QUOTE(Diuna @ 2007 06 13, 23:47)
Kas sugalvojo,kad ju negalima treniruot?! Bukit laimingos, visada mylimos ir geidziamos!!!
Man ginekologė patarė daryt pratimus ir treniruot ten Nors pati tai nejaučiu, kad pas mane ten platu būtų Gaila rusiškai neskaitau, būt įdomu
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 14, 10:58)
Man ginekologė patarė daryt pratimus ir treniruot ten Nors pati tai nejaučiu, kad pas mane ten platu būtų Gaila rusiškai neskaitau, būt įdomu
Deja,lietuviskai neradau informacijos. Kegelio pratimais galima tik tarpviete treniruot,maksties raumenims tai nedaro beveik jokios naudos.Kartais gali net pakenkti (jeigu persistengiat).Profesorius Muranivskis sukure puiku treniruokli maksties raumenims,bet Lietuvoj jo nera,reikia is Rusijos uzsakyt.Sumazeja maksties apimtis,tai puiki maksties iskritimo,slapimo nelaikymo profilaktika.Moteris,nepatyriancios orgazmo,turi puikia galimybe istaisyti sia gamtos klaida VUM-ai(rusiskai)-vaginaliniai valdomi raumenis.Vyras,kuris nors karta gyvenime sutinka moteri su VUM-ais-prisimins ja visa likusi gyvenima Rusijoje organizuojami spec. kursai,kur instruktoriai viska issamiai aiskina ir regulioja procesa Paklausiau,ar artimiausiu metu neplanuoja atsiust koki instruktoriuka i Lietuva-atsake,kad,deja,kolkas ne Vienintele iseitis kolkas-uzsisakyti treniruokli su visa literatura ir instrukcijom-ir treniruotis savarankiskai.Tik nestumo metu nelabai pataria pradeti.Reikia arba iki arba po jo.Planuoju dabar uzsakyti,viska issamiai isnagrineti,o po dimdymo pradeti treniruotis Labai nekantrauju Noretusi kuo greiciau nustebinti ir save ir vyra Ir visam gyvenimui likti jam vienintele ir nepekartojama Ir dar,istreniruota makstis "provokuoja" gera erekcija.Jeigu raumenis silpnuciai-vyrui nereikia ideti jokiu pastangu,kad ten patektu ir palaipsniui,laikui begant,erekcija vis silpneja.Taigi,manau,kad viskas musu rankuose Nores vyras eiti i kaire,ar net negalvos apie tai,suteiksim mes jam,vieninteliam,pacius nuostabiausius pojucius-ar seksas taps rutina,nepatirsim mes nei vieno orgazmo-ar kaskart liksim patenkintos,gal net ne viena karta
QUOTE(Diuna @ 2007 06 14, 13:10)
Deja,lietuviskai neradau informacijos. Kegelio pratimais galima tik tarpviete treniruot,maksties raumenims tai nedaro beveik jokios naudos.Kartais gali net pakenkti (jeigu persistengiat).Profesorius Muranivskis sukure puiku treniruokli maksties raumenims,bet Lietuvoj jo nera,reikia is Rusijos uzsakyt.Sumazeja maksties apimtis,tai puiki maksties iskritimo,slapimo nelaikymo profilaktika.
Kiek šis treniruoklis kainuoja? Ir kaip maždaug jis atrodo, na, koks jo veikimo principas?
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 14, 13:54)
Kiek šis treniruoklis kainuoja? Ir kaip maždaug jis atrodo, na, koks jo veikimo principas?
http://devochka.nu/about.php Pats treniruoklis 3000 rubliu+visa literatura,dvd diskas-iseina virs 4000
Speciali kamera ivedama i maksti,pripuciama iki reikiamo didzio,i isore isvestas monometras-pati matai,kaip dirba raumenys(net atskiros grupes),koreguoji klaidas.Su laiku puikiai valdai raumenu susitraukimo jega,eileskuma,daznuma
QUOTE(Diuna @ 2007 06 14, 14:09)
http://devochka.nu/about.php Pats treniruoklis 3000 rubliu+visa literatura,dvd diskas-iseina virs 4000
Speciali kamera ivedama i maksti,pripuciama iki reikiamo didzio,i isore isvestas monometras-pati matai,kaip dirba raumenys(net atskiros grupes),koreguoji klaidas.Su laiku puikiai valdai raumenu susitraukimo jega,eileskuma,daznuma
Tai gal man užteks sporto ir kegelio pratimų
O tu nebijai pirkti to treniruolio? Man tai jis nepatikimai atrodo, o jei pakenksi sau, ir higieninių reikalavimų ten turbūt griežtai reik laikytis
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 15, 12:02)
O tu nebijai pirkti to treniruolio? Man tai jis nepatikimai atrodo, o jei pakenksi sau, ir higieninių reikalavimų ten turbūt griežtai reik laikytis
Nebijau Rusiskuose forumuose raso nemazai geru atsiliepimu. O higienos reikalavimas-keisti prezervatyvus, ir tiek Ir pats profesorius,ji sukures-labai talentingas ir gerbiamas zmogus.
Kegelio pratimai geri tuo,kad juos galima daryti ir nestumo metu (darau kasdien jau 2 menesius).Bet jie islavina tik raumenukus prie iejimo (tas gali padeti gimdymo metu isvengti plisymu,bet nepades susiaurint maksties)Sportas-irgi gerai,pilvo sokio pagalba galima netgi siek tiek sustiprint maksties raumenis,bet tam prireiks maziausiai poros metu Su tuo treniruokliu rezultatus pamatysi jau po menesio.
[quote=Diuna,2007 06 15, 11:47]
Nebijau Rusiskuose forumuose raso nemazai geru atsiliepimu. O higienos reikalavimas-keisti prezervatyvus, ir tiek Ir pats profesorius,ji sukures-labai talentingas ir gerbiamas zmogus.
As irgi noreciau tokio aparato, tai gal darom kooperacija ir kartu bandom parsisiuti?
As irgi noreciau tokio aparato, tai gal darom kooperacija ir kartu bandom parsisiuti?
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 15, 12:02)
Tai negi taip jauciasi, kad reikia stiprinti maksties raumenis po gimdymo ?
QUOTE(Avietytė @ 2007 06 15, 13:40)
Tai negi taip jauciasi, kad reikia stiprinti maksties raumenis po gimdymo ?
Nu man ginekologe patare, o as pati tai nejauciu
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 15, 21:23)
Nu aparačikas, tikras rusiškas palikimas. Kažin ar jis padeda
O ka jus tikejotes pamatyti? Hiper-puper robota,kuri tereikia padeti prie saves ir raumenys ims treniruotis? Ne pagal tai,kaip atrodo,reikia sudaryti nuomone.Paieskokit geriau informacijos internete