labai nepergyvenk, kaip trilitrinis tikrai nebus
QUOTE(Tiger_babe @ 2006 09 29, 12:53)
labai nepergyvenk, kaip trilitrinis tikrai nebus
ot tai paguodei...
QUOTE(vilke @ 2006 09 24, 21:44)
o jau pasakymas, kad nenorejai naturaliu budu gimdant vaiku traumuot matosi, kad ne velnio apie cezari ir jo pasekmes nezinai, ypac is psichologines puses..
QUOTE(Mozure @ 2006 09 29, 17:36)
Gimdziau naturaliai ir tik truputi is vidaus plyso. Bet viskas labai greit susitvarke ir jau po 2sav. vyras patikrino kaip ten, tai sake, kad gal ir placiau siek tiek, bet nei jam nei man nieks nepasikeite
po dvieju savaiciu jau mylejaisi?
pavydetina.....
QUOTE(Mozure @ 2006 09 29, 17:36)
Gimdziau naturaliai ir tik truputi is vidaus plyso. Bet viskas labai greit susitvarke ir jau po 2sav. vyras patikrino kaip ten, tai sake, kad gal ir placiau siek tiek, bet nei jam nei man nieks nepasikeite
tikrai pavydetina
As is pradziu galejau myletis po 1.5 men. o dabar praejo 9 men. ir negaliu nes skausmas, sausa, net nezinau ka daryti.jau galnuo geguzes nesimylejau tik pradedam ir man skausmas neleidzia net kad su ranka paliestu
Man tuo labiau plyso ir ispradziu viskas buvo gerai, o va dabr kazkokios odos gabalas jauciasi
Gimdžiau didelį vaikutį 4080g, kirpo ir viskas liko po senovei. Nei randas jaučiasi, nei praplatėjo. Žodžiu
Gimdziau gana lengvai, isvengiau tarpvietes kirpimo ir plysimo...nors tiesa dejo dvi siules, kaip akusere sake, tai tik nubrozdinimas, ir profilaktiskai dejo tuos siulelius. Ko jau ko, labiausiai bijojau kirpimo is siuvimo, ir praktiskai to isvengiau! Apie lytinius santykius kolkas net negalvoju... bet nemanau, kad bus blogai...bijojau del randu, kurie daugumai lieka skaudus gana ilga laika...
QUOTE(Spindulėlis @ 2006 09 13, 23:02)
man panašu, kad čia jau pas tave psichologinė problema juk pati rašai, kad gyventi tau tai netrukdo, pasitenkinimą jauti, tai ko nerimauji? žinok, kai kurioms moterims ir negimdžius ten nukarę būna, o jos gyvena ir vargo nemato
100% pritariu.Man tai ten niekas nepasikeite.
nepergyvenk randelis gal liks kaip prisiminimas, o skausmas su laiku bėgant išnyks man skausmas išnyko kai baigiau maitinti mažyli tai truko penkis menesius taciau dabar jau menesi viskas kaip seniau, na gal dar geriau sėkmės