Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl makšties išplatėjimo po gimdymo

Kiek zinau is kitu forumu lygtai ta operacija kompensuoja ligoniu kasos, jei daktarui atrodo, kad tau ji butina. Pasiklausk savo gydytojo arba gal reikia i ligoniu kasas pasiskambinti.
Atsakyti
Darau tuos pratimus, tai lyg viskas susitvarke. Jei butu dar vienas gimdymas, tikrai operacija daryciau. Jauciu, kad pati nieko nejausciau smileysex.gif metu wub.gif
Atsakyti
Na, apsilankiau pas gydytoja- profilaktiskai po gimdymo.Tai sake, kad pratimai nepades schmoll.gif Pasmukusi, uzsirietusi gimda ir makstis pasmukusi. Taip kad operacija teks daryti, kai baigsiu maze MP maitinti.
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2006 12 21, 10:56)
Na, apsilankiau pas gydytoja- profilaktiskai po gimdymo.Tai sake, kad pratimai nepades schmoll.gif Pasmukusi, uzsirietusi gimda ir makstis pasmukusi. Taip kad operacija teks daryti, kai baigsiu maze MP maitinti.

na man irgi sake, kad po mano 3 gimdymu, man jokie pratimai jau nepades schmoll.gif nors, sitie praimai yra geri ir slapimo pusles raumenims stiprinti, tai nors tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 03 05, 02:47)
moterys, pasidalinkite patirtimi, kaip jum spo gimdymo ar nejauciate, kad makstis isplatejo ir santykiaujant jau nebe tik malonumas- makstis lyg maziau apspaudzia vyro varpa?
ar girdejote apie maksties siaurinimo operacijas?
as nesioju geisos kamuoliukus - pirkau sex schope - tipo maksties raumenis stiprina.
pasidalinkime patirtime smile.gif

g.gif nu nezinau man tai atrodo vskas taip pat o ir vyro klausiau ir jis pasake kad visiska nesamone yra tai kad po gimdymo ten kazkas pasikeicia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2005 11 10, 00:33)
...noriu pasidalinti su jumis delikacia problema, kuri man jau kelia nerima. dar idomu, ar kam taip buvo....praejus 6 savaitems sugalvojau pasiziureti, kaip ten atrodo. ir kazkaip net negera pasidare - man pasirode, kad iplysau, o daktarai paliko nesusiuta...kazkaip apacioj praplatejo pati maksties anga, ten matosi pora siuliu, ir kazkaip ten viskas (isorine maksties dalis, slaple) lyg isvirte...zodziu, isorine jos dalis labai PRAPLATEJO sad.gif

Suprantu tave, Borderline. Turiu ir aš tokią problemą,o ji iš tiesų nėra maloni. Ir tai ne randai po plyšimų (tarpvietės,gimd.kaklelio).Tai kur kas didesni nemalonumai.Man medikai aiškino,kad kai kuriais atvejais moters gimda (po gimdymo)nusileidžia žemyn,tuo pačiu ir gimd.kaklelis.Natūralu,kad visi organai esantys šalia (šlapimo pūskė,tiesioji žarna)taip pat yra spaudžiami.Todėl vaizdelis,kurį tu pamatei iš tiesų,gerokai skiriasi nuo to,kas buvo iki gimdymo.Neturiu nieko guodžiančio,gydytojai neskuba daryti plastinės operacijos,nes po jų gali atsirasti kiti sunkumai (šlapimo nelaikymas ir t.t.)Taigi,taip matyt teks ir gyvent g.gif Diskomfortas ir tiek. Iš tiesų, jei būčiau žinojusi,geriau būčiau pasirinkusi Cezario pjūvį. verysad.gif
Atsakyti
Neisjaudinkite, kas jums kartais atrodo negrazu, mums vyrams tai gal seksualu.Nepergyvenkite del praplatejimu ir padidejimu, viskas tvarkoj!
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 11:57)
Neisjaudinkite, kas jums kartais atrodo negrazu, mums vyrams tai gal seksualu.Nepergyvenkite del praplatejimu ir padidejimu, viskas tvarkoj!

saunu kad toks vyriskosios lyties atstovu palaikymas,,,,as irgi manau, kad mes moterys perdaug sureiksminame kai kuriuos dalykus, geriau mastykime pozityviau...viskas susitvarko taip jau gamtos motinos duota...aisku po kokiu triju vaikeliu nebus ten kaip jaunysteje, bet vyras tikrai myles....ir pamyles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2007 01 13, 14:23)
saunu kad toks vyriskosios lyties atstovu palaikymas,,,,as irgi manau, kad mes moterys perdaug sureiksminame kai kuriuos dalykus, geriau mastykime pozityviau...viskas susitvarko taip jau gamtos motinos duota...aisku po kokiu triju vaikeliu nebus ten kaip jaunysteje, bet vyras tikrai myles....ir pamyles lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 01 03, 01:34)
tai aisku, su veidrodziu. net neisivaizduoju, kaip galima neziureti, juk tai toks svarbus organas, per kuri slydo kudikis, juk idomu kaip ten viskas pasikeite.

geriau neziuret ir nervu negadint bet smalsumas daro savo
Atsakyti
Deja, tai nebūtinai priklauso nuo gimdymo. Makšties ir gimdos nusileidimas priklauso nuo individualių jungiamojo audinio savybių. Jei mamą ar močiutę vargino panašios problemos, tai gali jų būti ir pas pačią mamytę - nepriklausomai nuo gimdymo būdo. Pradžiai reikėtų daryti specialią mankštą, stiprinančią dubens dugno raumenis. Plastinė makšties operacija - kraštutiniu atveju ir tai yra papildomų sąlygų.
Atsakyti
o kaip del tos vieteles isplatejimo? ar po gimdyma atsistato "skylute" tokia kokia buvo anksciau? ar isplateja negriztamai? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti