Mes tai santykius bandem atnaujinti gal po kokiu 9 savaiciu. Ir patikek, ne ka geriau buvo Isbandem visokias pozas ir nieko gero. Bet po kurio laiko viskas susitvarke. Na, mums, po 5men. pavyko normaliai. O del to kaip ten viskas atrodo pasiziurejus, tai pas mane panasiai buvo...maniau siules plyso (nors 10 dienu nesedejau), zodziu nekaip atrode, bet dabar viskas normoj, tik mazas randelis yra, kuris nei man, nei vyrui netrukdo . Taigi, nesijaudink, viskas bus o.k.
kantrybes gimdymas-labai didelis shokas organizmui, per tavo siaurucius organus praejo vaikas..juk negali tiketis, kad tai susitvarkys per kelias dienas ar savaites..? myletis leidziama po kokiu 2 menesiu bet as galiu nuosirdziai pasakyti, kad mums pavyko be skausmu ta atlikti gal tik po kokiu 4-5 ir net iki siol dar nera viskas visai grize i senas vezes bet su laiku tikiu, kad bus tvarkoj..nereikia ziurineti TEN, nesi nei medike nei ka, tik nervus gadinies nueik pas ginekologe ir issiklausinek kas neramu
man buvo baime pries gimdyma, kad makstis labai issiples ale viskas grizo i vietas tik ne is karto
man buvo baime pries gimdyma, kad makstis labai issiples ale viskas grizo i vietas tik ne is karto
Na Borderline, pamatysi po keliu menesiu viskas susitvarkys, juk negali tiketis, jog po gimdymo viskas bus kaip buve, ir laikas siuo atveju, pats geriausias vaistas, pamatysi! Kantrybes
na, truputi nuraminot. aciu. va butent, nereikia gal ten ziurineti. dabar, kol neskauda, viskas ok. paziuresiu, ka pasakys gydytojas. nors baisu, ka pagalvoji...jau pradedu mastyt, gal tikrai geriau planuotas cezaris??? na, bet tai visai kita tema. sekmes visoms.
galiu pasakyti kad man po pusantru metu netinkama poza skauda jauciuos kaip pirma kart tai ka tu mamuk nori palauk biskiu kantrybes
Nieko sau, moteriskes, o kaip jus TEN ziurite? As pagimdziau pries dvi savaites, mane taip pat siuvo, bet as turbut negaleciau tenai ka apziurineti, po kokiu 6 savaiciu eisiu pas gydytoja.
Na, žinot, kaip čia pasakius, prieš gimdymą man makštis buvo gal per siauroka, na, žinot apie ką, o pagimdžius viskas išėjo tik į gerą ir seksiukas pasidarė fainesnis .
tai aisku, su veidrodziu. net neisivaizduoju, kaip galima neziureti, juk tai toks svarbus organas, per kuri slydo kudikis, juk idomu kaip ten viskas pasikeite.
ir as su veidrodziu ziurejau . Labai jau rupejo paziureti, ar didelis randas, ar nenusigas vyras pamates . Man irgi pasirode, kad ir zaizda dar labai "issiziojus", ir isvirte kazkas, o po pirmo net pagalvojau, kad man ten per daug uzsiuvo , nes nebuvo labai malonu. Patikek, po kokiu 4men. viskas buvo kaip iki gimdymo. Mano atveju - nei blogiau, nei geriau.
na, mes su vyru pradėjom gal po kokių2,5-3 mėn., tai dar gerus kelis mėn. buvo ne itin malonu. Ypač pradžioj paskaudėdavo. Dabar jau viskas
Nors ir išliko keleta pozų, kai atsiranda nemalonus jausmas.
Bet ką nrėt, gimdymas tai ne ką mažesnė operacija nei apendicitas ar dar daugiau. O po visų operacijų juk pilnai atsistatoma tik po 2 metų.
Nors ir išliko keleta pozų, kai atsiranda nemalonus jausmas.
Bet ką nrėt, gimdymas tai ne ką mažesnė operacija nei apendicitas ar dar daugiau. O po visų operacijų juk pilnai atsistatoma tik po 2 metų.
as irgi su veidrodeliu pasiziurejau ir vyras daznai apziuredavo kaip gyja jus moteriskes kazka painiojat, prasiplecia lytines lupos ir taip jau nesusitraukia kaip iki gimdymo, o makstis juk elastinga, nzn per kiek laiko ji susitraukia, bet ji tikrai neprasiplecia- cia gal is senu laiku kazkoks nesamoningas pletkas, vyrai nieko apie gimdyma ir apskritai apie tuos dalykus nezinodavo ir kalbedavo bile ka, nes isoriskai ta vietele prasiplecia tus atrodo
mes pabandem, tiksliau bandem pabandyt po 5 sav, tai aaa kaip suskaudo. tada islaukem visas 8sav kaip priklauso, tai kokius 3 pirmus kartus ne kazinkas buvo, bet greit viskas stojo i senas vezes, kazkaip savaime, net negaliu pasakyti kada
taigi galiu palinket visom kantrybes, tikrai viskas bus ok, nes makstis nepasikeicia, o prasiplete lytines lupos seksui tikrai jokios reiksmes neturi taigi meskit tas sovietines nesamones is galvos
mes pabandem, tiksliau bandem pabandyt po 5 sav, tai aaa kaip suskaudo. tada islaukem visas 8sav kaip priklauso, tai kokius 3 pirmus kartus ne kazinkas buvo, bet greit viskas stojo i senas vezes, kazkaip savaime, net negaliu pasakyti kada
taigi galiu palinket visom kantrybes, tikrai viskas bus ok, nes makstis nepasikeicia, o prasiplete lytines lupos seksui tikrai jokios reiksmes neturi taigi meskit tas sovietines nesamones is galvos