QUOTE(ragnez @ 2005 06 02, 07:13)
taip kad verchiau siulychiau daryti kegelio pratimus, pasidometi
tarpvietes masazhu ir gimdymui pasirinkti gera akusheri
Kas tai?
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 12, 09:23)
AsMona. Tos moterytės vietoje specialiai nesidaryčiau. Prikibčiau prie vyriškumo. Lai pasididina, kodėl ji turi pasimažinti. Diedai pripratę, kad moterys kontracepsines piliules geria ir visaip kitaip žaloja, ir įsivaizduoja, kad loską daro porą banknotų numetę.. Jei jau grasina meilužę susirasti, tai turbūt ją ir turi o gal ir nevieną turėjęs.. Gaila man tokių moterų.
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 12, 12:20)
Gal ne taip supratai, norge, aš labai prieš užsisėdėjimą, nutukimą ir apsileidimą. Tai yra problema, bet pats priejimas prie problemos mane kąsdina Tipo tu taip nedarysi, tai aš kitą susirasiu arba neisirodysiu su tavimi, kad nebūtų gėda, še pinigų daryk kąnors.
Nesigirdi jokio supratimo, tiesiog reikalavimas rezultato.. Aš tai taip neįpratus...
QUOTE(Sviesele @ 2005 06 14, 09:19)
kadangi mano abu vaikučiai gimė virš 4 kg, tai iš tikrųjų susidūriau su problema, kad makštis taip ir neatgavo pradinės būklės ir dar gimda šiek tiek žemyn pasislinko. Mano ginekologė irgi pirmiausiai patarė daryti fizinius pratimus, kurie išdalies pagerintų būklę ir pratimai tikrai padėjo. Todėl neskubėčiau daryti plastinės operacijos, nors, jei pinigų ir noro yra, kodėl gi nepasidaryti ir netapti sau ir vyrui gražesne
Paguodei
, nes mani vienas-4760g., o kitas 4666g.
, tai dabar kėgeliuojuos
, tikiuosi būklė pagerės, nes kitu atveju teks keisti vyrą
, kol jis nepakeitė manęs