net netikėjau, kad tokia tema užvesta. Noriu ir aš pasisakyti. Po antro gimdymo dariausi makšties plastinę operaciją bei gimdos pakėlimą (prisiuvo prie pilvo sienos). Man taip reikėjo daryti, nes buvo antriniai gimdymo plyšimai bei kažkokia gimdos raiščių patalogija, žodžiu, klyne iškrisdavo "guzas"... Kaip tai pasidarė, buvo šokas. Ginekologė tame nematė nieko blogo
metus laiko liepė laukti ir daryti tarpvietę stiprinančius pratimus. Jie nepadėjo. Po operacijos viskas susitvarkė, bet seksas... totali katastrofa. Skausmas siaubingas, kas yra orgazmas seniai pamiršau. Vyras pamatęs mano perkreiptą fizionomiją irgi, kaip čia pasakius, džiaugsmu netrykšta. Man dabar yra blogai. O tos, kurios galvoja daryti makšties plastiką (susiaurinimą) ir dar be rimtos priežasties, o tik tam, kad vyrui būtų geriau, yra tiesiog mazochistės, arba nesuvokia, nežino padarinių. Man ginekologė sakė, kad turtingų ponų meilužės darosi šią operaciją po gimdymų. Ir darosi tik dėl vyrų, moteriai ši operacija sekso reikalus tik pablogina.