Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl makšties išplatėjimo po gimdymo

QUOTE(nendrelė @ 2006 08 30, 14:48)
Įdomu būtų sužinoti, kur ir už kiek tokias poeracijas daro.

Kažkada, maždaug pusmetis po gimdymo klausiau savo ginekologės apie tai, bet ji sakė, kad nieks neoperuoja tokiu atveju, o tai kiekvieną pagimdžiusią reikėtų operuoti. Taip kad nusprendžiau su tuo susitaikyti, bet sunkiai sekasi.

nieko nezino ta daktare schmoll.gif . Jeigu tau tas trukdo, tikrai nesitaikyk. Bent jau pasidomek kainom, o gal ir galesi sau ta leisti. rolleyes.gif Tikrai neviena klinika daro tokias operacijas mirksiukas.gif

Atsakyti
Reiks pasidomėti, bet kiek teko girdėti apie plastinių operacijų kainas, manau, kad dar ilgai negalėsiu sau to leisti, bet ką gali žinoti...
Atsakyti
Mano makstis nepasikeite.....vyrui pojuciai tokie patys..
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 08 21, 23:49)
kad makstis prie varpos prisitaiko tai kiekvienam aisku. bet kai ji ir "ramybes busenoj" nukarus tai jau visai kas kita. ir ku daryt nezinau. siaip apsipratau jau, netrukdo man ji gyvent (orgazma dar jauciu tfu tfu tfu) , bet kodel kitoms taip nera? ir tas zinojimas, kad kazkada ji buvo visai kitokia, depra varo.

man panašu, kad čia jau pas tave psichologinė problema g.gif juk pati rašai, kad gyventi tau tai netrukdo, pasitenkinimą jauti, tai ko nerimauji? žinok, kai kurioms moterims ir negimdžius ten nukarę būna, o jos gyvena ir vargo nemato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2006 08 27, 20:01)
"Dalyvauti gimdyme" tai dar nereiskia, kad vyras viska turi stebeti is "tarpkojo zonos"  mirksiukas.gif Juk vyrai leidziami i gimdyklas su pagrindine misija - padeti mylimai moteriai saremiu metu, padaryti koki masaza, padeti kvepuoti ir siaip, palaikyti moraliai tokia reiksminga valanda!
Tai ne biologijos paskaita  ax.gif O vieta "tarp koju" ne jims, o daktarams  tongue.gif

Tai ir aš taip galvojau, kad ta vieta tik daktarams, o vyras stovės prie mano galvos. Naivuolė doh.gif Jis viską matė, viską absoliučiai, o man tai tuo momentu jau jėgų nebuvo jam priekaištauti ko ten žiūri. Ir apskritai buvo dzin žiūri ar nežiūri - reikėjo dirbti kitą didį darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2006 08 31, 09:20)
Reiks pasidomėti, bet kiek teko girdėti apie plastinių operacijų kainas, manau, kad dar ilgai negalėsiu sau to leisti, bet ką gali žinoti...

Sveikutes...Pas mane taip pat po gimdymo praplatejo, ir del to jauciu didziuli diskomforta, nenoriu myletis, verysad.gif nors vyras sako kad as issigalvoju..Bet gi as jauciu viska kai prausiuosi, jauciu kokia ji buvo ir kokia yra.... cray.gif Ir stai atradau viename laikrastyje, kur gydytoja atsako moteriskei ir vyriokui apie maksties operacijas, cituoju:
"Tiesa, daznam tai nepadeda, maksties laisvuma ir platuma pasirodo sunku koreguoti vien pozomis ir gimnastika.Jeigu manote, kad reikia operacijos, operuokites.Operacijos atliekamos bet kurioje Lietuvos valstybineje ligonineje NEMOKAMAI, gavus siuntima is gydancio akuserio ginekologo, arba privaciose klinikose.Operacijos metu pasalinama dalis maksties priekines arba uzpakalines sieneles gleivines arba ir priekines,ir uzpakalines.Paprastai tuo pat metu sutvirtinami ir gimdymo metu pazeisti tarpvietes raumenys."
Taigi reikia ligoninese pasiklausineti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 09 20, 18:58)
Sveikutes...Pas mane taip pat po gimdymo praplatejo, ir del to jauciu didziuli diskomforta, nenoriu myletis,  verysad.gif nors vyras sako kad as issigalvoju..Bet gi as jauciu viska kai prausiuosi, jauciu kokia ji buvo ir kokia yra.... cray.gif Ir stai atradau viename laikrastyje, kur gydytoja atsako moteriskei ir vyriokui apie maksties operacijas, cituoju:
"Tiesa, daznam tai nepadeda, maksties laisvuma ir platuma pasirodo sunku koreguoti vien pozomis ir gimnastika.Jeigu manote, kad reikia operacijos, operuokites.Operacijos atliekamos bet kurioje Lietuvos valstybineje ligonineje NEMOKAMAI, gavus siuntima is gydancio akuserio ginekologo, arba privaciose klinikose.Operacijos metu pasalinama dalis maksties priekines arba uzpakalines sieneles gleivines arba ir priekines,ir uzpakalines.Paprastai tuo pat metu sutvirtinami ir gimdymo metu pazeisti tarpvietes raumenys."

Geras pasirodo ir nemokamai gali issioperuot.
Is tiesu tai man labai liudna pasidare cia pasiskaitinejus verysad.gif Ko mes moterys del vyru tik nepadarome.Isnesiojame kudyki, pagimdome ir dar paskui visokios bedos del sekso.Aisku, gal vyras(normalus) ir niekuomet moteriai apie pasikeitusia jos fiziologija ir nepasakys, taciau moteris jaucia dideli kompleksa, jauciasi nebepatraukli ir neseksuali, o kur dar pasikeitusios krutys!!! verysad.gif
O mgal moterims is tiesu tai tik psichologiskai?
Nors man atliko cezario pjuvi sioki toki diskomforta ir as jauciu.Tikrai sumazejo isskyru kiekis akto kaip sakant metu ir kaip ten nebutu keista lyg toks jausmas kad kliuna kazkur doh.gif blink.gif biggrin.gif ir is vis tai kelia nebe toki susidomejima ir malonuma, kaip pries vaikeli.Tai va manau kad mums reikia pailseti ir normaliai bei atvisrai viena diena su tais savo vyrais pasisneketi g.gif
vyras taip kartu gimde, jauciu tokia didele pagarba, taciau nebe jauciu to geidulio ir aistros, suprantama juk mes jiems dabar ju vaiku mamos, o ne seksualio pupytes smile.gif ...
Atsakyti
Labai sunku patikėti, kad daro nemokamai, nes pirmąkart girdžiu tai... Bet verta pasidomėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2006 09 20, 20:43)
Labai sunku patikėti, kad daro nemokamai, nes pirmąkart girdžiu tai... Bet verta pasidomėti g.gif

Butu labai malonu jei ka suzinojusios imestumete ir cia informacija...Zinoma ir as jei ka susizinosiu butinai imesiu.. 4u.gif
Atsakyti
"suprantama juk mes jiems dabar ju vaiku mamos, o ne seksualio pupytes smile.gif ..." na ash manau kad jeigu jautiesi jo vaiko mama o nebe sexuali pupyte kajp sakai, tada tajp ir ziures. ash nesijauciu jo vaiko mama. na esu tokia. bet nesu vien mama. esu IR mama. mano vyras i mane tebeziuri kajp i 'sexualia pupyte' wub.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 09 20, 18:58)
Ir stai atradau viename laikrastyje, kur gydytoja atsako moteriskei ir vyriokui apie maksties operacijas, cituoju:

tikrai idomi informacija... rolleyes.gif butinai apie tai pasisnekesiu su savo daktaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 09 20, 21:39)
"suprantama juk mes jiems dabar ju vaiku mamos, o ne seksualio pupytes smile.gif ..." na ash manau kad jeigu jautiesi jo vaiko mama o nebe sexuali pupyte kajp sakai, tada tajp ir ziures. ash nesijauciu jo vaiko mama. na esu tokia. bet nesu vien mama. esu IR mama. mano vyras i mane tebeziuri kajp i 'sexualia pupyte'  wub.gif  nail.gif

thumbup.gif Tai gerai jums tada.O tu vistiek pabandyk kada paklausti blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti