QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 16, 18:31)
Neprimink man dar MP nusitraukinėt, o per langą vaikai spokso mamos sekančioj palatoj kartu su penkiamečiais ir vyresniais vaikais vienoj lovoj gulėjo ir taip 6 lovos palatoj
Mes gulėjom dviese, su kelių mėnesių mergyte, jai pilvuką vakarais pūtė, tai rėkė baisingai, o maniškis už kompaniją, tai koncertai buvo iki išnaktų apie kitas sąlygas jau papasakojai
Mes gulėjom dviese, su kelių mėnesių mergyte, jai pilvuką vakarais pūtė, tai rėkė baisingai, o maniškis už kompaniją, tai koncertai buvo iki išnaktų apie kitas sąlygas jau papasakojai
sveikos mamytes
na mes buvome pasirodyti vel Posiunui, tai mus guldo 02.12 i santariskes. bet kai paskaiciau apie salygas tai man baisu pasidare...
mano kleckui beveik du metai, tai del maitinimo nebus problemu manau.
teks tik pora dienu pabuti, tai gal pakentesim.
musu hemangioma yra ant veido, ji jau pernai buvo sustojusi augti. bet va jau daugiau nei metai toj pacioj stadijoje... tai Posiunas sake reikes isikisti ir jai padeti isnykti, tuo labiau kad dabar geras metas ir saules mazai. ir dar santariskes gavo nauja aparatura. tikiuosi viskas bus gerai.
ir dar turiu kvaila klausima: o kaip atsiskaitete su gydytoju? tos kas pas ji santariskese operavosi. jei nenorit cia rasyti, parasykit i AZ