QUOTE(Lieputė @ 2006 09 20, 18:58)
Sveikutes...Pas mane taip pat po gimdymo praplatejo, ir del to jauciu didziuli diskomforta, nenoriu myletis,
nors vyras sako kad as issigalvoju..Bet gi as jauciu viska kai prausiuosi, jauciu kokia ji buvo ir kokia yra....
Ir stai atradau viename laikrastyje, kur gydytoja atsako moteriskei ir vyriokui apie maksties operacijas, cituoju:
"Tiesa, daznam tai nepadeda, maksties laisvuma ir platuma pasirodo sunku koreguoti vien pozomis ir gimnastika.Jeigu manote, kad reikia operacijos, operuokites.Operacijos atliekamos bet kurioje Lietuvos valstybineje ligonineje NEMOKAMAI, gavus siuntima is gydancio akuserio ginekologo, arba privaciose klinikose.Operacijos metu pasalinama dalis maksties priekines arba uzpakalines sieneles gleivines arba ir priekines,ir uzpakalines.Paprastai tuo pat metu sutvirtinami ir gimdymo metu pazeisti tarpvietes raumenys."
Taigi reikia ligoninese pasiklausineti...
Geras pasirodo ir nemokamai gali issioperuot.
Is tiesu tai man labai liudna pasidare cia pasiskaitinejus
Ko mes moterys del vyru tik nepadarome.Isnesiojame kudyki, pagimdome ir dar paskui visokios bedos del sekso.Aisku, gal vyras(normalus) ir niekuomet moteriai apie pasikeitusia jos fiziologija ir nepasakys, taciau moteris jaucia dideli kompleksa, jauciasi nebepatraukli ir neseksuali, o kur dar pasikeitusios krutys!!!
O mgal moterims is tiesu tai tik psichologiskai?
Nors man atliko cezario pjuvi sioki toki diskomforta ir as jauciu.Tikrai sumazejo isskyru kiekis akto kaip sakant metu ir kaip ten nebutu keista lyg toks jausmas kad kliuna kazkur
ir is vis tai kelia nebe toki susidomejima ir malonuma, kaip pries vaikeli.Tai va manau kad mums reikia pailseti ir normaliai bei atvisrai viena diena su tais savo vyrais pasisneketi
vyras taip kartu gimde, jauciu tokia didele pagarba, taciau nebe jauciu to geidulio ir aistros, suprantama juk mes jiems dabar ju vaiku mamos, o ne seksualio pupytes
...
Juk tai, ko ieškome, galima rasti vienoje rožėje arba truputėlyje vandens.
('Mažasis princas')