Ar kas nors vaziavo i Roma su "Savaitgaliai Europos sostinese"? Gal galite ka patarti? Noriu pamatyti Roma. Italiskai siek tiek moku
Mes buvome spalio men. Musu marsrutas Viena, Piza, Roma, Florencija, Venecija. Pamatem . Kazkodel man atrodo viena is graziausiu salis. Architektura . Oras buvo +20. Austrijoj -1, o Italijoj +20. Tik paskutine diena Venecijoje lyjo. Bet man kazkodel atrodo kad ten ir turi lyti.
O del kainu tai , gero nieko nepasakysiu, parduotuviu vitrinos kaip muziejuje, o ypac vaiku rubeliai, musu vadove sake kad Italijoje vaikas tai yra viskas. Turbut kas antra parduotuve vaikiskos prekes. Bet kaineles tap kandziojasi .
Kitaip tariant sita kelione tikrai ilgai bus mano atminti
O del kainu tai , gero nieko nepasakysiu, parduotuviu vitrinos kaip muziejuje, o ypac vaiku rubeliai, musu vadove sake kad Italijoje vaikas tai yra viskas. Turbut kas antra parduotuve vaikiskos prekes. Bet kaineles tap kandziojasi .
Kitaip tariant sita kelione tikrai ilgai bus mano atminti
sveikos, merginos
gal galėtumėt man patarti ir užvesti ant kelio vsą laiką keliavau tik per turizmo agentūras , bet šią vasarą su draugais sugalvojom susiorganizuoti kelionę patys...
skrisim 5-iese į Milaną, iš Milano planuojam važiuoti į Ligurijos regiona ir tada pakrante nuo Genujos iki Monako - Nisos io atgal į Milaną. Kelionę planuojam nuo rugpjūcio 24d. ir 10 dienų.
Gal galit patarti, kaip mūsų toks maršrutas, tokiu laiku?
nuomotis automobilį ar geriau iš Milano ir toliau keliauti traukiniu?
kur vertėtų apsitoti?
ką rekomenduotumėt pamatyti?
ačiū už patarimus..
gal galėtumėt man patarti ir užvesti ant kelio vsą laiką keliavau tik per turizmo agentūras , bet šią vasarą su draugais sugalvojom susiorganizuoti kelionę patys...
skrisim 5-iese į Milaną, iš Milano planuojam važiuoti į Ligurijos regiona ir tada pakrante nuo Genujos iki Monako - Nisos io atgal į Milaną. Kelionę planuojam nuo rugpjūcio 24d. ir 10 dienų.
kur vertėtų apsitoti?
ačiū už patarimus..
Visai nieko marsrutas. Pati panasu buvau kazkada susiorganizavus, tik planavau iki Ispanijos vaziuot tik paskutine akimirka buvau isgabenta i Graikija
Siaip manau labiau apsimoka nuomot masina, juolab kad nuoma gerokai pigesne nei LT. O traukiniai tai ziauriai brangus, bent jau Italijoj, nezinau kaip ten France
Siaip manau labiau apsimoka nuomot masina, juolab kad nuoma gerokai pigesne nei LT. O traukiniai tai ziauriai brangus, bent jau Italijoj, nezinau kaip ten France
QUOTE(Fliquiti @ 2008 04 23, 14:46)
Visai nieko marsrutas. Pati panasu buvau kazkada susiorganizavus, tik planavau iki Ispanijos vaziuot tik paskutine akimirka buvau isgabenta i Graikija
o kaip su kamsciais? girdejau, kad gai buti taip, jog 40 km gai tekti visa diena vaziuoti...
QUOTE(ofke @ 2008 04 23, 10:16)
sveikos, merginos
kur vertėtų apsitoti?
ačiū už patarimus..
kur vertėtų apsitoti?
ačiū už patarimus..
oi, kaip pavydžiu buvau ten praeitą vasarą (panašus maršrutas) tik mes važiavom savo auto. labai gražu beveik visuose didesniuose miestukuose yra ekskursiniai traukinukai, kurie praveža per įžymiausias vietas, tai gali jų lankstinuką pasiimti ir eit pėsčiom, nes dažniausiai jos netoli viena nuo kitos. Monakas visas kaip muziejus be vargo apeisit kelis kartus be vargo (ten pagrindiniam info centre, kur Kusto muziejus, galit pasiimti žemėlapį, bet nemanau, kad pasiklystumėte) automobilį palikus aikštelėje, kuo ilgiau laiko stovės, tuo pigiau (mes berods visą dieną ten trynėmės ir sumokėjom apie 10 eur). tik gali būt labai karšta tokiu metu, nes mes buvom birželio pabaigoj, tai oj...
jeigu važiuojat kompanija, tai man atrodo pigiau gausis automobilį nuomotis, jie ten visai nebrangiai gaunasi (kaina mažėja kuo daugiau dienų).
Genujoj kai būsit būtinai nueikit į ale Kolumbo laivą, labai įspūdingai atrodo. viduje nelabai yra ką žiūrėt, bet iš lauko labai gražus, ir aišku vaizdas į krantą nuo jo...
Nica man įspūdžio nepadarė... kaip ir Kanai... bet čia jau kiekvienas pasirenka pats.
gyvenom, mes tai kempinge, ant jūros kranto
o šiaip geros kelionės
QUOTE(remini @ 2008 04 23, 15:06)
oi, kaip pavydžiu buvau ten praeitą vasarą (panašus maršrutas) tik mes važiavom savo auto. labai gražu beveik visuose didesniuose miestukuose yra ekskursiniai traukinukai, kurie praveža per įžymiausias vietas, tai gali jų lankstinuką pasiimti ir eit pėsčiom, nes dažniausiai jos netoli viena nuo kitos. Monakas visas kaip muziejus be vargo apeisit kelis kartus be vargo (ten pagrindiniam info centre, kur Kusto muziejus, galit pasiimti žemėlapį, bet nemanau, kad pasiklystumėte) automobilį palikus aikštelėje, kuo ilgiau laiko stovės, tuo pigiau (mes berods visą dieną ten trynėmės ir sumokėjom apie 10 eur). tik gali būt labai karšta tokiu metu, nes mes buvom birželio pabaigoj, tai oj...
jeigu važiuojat kompanija, tai man atrodo pigiau gausis automobilį nuomotis, jie ten visai nebrangiai gaunasi (kaina mažėja kuo daugiau dienų).
Genujoj kai būsit būtinai nueikit į ale Kolumbo laivą, labai įspūdingai atrodo. viduje nelabai yra ką žiūrėt, bet iš lauko labai gražus, ir aišku vaizdas į krantą nuo jo...
Nica man įspūdžio nepadarė... kaip ir Kanai... bet čia jau kiekvienas pasirenka pats.
o šiaip geros kelionės
o šiaip geros kelionės
ačiū labai už informacija oi kaip sulaukt man atostogų greičiau
va karščių tai labai bijom... dėl to ir pasidėliojom gan trumpa maršruta ir arčiau jūros...
o kaip su nakvynėm? kaip patartumėt, ar viežbuti iš anksto užsisakyti ar vietoje? gal galetumet ką parekomenduoti? kokios maždaug viežbučių kainos?
QUOTE(ofke @ 2008 04 23, 15:22)
ačiū labai už informacija oi kaip sulaukt man atostogų greičiau
va karščių tai labai bijom... dėl to ir pasidėliojom gan trumpa maršruta ir arčiau jūros...
o kaip su nakvynėm? kaip patartumėt, ar viežbuti iš anksto užsisakyti ar vietoje? gal galetumet ką parekomenduoti? kokios maždaug viežbučių kainos?
į sveikatą
ten ir arčiau jūros mums per karšta man po vienos dieno monake viskas nusvilo
dėlviešbučių nelabai domėjausi bet kainos tai manau nemažos ir jei nori gaut tikrai reikia iš anksto užsisakyti, nes tie kurortai būna sausakimši mes vieną naktį nakvojom ne prie jūros, o tarp Milano ir Turino, tai mokėjom berods 70 eur (dvivietis), o prie jūros, tai jau kempinge buvom, tai kaina mums per puse gavosi (puse sezono metu, kita ne ), sezono metu už automobilį ir palapinę mokėjom 25 eur, bet už tvoros jau buvo jūra
tiesa, reikia labai gero vairuotojo nes tie italai, taip važinėja o dar tie motoroleriai paprastais keliais važiuot irgi ištvermės reikia begalinės o autostrados tai super, tik kaina aišku visai nebesuper Nuo Genujos berods iki Maranello sumokėjom virš 30 eur o per visą kelionę tai apie 100 eur gavosi... ir tai stengėmės kiek galėjom mokamais keliais nevažiuot.
tai tiek
tikiuosi padėjau
QUOTE(ofke @ 2008 04 23, 14:04)
o kaip su kamsciais? girdejau, kad gai buti taip, jog 40 km gai tekti visa diena vaziuoti...
tik ne toj autostradoj, kuria vaziuosit jus mes kai varom i pietus, netgi tycia pro La Spezia vaziuojam, nes ten eismas mazesnis. Jei domina, rugpjuti per pati pika iki Romos nuvaziavom per pusdieni, 14h jau buvom ten o gyvenu netoli malpensos
QUOTE(ofke @ 2008 04 23, 14:22)
dar norejau pasakyt, kad butinai aplankytumet le 5 terre, tik jau nakvot ten neplanuokit, nes viesbuciu kainos
QUOTE(remini @ 2008 04 23, 14:38)
tiesa, reikia labai gero vairuotojo nes tie italai, taip važinėja
tiesa sakant, as labiau bijau Lietuvos keliu ereliu
QUOTE(ofke @ 2008 04 23, 10:16)
sveikos, merginos
kur vertėtų apsitoti?
ačiū už patarimus..
kur vertėtų apsitoti?
ačiū už patarimus..
Kokia nuostabi kelione jusu laukia
O kiek dienu Genujoje busite?
Ten tiek idomiu ir graziu dalyku yra pamatyti.... Porto Antico...senamiestis labai grazus,mazos gatveles,labau idomu pasivaikscioti, akvariumas didziulis, sinioru rumai ,man patiko orientalistikos muziejus ,parkai nuostabus ....
Kai vaziavome is Genujos i Prancuzija,kazkaip nebuvo daug kamsciu ...Nica grazi,Monte Carlo irgi,bet man labai isimine Mentonas,toks jaukus pasirode,netriuksmingas....
Linkiu grazios keliones ir daug ispudziu
QUOTE(vignola @ 2008 04 21, 19:55)
Kainos dar priklauso nuo vietos...as gyvenau pries metus Costa Smeralda zonoje, vasara ten viskas labai brangu,ir maistas ir kava,papietauti restorane minimaliai kainavo 60 euru (cia labai kukliai ),nors yra tokios vietos kaip agriturizmo,ten visa nacionaline virtuve,negali rinktis,atnesa kruva patiekalu ( ir antipasto,primo,secondo(parsiukas ),dolce (dazniausiai seadas,tok pyragaitis su suriu ir medum),kava ir mirto gale),zmogui kainavo apie 25-30 euru,
labai grazi gamta ,nacionaliniai parkai, dar yra tokie idomus monumentai Tombi dei giganti ,muzieju nelabai daug yra(butent toj zonoje), labai grazi sardu keramika,irgi brangi,nors ne sezono metu galima rasti idomiu daiktu uz gera kaina, nerealiai skanus Peccorino suriai,dar labai skanus ju nacionaliniai pyragaiciai Formagelle ...jura labai svari,pliazai ivairus,yra modernus,o yra neliesti civilizacijos (man sitie buvo graziausi ),su masina ten idomu vazineti,as is pradziu bijojau ,ten visi keliukai mazi ,"serpantinai".
Na va prirasiau ,atsiprasau uz klaidas,skubejau,jeigu idomu,galeciau ir nuotrauku ikelti
P.S. dar pamirsau,ten labai grazus papuosalai is koralu (raudonu,roziniu,zydru)
labai grazi gamta ,nacionaliniai parkai, dar yra tokie idomus monumentai Tombi dei giganti ,muzieju nelabai daug yra(butent toj zonoje), labai grazi sardu keramika,irgi brangi,nors ne sezono metu galima rasti idomiu daiktu uz gera kaina, nerealiai skanus Peccorino suriai,dar labai skanus ju nacionaliniai pyragaiciai Formagelle ...jura labai svari,pliazai ivairus,yra modernus,o yra neliesti civilizacijos (man sitie buvo graziausi ),su masina ten idomu vazineti,as is pradziu bijojau ,ten visi keliukai mazi ,"serpantinai".
Na va prirasiau ,atsiprasau uz klaidas,skubejau,jeigu idomu,galeciau ir nuotrauku ikelti
P.S. dar pamirsau,ten labai grazus papuosalai is koralu (raudonu,roziniu,zydru)
jeigu gerai susugaudau tai mes busim San Teodoro regione (http://www.discover-sardinia.com/regions/) cia tuputi zemiau negu jus buvot o kada prasideda tas sezonas?mes busim gegzes 20-28 diena
As pati ten nebuvau,bet dabar MB paklausiau ,jis sako,kad jeigu turesite masina,butinai nuvaziuokite i Spiaggia di Brandinchi (Brandinchi pliazas),radau nuotraukas dabar http://www.sardegnaw...;IDProvincia=nu
As kai atvaziavau pirma karta,kaip tik buvo geguzes 30 atrodo diena...tai turistu dar labai mazai buvo,pliazas buvo tuscias, vanduo pasakiskas,nelabai karsta,zodziu nuostabu
As kai atvaziavau pirma karta,kaip tik buvo geguzes 30 atrodo diena...tai turistu dar labai mazai buvo,pliazas buvo tuscias, vanduo pasakiskas,nelabai karsta,zodziu nuostabu