QUOTE(quapa @ 2011 08 20, 18:47)
Sveikos merginos, kadangi gyvenu ne lietuvoj ir ne visiskai pasitikiu esanciais cia daktarais, noriu pasikonsultuoti su jumis.
pries 6 sav pamigdziau dukryte, viskas vyko sklandziai, bet liko pasekmes. suplysau isoreje, t.y. lytine lupa perplyso pusiau ir kazkodel akusere manes nesusiuvo, kas keisciausia, kita gydytoja ziurejo, sako taip ir liks! del estetinio vaizdo maziausiai rupinuosi, bet beda, kad tas plysimas skausmingas iki siol, labiausiai jauciasi turint lytinius santykius, nes plysusi vieta trinasi ir tamposi turbut, as net nesneku apie malonuma, nors ten viskas sugije. Gal kuriom yra taip buve ir gali man paaiskint, kodel nesukabino? mano manymu, turejo ten sutvarkyti. tokiu atveju ar daretes kokia operacija? o gal man cia tik vienai nesutvarke? busiu dekinga sulaukusi patarimu.
Sveikute,pries dvi savaites Airijoj pagimdziau suneli,plysau nuo tarpievetes iki uzpakalio,iskart po gimdymo susiuvo,bet kas is to,po dvieju paru siulai atsiriso,gyd.nuosprendis siuti dar karta nereik,sugis savaime
nesuprantu tokio poziurio
o nesutvarko del to,kad dirba nekalifikuoti gydytojai,as skambinau i Lt savo gydytojai tai sake daro jie korekcija,pjauna plysimo vieta ir daro siusivima