Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(kankorezis @ 2008 09 01, 13:41)
Tai gal gali pasakyti kiek kainuoja vienkartinis bilietukas metro ar autiko?
Ir šiaip gal apsimoka pirkt dienai ar trim dienom?
4u.gif

1 euras bilietukas bent jau pernai gruodį buvo rolleyes.gif
Jeigu nepainioju su kitais miestais, tai su tuo bilietuku valandą galima važinėti Metro ir autobusais.
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2008 09 01, 12:41)
Tai gal gali pasakyti kiek kainuoja vienkartinis bilietukas metro ar autiko?
Ir šiaip gal apsimoka pirkt dienai ar trim dienom?
4u.gif

Taip, teisingai, 1 euras kainuoja metro 75 min. Jei pirksi už 4 eurus galėsi važinėti ilgiau, t.y. vieną dieną ar daugiau. Tikrai nepamenu, nes tiek nevažinėjau. Yra ir dar didesnė bilieto kaina, bet atitinkamai ilgiau gali naudotis tuo bilietu. Mums užteko po 1 eurą. Važinėti metro labai patogu. Autobusu nevažinėjau, tai negaliu patarti ax.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai smile.gif

Svarstau galimybe apsilankyti Italijoje (Genujoje) rolleyes.gif Bet nezinau kuri laikotarpi geriau pasirinkti - spali ar lapkriti.
Kas esate buve, prasau, pagelbeti patarimais ir pasakojimais ap. klimata, idomias vietas bigsmile.gif

Is anksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity @ 2008 09 08, 11:29)
Sveiki keliautojai  smile.gif

Svarstau galimybe apsilankyti Italijoje (Genujoje)  rolleyes.gif  Bet nezinau kuri laikotarpi geriau pasirinkti - spali ar lapkriti.
Kas esate buve, prasau, pagelbeti patarimais ir pasakojimais ap. klimata, idomias vietas  bigsmile.gif

Is anksto dekoju  mirksiukas.gif

Patarciau, jei tik turite galimybe, tai vaziuokit spali. Lapkriti jau gali buti ir Italijoj ruduo smile.gif. Vasariski orai Italijoj iki spalio vidurio.
Atsakyti
Gal kas patartu kokiam Romos rajone geriausia apsistoti? Ir gal pasiulytumet koki viesbutuka blush2.gif
O gal kas nuomavotes automobili? tai gal internetini adresiuka imestumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 09 08, 15:59)
Gal kas patartu kokiam Romos rajone geriausia apsistoti? Ir gal pasiulytumet koki viesbutuka blush2.gif

Aš tai prie stoties apsistočiau ax.gif
Jau du kartus esu apsistojęs prie stoties, ir žinokit, tai tikrai patogiausia.

Termini stotis traukinių - ir į oro uostą nuvyksit, ir metro susisiekimas geras, abi linijos yra iš karto.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 08, 16:08)
Aš tai prie stoties apsistočiau ax.gif
Jau du kartus esu apsistojęs prie stoties, ir žinokit, tai tikrai patogiausia.

Termini stotis traukinių - ir į oro uostą nuvyksit, ir metro susisiekimas geras, abi linijos yra iš karto.

hmmmm... kad prie stoties visada blogiausias rajonas skaitosi g.gif ten paskui nepavojinga vakare i lauka iseit smile.gif
Bet tai viesbuciu kainos doh.gif nezinau net kur detis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 08 rugsėjo 2008 - 20:54
QUOTE(Laaila @ 2008 09 08, 21:52)
hmmmm... kad prie stoties visada blogiausias rajonas skaitosi g.gif ten paskui nepavojinga vakare i lauka iseit  smile.gif

Aš irgi bijojau.
Kol nepabandžiau smile.gif

Viešbučio valdytojas pasakė - nepergyvenk, čia tikrai nebaisu vaikščioti naktį. Ir tikrai - net naktį čia šurnuliuoja daugybė žmonių.... Kavinės, parduotuvės visą parą ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2008 09 08, 11:38)
Patarciau, jei tik turite galimybe, tai vaziuokit spali. Lapkriti jau gali buti ir Italijoj ruduo smile.gif. Vasariski orai  Italijoj iki spalio vidurio.

mes pernai lapkricio pirmoj pusej buvom, oras buvo liuks. aisku spali dar net i pliaza galima surizikuot, priklauso nuo metu, pries pora metu kai buvau, tai buvo mauduoliu, nes buvo dar karsta dienom thumbup.gif

QUOTE(Laaila @ 2008 09 08, 20:52)
hmmmm... kad prie stoties visada blogiausias rajonas skaitosi g.gif ten paskui nepavojinga vakare i lauka iseit  smile.gif

hah.gif mitas ir tiek irnesakyk.gif kur ten tokiam surmuly gali kas nutikt g.gif
Atsakyti
Mes jau kitą savaitę lekiam. Oras vis beveik 30 buvo, o va tai savaitei kai būsim Romoj bus tik apie 21. Ale dar neapsisprendžiau ar čia džiaugtis ar ne? lotuliukas.gif Gal vaikščiojimams dar geriau, kad ne taip dušna...
O oras Italijoj sausas ar drėgnas?

P.S. Makaliau, kokį čia paveikslą užsidėjai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kankorezis: 09 rugsėjo 2008 - 08:15
QUOTE(kankorezis @ 2008 09 09, 09:14)
Mes jau kitą savaitę lekiam. Oras vis beveik 30 buvo, o va tai savaitei kai būsim Romoj bus tik apie 21. Ale dar neapsisprendžiau ar čia džiaugtis ar ne?  lotuliukas.gif  Gal vaikščiojimams dar geriau, kad ne taip dušna...
O oras Italijoj sausas ar drėgnas?

Mes Italijoj jau maziausiai 7 kartu buvo: papuole ir pavasaris ir vasaros visi menesiai isbandyti, ir rudenelis).
Pernai buvo irgi panasiu metu, kaip siemet vaziuosim: rugsejo vidury.
Taip, tokiu metu ten dar vasara, italai savaitgalius praleidzia prie juros, vakarai labai silti smile.gif. Klausiu pas pazistama itala, o iki kadad pas jus vasara tesiasi? Jis man ir pasake: iki spalio vidurio. Jau nuo spalio vidurio yra tikimybe, kad lietus prasides, orai keiciasi.
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2008 06 26, 19:42)
Buvom nusiziureje Ostia (antikinis miestas+papludimys), bet vos tik tiek forumieciai, tiek draugai patare, isketem ja i Neapoli wub.gif  ziuresim kaip bus ax.gif

na, Neapolį apžiūrėti įdomu, bet tik pusdieniui. tikiuosi paskui trauksite į Amalfį arba į Caprį. musm Neapolyje užteko tik nueiti nuo stoties iki uosto smile.gif
Atsakyti