozės nenori, manau, kad tuomet ir nedarys
Pati procedūra neilga - mums bent jau truko 10-15 min.