QUOTE(Fliquiti @ 2007 09 27, 16:23)
B3b, gausi tu į kailį kaip nėr ką žiūrėt Milane, vien jau ko katedra ir jos vitražai verti, aš ten apsigyvenčiau mielai o kas prie meno dar ir "Paskutinę vakarienę" gali paspoksot o kas turtingas snobiškai Biffi restike pavalgyt
Milanas kaip ne kaip yra svarbiausias Italijos miestas, nors ir ne sostinė, tai bent žvilgterėt verta
Milanas kaip ne kaip yra svarbiausias Italijos miestas, nors ir ne sostinė, tai bent žvilgterėt verta
niekada milane negyvenciau... vien smogas ir dar jei vasara ko vertas... ne jau nebent del darbo gavus gerai apmokama, bet siaip tai rinkciausi kita miesta kokybiskam gyvenimui )) kiek ten gali spoksoti i architektura, juk ir gyventi reikia:)
tiesa, del tu outlet... jis neminejo tuos, kur didelem raidem parasyta..jis man kazka minejo, kad kazkur vos ne uz miesto kazkas yra... nu vienu zodziu, jauciu kol ten nenusitrenksiu, tol negalesiu nei paneigti, nei patvirtinti o siaip tai jau bunant italijoje ir norint apsipirkti, tikrai yra kur ir ka ir tikrai vertu demesio skarmalu (nors man sunku issirinkti ir siaip nelabai as vaikausi madu, bet va darbas vercia susirupinti siuo klausimu ir pereiti nuo skandinavisko elegancijos supratimo prie siek tiek "pakyleto" lygio ) )