Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Fliquiti @ 2008 04 23, 17:34)
dar norejau pasakyt, kad butinai aplankytumet le 5 terre, tik jau nakvot ten neplanuokit, nes viesbuciu kainos  blink.gif

o kur rekomenduotumet apsstoti? viezbucius is anksto uzsakyti, ar vietoj galima rasti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vignola @ 2008 04 23, 18:28)
Kokia nuostabi kelione jusu laukia wub.gif
O kiek dienu Genujoje busite?
Ten tiek idomiu ir graziu dalyku yra pamatyti.... bigsmile.gif Porto Antico...senamiestis labai grazus,mazos gatveles,labau idomu pasivaikscioti, akvariumas didziulis,  sinioru rumai ,man patiko orientalistikos muziejus ,parkai nuostabus ....
Kai vaziavome is Genujos i Prancuzija,kazkaip nebuvo daug kamsciu rolleyes.gif ...Nica grazi,Monte Carlo irgi,bet man labai isimine Mentonas,toks jaukus pasirode,netriuksmingas.... smile.gif
Linkiu grazios keliones ir daug ispudziu bigsmile.gif

aciu labai 4u.gif

dar net nezinau.. dabar renkames informacija ir deliosimes, kur geriausia daugiau laiko praleisti... ax.gif o viso tai bisim 10 dienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidė @ 2008 04 06, 11:30)
Galima dar klausimėlių?  blush2.gif  Dėl kambario..Iš karto sužinai,kad būsi vienas ar dar prieš kelionę tau pasako,kad radai žmogų į kambarį? Ir jei pvz reikia damokėti 450lt,tai čia už visą kelionę ar už kiekvieną atskirą nakvynę? Gyvenime neesu keliavus tokiu būdu,tad esu žalia,kaip sakoma  biggrin.gif  Ir ar važiuoja jaunų žmonių,nes matai,aš jaunoka,tai kas ten norės bendraut su manim  biggrin.gif

as kai pirkau kelione is karto pasitikslinau, ar bus galimybe mane su kuo suporuoti viesbuciuose, nes uz vienvieti as nemokesiu. Tai man is karto pasake, kad viskas bus gerai. Nors jie dar nezinojo tuo metu, ar taip pat bus po viena keliaujanciu, bet kaip supratau, tai jau butu buvus ju problema smile.gif o kai pirma vakara atvykom i viesbuti, tada ir suzinojau su kuo gyvensiu. buvo dar 2 moterys, tai mus i trivieti kambariuka sugulde smile.gif o buvo pasitaike ir taip, kad Orte miestelyje viesbutis tuo metu neturejo trivieciu kambariu, tai visos dviem naktim gavom po vienvieti kambariuka. primoket nereikejo mirksiukas.gif
o jei primoki uz vienvieti, tai tas 450 butu uz visa kelione.
na, kai as keliavau, tai jaunu keliavo. Bet ten ir su vyresniais gerai pavyko susibendrauti. kazkaip pasitaike tikrai linksma ivairaus amziaus kompanija mirksiukas.gif po vakarienes prie vyno visi smagiai bendravom ax.gif Is tikruju priklauso nuo paties zmogaus, ar susibendraus ar ne su kitais. Gi vakarieniaujant, pusryciaujant galima susibendrauti su visais puikiai. Man pavyko susibendrauti su kitais ir tikrai nesijauciau vienisa. mirksiukas.gif bet buvo grupej tokiu zmoniu, kurie patys nenorejo bendrauti ir vaiksciojo vieni, tai i akis jiems niekas ir nelindo biggrin.gif Tad drasiai pirmyn!!! 4u.gif viskas tikrai bus gerai thumbup.gif jei esi bendraujanti, tai tikrai susirasi sau kompanija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MajaLi @ 2008 04 08, 17:55)
Gal kas nors vaziavo i Italija su kokia nors turizmo agentura i pazintine kelione ta prasme ir gali ka nors patarti kuria rinktis? 4u.gif

Vaziavau praeita vasara liepos menesi su "Piligrimu", gide Jurgita buvo. viskas buvo nerealiai thumbup.gif Viskas buvo labai gerai suorganizuota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 24 balandžio 2008 - 09:02
QUOTE(vignola @ 2008 04 23, 21:20)
As pati ten nebuvau,bet dabar MB paklausiau smile.gif  ,jis sako,kad jeigu turesite masina,butinai nuvaziuokite i Spiaggia di Brandinchi (Brandinchi pliazas),radau nuotraukas dabar http://www.sardegnaw...;IDProvincia=nu
As kai atvaziavau pirma karta,kaip tik buvo geguzes 30 atrodo diena...tai turistu dar labai mazai buvo,pliazas buvo tuscias, vanduo pasakiskas,nelabai karsta,zodziu nuostabu smile.gif

taip taip turesim masina visas atostogu dienas smile.gif tai ir idomu kur pavaziuoti galima tongue.gif ........nelabai karsta tai kiek ten blink.gif ,nes truputi bijau,kad ne salta butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuxa @ 2008 04 24, 12:58)
taip taip turesim masina visas atostogu dienas  smile.gif tai ir idomu kur pavaziuoti galima  tongue.gif ........nelabai karsta tai kiek ten  blink.gif ,nes truputi bijau,kad ne salta butu  biggrin.gif

Labai grazi panoramine vieta Capo Coda Cavallo, didesnis miestas Olbia,bet man asmeniskai ten nelabai idomu buvo, dar MB minejo grazia vieta Cala Gonone,cia jeigu vaziuosite i apacia...
http://www_calagonon...ese/ilpaese.htm
Jeigu vaziuosite i virsu Porto Rotondo,Porto Cervo...
Salta tikrai nebus,mes maudemes geguzes pabaigoje...
Atsakyti
QUOTE(ofke @ 2008 04 24, 08:12)
o kur rekomenduotumet apsstoti? viezbucius is anksto uzsakyti, ar vietoj galima rasti?  ax.gif

jei 5 terre, tai neuzsakius is anksto tikrai nerasit vietos. bet kainos ten blink.gif
Mes tai nakvojom La Spezia, radom nebrangiai paciam centre. Beje uzsakant internetu kainos buna mazesnes, tad vien del to apsimoka uzsakinet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2008 04 24, 15:36)
jei 5 terre, tai neuzsakius is anksto tikrai nerasit vietos. bet kainos ten  blink.gif
Mes tai nakvojom La Spezia, radom nebrangiai paciam centre. Beje uzsakant internetu kainos buna mazesnes, tad vien del to apsimoka uzsakinet  4u.gif

paziurejau viezbutukus.. Genoa radau 65 eur parai ir panasia kaina Nicoje... cia brangu ar nebloga kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ofke @ 2008 04 24, 16:03)
paziurejau viezbutukus..  Genoa radau 65 eur parai ir panasia kaina Nicoje... cia brangu ar nebloga kaina?  g.gif

normaliai - nei brangu, nei pigu. cia dvivietis? su pusryciais?
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2008 04 24, 18:09)
normaliai - nei brangu, nei pigu. cia dvivietis? su pusryciais?

taip. dvivietis ir su pusryciais...
Atsakyti
QUOTE(ofke @ 2008 04 24, 19:19)
taip. dvivietis ir su pusryciais...

manau, kad neblogai. daug kur uz ta kaina buna be pusryciu, uz kuriuos dar papildomai praso po 10€ nuo galvos doh.gif
Atsakyti
gal kas gali parekomenduoti kokia automobiliu nuomos firmele kur pigiau isnuomuoja masinytes ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai galvoju, jog reiks kokia ekskursija pasiimt is Romos ir i kokia pompeja savaitgali patraukt..nu ziuresiu kur blush2.gif
Atsakyti
Apie kelionę į Romą aš esu parašęs pasakojimą savo pasakojimų temoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ROMA, ARBA Į SVEČIUS PAS POPIEŽIŲ

Nuo 125 žinutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti