Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl makšties išplatėjimo po gimdymo

man taip pat buvo smalsu paziuret kaip gyja mano randziukai ax.gif ,bet as tik isorine kirpoimo siule apziurejau,ten giliau,kur man pora siulikiu ikabino,nes sake buvo truputuka iplisus makstis unsure.gif ,tai neisejo pasiziuret,bet gal ir gerai,maziau streso buvo cool.gif
Papildyta:
aha,o del smileysex.gif po gimdymo tai pirmi trys kartai buvo skausmingi verysad.gif kol neisivaziuodavom... blush2.gif bet mes ir smileysex.gif jau po 4 savaiciu... rolleyes.gif gal siek tiek per greitai,bet labai norejom... blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pas mane taip pat buvo viskas kaip per padidinta stikla. Tai taip atrodė, kai pasižiūri, kad kažkas į tave taip pat žiūri lotuliukas.gif , o aš dar suplišau iki pat išeinamos angos ir manau man ja ne iki galo sukabino, tai pipsiukas toks budavo tai kaip reiklas nerimavau bet va jau praėjo keturi mėn. ir rodos susitraukė randeliai. man buvo ir giluminiai plyšimai. Bet mylėtis pirma karta rodos puse bedos buvo, na nepadūksi bet po truputi ir isivažiavom bigsmile.gif
Atsakyti
o man nei tempimo (issk. atsitupus pvz.) nieko nebudavo, tik sexo metu skaudejo gal 5-6 menesius po gimd.

dabar jau nebeskauda bet tarpviete jautresne liko.

ir jei atvirai tai maksties preiangis ir lyt. lupos daug platesni liko sad.gif ta prasme viskas "isklero" (viduj ne).
Atsakyti
Sveikos mamytes, po gimdymo plyšimų , kirpimo labai gerai yra homeopatinės Traumeel tabletes thumbup.gif , jos padeda greiciau sugyti. Galima vartoti ir zindancioms.

Pradejus vartoti, tempimas dingo, ir po 2 savaiciu jau nebijojau atsisest:)
Atsakyti
jo kazkoks tempimo jausmas buvo.ir siek tiek skaudeno mylejimosi metu.bet net nepastebejau ir kada, jau viskas savo vieto, nebeskauda, ir netempe.tik va liko kokia tai netampri, kokia tai issitampius lyg. blush2.gif
Atsakyti
Per gimdyma man plyso gimdos kaklelis ir makstis ir dar plius kirpo.Po visko labai ilgai mane siuvo.Sunkiausios buvo pirmos 2-3sav.Nei sedet normaliai,o beto as slapindavausi ir kakodavau i kelnes,nes negaledavau dabegt!!!Isivaizduojat,ateina pas mane kokia drauge o as sedziu ir apsislapinu arba pasitustinu.Jauciausi klaikiai,net staugt noredavosi. :verysad:Vaikas i pampersus kakodavo o as i kelnes,nu zodziu baisu buvo!! Negaledavau koki menesi net i parduotuve iseit,nes maza ka-prispirs!Beto jau pora dienu iki gimdymo man eme nugaros apacia skaudet,butent viena taska lyg nerva.LIgoninei manim nieks netikejo,galvojo kad vaikas nervus gal uzspaude todel ir skauda.Skausma malsindavo nospa,kuri man nepadedavo,sesute net man sakydavo jum tik taip atrodo,pagimdysit ir praeis.Nieko panasaus,man skaudejo 2sav ir po gimdymo,negalejau vaiksciot-tiesiogine ta zodzio prasme,O nakti kai vaikas imdavo verkt as iki lovytes sliauzdavau,nors dazniausiai vyras keldavosi nes budavo momentu kai jausdavausi suparalizuota ir negaledavau pajudet,padedavo tik zvakutes nuo skausmo.Vergdavau del blogos savijautos ir del to kad naujagimio tinkamai priziuret negalejau ir vyrui valgyt padaryt.,o padet nebuvo kam.NUo ryto iki vakaro su vaiku viena budavau.Uzsirasiau pas gyditoja ir kaskaip stebuklingai praejo-iki siol negaliu suprast:)Menesines po gimdymo tesesi apie 2men,o myletis galejau tik po 4men,nes skaudedavo makstis,dabar po gimdymo praejo 10menesiu,bet kartais ne is sio ne is to ima skaudet siuvimo vieta.Tas pogimdyvinis laikotarpis koks pirmas menuo kol viskas atsistato ir kol pripranti prie vaiko ir prie naujos saves nelabai koks,jautiesi pasimetus,issekus,viska skauda...
Atsakyti
po pirmojo irgi apsižiūrinėjau ir nustėrau,kad ....nieko nesimato.o atrodė ,kad ten ,apačioje blush2.gif bus kokia tai skylė.kadangi gydytoja apsidraudė save ,gimdymo metu kirpo-nedėkinga jai esu ,vat už tai -bet aš neplyšau,tad siūlė buvo maža,o man toje vietoje ir perkštėdavo kuri laiką.santykiauti ėmėm nepraėjus dviems mėnesiams-čia po visų kūdikėlių- ir nebuvo niekada jokio skausmo ar ko panašaus. lotuliukas.gif jūsų baimės man panašios i pasakymą-,žinai,danti ištraukė ,tai iškarto pajutau,kaip burna padidėjo.o aplamai gerai pamenu kažkieno pasakojimą,jog moters makštis formuojasi ,taip sakant pagal vyro organą ,nuo tam tikrų dažnų pozų neskauda,o pabandant kitas ima skaudėti,tai ir vyrą pakeitus irgi gali skaudėti.na ir žinoma,skausmingi sntykiai būna nesusijaudinus. ax.gif
ak ,dar po jovvitos pasisakymo apie mergaites.atrodo,tu pasakyti norėjai,kad iki gimdymo ir po jo ilgai nesimylėjei.čia atskira tema būtų ,jei kokiai nėštukiai idomu ,galiu pasakyti-seksu užsiimdavome iki pat gimdymo.ir susijaudindavau,ir orgazmas būdavo,tik pilvukas trukdydavo pasiraityti blush2.gif niu va,tai pasitvirtino faktas,kad sekso metu išsiskiria naudingi hormonai ,ir apskritai,vyksta ,,mankšta ,, kuri turi daug pliusų.taigi ,mylėkitės kiek širdis geidžia iki gimdymo ,o po njo nedarykite ilgų pertaraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina mikalauskienė: 21 rugpjūčio 2006 - 19:00
kad makstis prie varpos prisitaiko tai kiekvienam aisku. bet kai ji ir "ramybes busenoj" nukarus tai jau visai kas kita. ir ku daryt nezinau. siaip apsipratau jau, netrukdo man ji gyvent (orgazma dar jauciu tfu tfu tfu) , bet kodel kitoms taip nera? ir tas zinojimas, kad kazkada ji buvo visai kitokia, depra varo.
Atsakyti
Mano leliu gime beveik 4,5kg,as jokiu pokyciu maksty nepastebejau.Nei ji platesne pasidare,nei ka.Gal tik man taip atrodo.Na bent jau ir mylintis nei as nei vyras skirtumo nepajutome.Bet cia tikriausiai visom individualu.. g.gif
Atsakyti
Tikriausiai taip,bet irgi vyrai skirtingi tai ir pojuciai skirtingi.
Atsakyti
Išties įdomi tema ax.gif ...Man pačiai darė cezarį, nes kito pasirinkimo neturėjau(mergytė buvo kojytėmis į priekį) unsure.gif , tai lytiniai santykiai pasikeitė radikaliai...Noro dar ir po šiai dienai neturiu nors jau beveik 5 mėn praėjo, o apie platumą ar siaurumą net kalbos negali būt jei net tamponą sunku įsidėt(o juk vyro daikčiukas ne tampono storio) blush2.gif , santykiai nemalonūs visomis prasmėmis...Su vyru dar pajuokaujame, kad gal per klaidą ne tą vietą susiuvo arba per daug susiuvo(ne tik pilvą) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Teiva, man rodos, kad kiekvienas gimdymo būdas turi savų ir pliusų, ir minusų... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man liko platesne maksties pradzia (viduj ne). Skaudejo 6-7 menesius po gimdymo. Labai kentejau, verkiau, gailejausi kam nedariau cezario, mylejausi tik ikalus gerokai, o dabar susitaikau su tom mintim, be to, yra ir kitu isvaizdos problemu - svori mest, sportuot, krutis operuot nukarusias... vienzo, ne kas su kuneliu. Bet antra tai su cezariu...Tai va.
Atsakyti