Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Fliquiti @ 2007 09 19, 21:04)
na nežinau, aš radau, ka du euriukai už metro  biggrin.gif o tai jau gaunas 3... o dar persėdimas... su čemodanais... tarabalintis, laukt persėdimo... ai gal man tiesiog senatvė, mėgstu patogiai  lotuliukas.gif

man atrodo, kaip tik geriau šopintis ne pačiom pirmom dienom, gal nėra didelio pirkėjų antplūdžio  g.gif bet kokiu atveju, nesu mačius tuščių lentynų gale mėnesio lotuliukas.gif

As kazkaip nerandu kur tie du euriukai parasyti doh.gif blush2.gif Gal prazioplinau kur ax.gif Siaip mes tik su rankiniais bagazais, nes Ryanair'as 10 kg leidzia- mums per akis kelioms dienoms- todel biski lengviau... jau pasimokem kai kitur vaziavom- tai jau tikrai vargas doh.gif

O zinok Londone menesio gale jau nieko ypatingo uz gera kaina nei as, nei manasis negavom- tai dydziai labai jau dideli, o ir pasirinkt ner ko... Na gal italijoj kitaip thumbup.gif

Aciu uz konsultacijas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2007 09 19, 21:21)
As kazkaip nerandu kur tie du euriukai parasyti doh.gif  blush2.gif  Gal prazioplinau kur ax.gif Siaip mes tik su rankiniais bagazais, nes Ryanair'as 10 kg leidzia- mums per akis kelioms dienoms- todel biski lengviau... jau pasimokem kai kitur vaziavom- tai jau tikrai vargas doh.gif

O zinok Londone menesio gale jau nieko ypatingo uz gera kaina nei as, nei manasis negavom- tai dydziai labai jau dideli, o ir pasirinkt ner ko... Na gal italijoj kitaip thumbup.gif

Aciu uz konsultacijas  aciuks.gif

ten kur parašyta autobusas+traukinys/metro paspaudi ant nuorodos nu ir rašo, kad traukinio (metro jie vadina traukiniais) kaina 2eurai, o autobuso, kuris iki to metro daveš dar 1 euras smile.gif

na Milane bent tai apsiperku normaliom kainom ir be jokių nuolaidų, gerokai pigiau nei LT gariūnuose blink.gif aišku, centre viskas gerokai brangiau.
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2007 09 19, 21:26)
bet uz pastangas ja kalbeti visai neblogai buvo pasidereti perkant siuvenyrus ir panasiai biggrin.gif

na nežinau, bet būtent Romoj gali derėtis nesiderėjęs, nei cento dažniausiai nenuleidžia doh.gif nors šalia stovi prekeivis su tuo pačiu daiktu ir parduoda pigiau doh.gif ir čia jau jokia kalba nepadeda... dar pabandyk pasakyt, kad per brangu, tai pradeda stūgaut, kad ką, gal nemokamai nori blink.gif ir apskritai daug kur pietuose tą pastebėjau... kuo žemiau, tuo kultūros mažiau, užuot stengęsi įtikt, dar aprėkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 09 19, 22:26)

na Milane bent tai apsiperku normaliom kainom ir be jokių nuolaidų, gerokai pigiau nei LT gariūnuose  blink.gif aišku, centre viskas gerokai brangiau.

tai gal tu zinai, kur milane yra tos isparduotuves, kur kolekcinius rubus isparduoda? mano draugai kviete atskristi apsipirkti, bet neisdave kur tie outlets yra, tipo kitiems pasakysiu lotuliukas.gif sake, atvaziuosi - nuvesim.... tai man idomu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 09 19, 21:46)
taip, yra outlet kur parduodami po madu demonstravimu praejus menesiui kazkur vardiniai drabuziai.. butent... parduotuves manes nedomina.. tikrai zinau kad yra... jau kai nuskrisiu, tada visoms parasysiu kur lotuliukas.gif
ir zinau, kad yra zmoniu Lietuvoje, kurie irgi ten vaziuoja ir kai ka nusipirke atveza i LT, tik uzsikelia kainas nerealiai doh.gif

a nu tai dizainerius visgi turėjai omeny biggrin.gif na, kadangi aš visada tyčiojuos iš italų, kad jiems svarbiausia už viską pasauly būtinai nuo galvos iki kojų tik vestiti firmati, net į paprasčiausią turisteką išsiruošus iki apatinių kelnaičių ir nike kojinyčių doh.gif tai aišku pati iš principo taip nesirengiu lotuliukas.gif (kad negalėtų atsikirst) tai va, negaliu aišku pagelbėt tuo klausimu, ale kai sužinosi, tai jau pranešk, nes pastoviai draugai klausinėja doh.gif
o kad mūsų verslininkai tavo minėtu bizniuku užsiima, tai čia ne paslaptis irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglaite @ 2007 09 19, 21:56)
Aga as irgi zinau ir mes butent i tokias parduotuves ir norim vaziuoti Milane. Ieskojau internete ir Romoje radau kelias, tai tik grizusi galesiu pasakyt ar kas gero ten yra  bigsmile.gif

tai va, ko aš labiausiai nesuprantu ir yra tai, kad tas išparduotuves juk visur reklamuoja, internete, TV, net ant kelio stendai yr lotuliukas.gif tai kame čia tokia paslaptis, kad Dianitai draugai nenori išduot g.gif
Papildyta:
visa krūva adresų lotuliukas.gif dar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 19 rugsėjo 2007 - 22:05
QUOTE(Fliquiti @ 2007 09 19, 23:02)
tai va, ko aš labiausiai nesuprantu ir yra tai, kad tas išparduotuves juk visur reklamuoja, internete, TV, net ant kelio stendai yr  lotuliukas.gif tai kame čia tokia paslaptis, kad Dianitai draugai nenori išduot  g.gif
Papildyta:
visa krūva adresų  lotuliukas.gif dar  rolleyes.gif

na as turiu toki trenkta prie meno drauga lotuliukas.gif jis architektas ir malasi su visokiais idomiais zmonemis... tai sake, atvaryk kada savaitgaliui, apsipirksi rubu pilna lagamina uz max 600-700 eur, o pas jus tie rubai tik po keliu metu bus:)) kai sakau, pasakyk kur tai... sako negaliu:) ka as zinau biggrin.gif as tai nesu rubu snobe, bet yra dalyku, kurie mane domina ir tikrai nusipirkciau:)) siaip as labai isranki, mano ex is romos su manim nuvargdavo po pardes sliauzioti romoje, nes as sunkiai issirinkdavau kas man patinka:)))

o siaip tai del ju rengimosi tai jo... turejau intervju del darbo milane, viena reklamos agentura ieskojo darbuotojos, kad moketu kelias kalbas iskaitant rusu ir ismanytu marketinga ir tt. tai nors ir buvau labai gerai apsirengusi, mane pribloske, kaip jie ten rengiasi.. jau nekalbant apie moteris... nors ir sekretore, bet apsirengusi kaip lele, na fifocka sakyciau netgi ir labai svarbia asaba vaidina, nors mazai ka moka veikti smile.gif)))
Atsakyti
dar cia galima orus paziuret skirtingose Italijos vietose:
www.meteo.it
Atsakyti
Gal kas buvote Veronoje?spalio 3-8 dienomis su seimyna busim tenais,gal ispudziais psidalintumet.Skaiciau,kad Nuo Veronos iki Milano ir Venecijos po 130 km, kuri rekomenduotumet aplankyti,noretusi i abu miestus nuvykti,bet su laiku niekaip nespesim,tai kazkuri reikes issirinkti.

O kaip masinu nuomos,brangios tenais?Sakau gal ne sezonas,tai pigiau butu rolleyes.gif .Niekur nerandu masinu nuomos internetu,gal zinot kur ieskoti?

Atsakyti
Masinu nuoma uzsiima Hertz ir Avis. Tai galima nete paziureti, ka jie siulo (www.hertz.com ar www.avis.com). As siulyciau lekti i Venecija mirksiukas.gif Milanas grazus didmiestis. Bet man asmeniskai, graziau Venecija. rolleyes.gif
Atsakyti
Dell, jei rekes rinktis is 2 miestu, tai rinkis drasiai VENECIJA, o ne Milana. (as pati Milane gyvenu, ir jo nei is tolo nepalyginsi su Venecija)

geriau jei liks laiko aplankykit Florencija (180 km nuo Veronos) arba jei norit pavaiksciot gamtoje ir bus grazus oras vaziuokit i 5 TERRE (5 zemes) (175 km nuo Veronos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 27 rugsėjo 2007 - 14:03
QUOTE(dell @ 2007 09 26, 23:23)
Gal kas buvote Veronoje?spalio 3-8 dienomis su seimyna busim tenais,gal ispudziais psidalintumet.Skaiciau,kad Nuo Veronos iki Milano ir Venecijos po 130 km, kuri rekomenduotumet  aplankyti,noretusi i abu miestus nuvykti,bet su laiku niekaip nespesim,tai kazkuri reikes issirinkti.

man asmeniškai Milanas ir Venecija tiek pat įdomūs. Nei vienam, nei kitam nėra ką daug žiūrėt, abu turi po beprotiškai gražią aikštę su bažnyčia ir tiek. Na Milane dar galima yra stiklo galerija, pilis, L da Vinci "Paskutinė vakarienė" ir la scala. O venecijoj vizitas prasideda ir užsibaigia ta aikšte, nes kol iki jos nuplauki, pamatai visa kita - kanalus ir blabla.
Teisingai sako Dianita, spėsi į abu, nes ir Veronai daugiau nei poros dienų nereik mirksiukas.gif

QUOTE(dell @ 2007 09 26, 23:41)
Dianita kada skrendi i Milana?Kada mes suzinosim kur tie rubai pardavinejimi  mirksiukas.gif  ax.gif

vaikeli, gi ten didžiausiom raidėm ant jų užrašyta outlet, ir dar nuorodų pilna lotuliukas.gif dabar kai važiavau tyčia atkreipiau dėmesį, Dianitos draugelis veltui paslaptingą vaizduoja biggrin.gif

B3b, gausi tu į kailį lotuliukas.gif kaip nėr ką žiūrėt Milane, vien jau ko katedra ir jos vitražai verti, aš ten apsigyvenčiau mielai bigsmile.gif o kas prie meno dar ir "Paskutinę vakarienę" gali paspoksot bigsmile.gif o kas turtingas snobiškai Biffi restike pavalgyt lotuliukas.gif
Milanas kaip ne kaip yra svarbiausias Italijos miestas, nors ir ne sostinė, tai bent žvilgterėt verta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 09 27, 16:23)
Milanas kaip ne kaip yra svarbiausias Italijos miestas, nors ir ne sostinė, tai bent žvilgterėt verta  rolleyes.gif

oi nemusk FLi, pasigailek unsure.gif Matai as paskaiciau, kad Dell vaziuos i ta Verona su seimyna, tai ko gero ir su vaikiuku, tai nemanau, kad jam bus idomu i vitrazus spoksot, ar Da Vincio paveiksla ziuret g.gif O va Venecijoj kitokia aplinka-vandenelis, tiltukai, siauros gatvytes, balandziai aiskteje, galima nuplaukti i Burano ir Murano salas, paziuret kaip stikladirbiai savo mena demonstruoja, dar ir Gondolomis galima paplaukiot jei pinigine ne tuscia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 27 rugsėjo 2007 - 22:21
Matot mielosios,mes vaziuojam i paroda Veronoje,ji vyks 3 dienas,nors vyras kai buvo Vokietijoj parodoj,sake uztenka 2 dienu jai apsiziureti,tai gerai pagalvojau viena diena pries paroda ir po parodos sekmadienis mums laisvas,tai spesim i abu nulekti thumbup.gif
O kaip pati Verona,yra kas gero?Ai,kam ir klausiu,ne karto nebuvusi,viskas man ten turetu patikti ax.gif .Dar sunaus keturiu metuku gimtadienis ispuola,ziurejauten zoo safaris yra ir vandens parkai,tai gal dar ten nuleksim,pazsiuresim kaip mums iseis.
Atsakyti