QUOTE(Margareta @ 2008 04 11, 11:46)
mamytes ar jum taip nera, kad kompeksuojat uz savo mazucius del tu hemangiomu?
nes as pastebejau kad kartais kompleksuoju, stengiuosi kad zmones nematytu, nes man labai nesmagu ju reakcijos
isivaizduoju, kad atrodo baisiai pas mazaja toks gumbas ant peties kad pasaliniui neko nesuprantanciam tikrai turetu atrodyti kraupus auglys. va ir dabar vaziuosim i Egipta ir man nesmagu jau vien pagalvoti kad ji nuoga baeine ar juroj maudysis ir visi matys ta baisu gumba
Margareta,gali but rami,ne tu viena kompleksuoji del savo mazyles hemangiomos,jus ja dar galit uzsidengti po rubeliais,o pas mus ji ant desnes akytes apatinio voko,tai visi galvoja,kad sumusem vaika
nepulsim su vyru juk kiekvienam aiskinti kas ten jai po akyte,o zvilgsniai ne tik babulku,bet ir kitu mamyciu,kurios nera su tuo susidure tokie niekinantys atrodo,kad pakerta ne tik sirdi,bet ir kojas
lauke pasivaikscojant dar neiko,bet kai nueini i parduotuve,tai vajetau...visi sypsosi,kalbina mano lelyte,o kai pamato akyte,tai ir sypsenos dingsta zmonem
bet visa tai reikia mums,mamoms,iskesti,nes vaikuciam to nesuprantantiems gali buti dar sunkiau atlaikyt zmoniu piktus zvilgsnius
mums jau atlikta viena lazerine procedura su narkoze,buvom po menesio jau apziurai pas Strumila,jis labai nustebo,kad nykimas sustabdytas ir jau matosi taip greitai nykimo pozymiai
Taigi,visoms mamytems linkiu pacios tvirciausios stiprybes ir kantrybes,mes sulauksim tos dienos,kada nereikes kompleksuoti ir dziaugsimes savo grazuciais vabaleliais