QUOTE(Fliquiti @ 2008 04 23, 17:34)
dar norejau pasakyt, kad butinai aplankytumet le 5 terre, tik jau nakvot ten neplanuokit, nes viesbuciu kainos
o kur rekomenduotumet apsstoti? viezbucius is anksto uzsakyti, ar vietoj galima rasti?
Papildyta:
QUOTE(vignola @ 2008 04 23, 18:28)
Kokia nuostabi kelione jusu laukia
O kiek dienu Genujoje busite?
Ten tiek idomiu ir graziu dalyku yra pamatyti.... Porto Antico...senamiestis labai grazus,mazos gatveles,labau idomu pasivaikscioti, akvariumas didziulis, sinioru rumai ,man patiko orientalistikos muziejus ,parkai nuostabus ....
Kai vaziavome is Genujos i Prancuzija,kazkaip nebuvo daug kamsciu ...Nica grazi,Monte Carlo irgi,bet man labai isimine Mentonas,toks jaukus pasirode,netriuksmingas....
Linkiu grazios keliones ir daug ispudziu
O kiek dienu Genujoje busite?
Ten tiek idomiu ir graziu dalyku yra pamatyti.... Porto Antico...senamiestis labai grazus,mazos gatveles,labau idomu pasivaikscioti, akvariumas didziulis, sinioru rumai ,man patiko orientalistikos muziejus ,parkai nuostabus ....
Kai vaziavome is Genujos i Prancuzija,kazkaip nebuvo daug kamsciu ...Nica grazi,Monte Carlo irgi,bet man labai isimine Mentonas,toks jaukus pasirode,netriuksmingas....
Linkiu grazios keliones ir daug ispudziu
aciu labai
dar net nezinau.. dabar renkames informacija ir deliosimes, kur geriausia daugiau laiko praleisti... o viso tai bisim 10 dienu