QUOTE(redsunrise @ 2008 05 10, 21:26)
tavo vyras labai pasigailetu jei ten ikistu savo mykoliuka,nes ten fokusas
i darykis, neperezivai eik pas Fabijonaviciu ir pasikonsultuosit, geras daktaras, gauni pilna narkoze, jei nori daro epidura. Tau linkejimai nuo Loretos, del 3 dienu jinai apsiriko
Papildyta:
bet man pasake, jei dar ruosiuos gimdyti, tai tos operacijos neverta daryti, bet tu jau ziurekis pati, pandute. as vietoj taves pasidaryciau operacija, o po to per kita gimdyma paprasyciau kad iskart susiaurintu.
o tai kai pasidarai po gimdymo vel praplatet gali?o bozes as taip bijau tu operaciju,o pilna narkoze is vis man baisu
o tai kaip cia kai pagimdyciau antra juk ta pati ginekologe jos nesusiaurins?tai vel reiktu eit operuotis?ar kaip
Papildyta:
QUOTE(redsunrise @ 2008 05 10, 21:26)
tavo vyras labai pasigailetu jei ten ikistu savo mykoliuka,nes ten fokusas
i darykis, neperezivai eik pas Fabijonaviciu ir pasikonsultuosit, geras daktaras, gauni pilna narkoze, jei nori daro epidura. Tau linkejimai nuo Loretos, del 3 dienu jinai apsiriko
Papildyta:
bet man pasake, jei dar ruosiuos gimdyti, tai tos operacijos neverta daryti, bet tu jau ziurekis pati, pandute. as vietoj taves pasidaryciau operacija, o po to per kita gimdyma paprasyciau kad iskart susiaurintu.
o kaip tu mane atpazinai?is kur zinai kad cia as loretps padruske?ji sake kad tu dareisi pas Riauba,