QUOTE(Jjulie @ 2007 09 17, 21:34)
Atsilepimai apie ora man irgi patiko daug labiau nei Dianitos
tikiu
bet kaip jau minėjau, būk pasiruošus ir geresniam orui, nes visgi šiemet žiemos normalios kai nebuvo, tai gal dėl to taip šilta buvo
nors sakau, nesušalau ir anąkart, nors šiaip esu šalčmirė
bet megztukų turėk
o mes dabar kai buvom Romoj rugpjūtį, tai pačiam centre pilna buvo normalių picerijų, netgi su staltiesėm
, kur buvo dienos meniu - pica + gėrimas (cola, vanduo arba alus
) už 7eurus. nemanau, kad brangu
(ypač lyginant su čili picų kainom
) valgėm, buvo skanu, nenumirėm
iš ciampino veža spec autobusai iki termini, yra už 5 arba 8 eurus. yra ir metro, traukinys
transportas
QUOTE(spyglaite @ 2007 09 19, 19:59)
Aciu. Bet 8 eurai (i abi puses 14 atrodo), o su metro paziurejau tik apie 1 eura. Bet kaip supratau iki to metro sustojimo dar reikia su autobusiuku pavaziuoti
O apie traukinius kazkaip ir neissiaiskinau
matai, metro ir traukiniai nevažiuoja į termini
už tai autikai ir lupikauja, nes kam reik į termini, vis tiek važiuos
o yra ir už 5 eurus, tik nereikia ryanair siūlomų pirkt (nes būtent jie, dar skrydžio metu siūlo pirkt tos brangesnės firmos bilietus) bet ten yra ne vienos firmos autai, ant jų užrašyta dideliu šriftu kaina, tiesiog lipi į tą, kur 5 eurai
galų gale nėra taip jau ir brangu, visgi, toli už miesto tas oro uostas, valanda kelio... vilnius-kaunas autiko kaina tokia pati (palyginimui)
metro beje, bent jau Milane, eurą kainuoja tik važiuojant miesto ribose, o kiek esu važiavus kitose šalyse iš oro uosto, tai irgi būdavo gerokai brangiau (pvz, Atėnuose net 10eurų
) taip kad čia dar klausimas, ar tikrai 1 euras