Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas virtuvės komplektas

QUOTE(fishke @ 2007 11 09, 15:27)
g.gif dabar galvosūkis - barbių namas ar virtuvė doh.gif nors mano mergina labiau linkusi į viską kas barbiška, rūžava ir pan. , tai dab žinok ar patiks virtuvė g.gif

Tai pirkit abu. mirksiukas.gif
(Gera man kalbėti, kai mes turim abu).
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 11 09, 16:31)
Tai pirkit abu. mirksiukas.gif
(Gera man kalbėti, kai mes turim abu).

o iš kur pirkot ir už kiek , ir kokį barbių namą blush2.gif mirksiukas.gif
Žiūrėjau yra medinis ( 299 limpopo) toks, tik supakuotas dėžėj, tai net nežinau kokio tvirtumo jis. O kaip su plastmasiniais, pakankamai tvirti g.gif

Niu prašom, apšvieskit 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios virtuves.Gal galite parasyti tos mamytes, kuri prekiauja zaislais emaila,nica ar siaip kokius nors kontaktinius duomenis?jeigu tai nera konfidencialu.Dekui
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 09, 15:52)
o iš kur pirkot ir už kiek , ir kokį barbių namą blush2.gif  mirksiukas.gif
Žiūrėjau yra medinis ( 299 limpopo) toks, tik supakuotas dėžėj, tai net nežinau kokio tvirtumo jis. O kaip su plastmasiniais, pakankamai tvirti g.gif

Niu prašom, apšvieskit  4u.gif

Niu, šviečiu- mes pirkom prieš keletą metų Žaislų planetoj barbių pilį, ji kainavo apie 350 Lt. doh.gif Nuotraukos nerandu, bet neseniai viena mamytė tokią pardavinėjo už labai gerą kainą. smile.gif Mūsų plastmasinė ir iki šiol laiko. mirksiukas.gif

QUOTE(Prahaa @ 2007 11 09, 17:30)
Labai grazios virtuves.Gal galite parasyti tos mamytes, kuri prekiauja zaislais emaila,nica ar siaip kokius nors kontaktinius duomenis?jeigu tai nera konfidencialu.Dekui

parašysiu į až. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 11 09, 21:14)

blush2.gif negaletum ir man parasyti...

ir dar, ar ta virtuvele pakankamai tvirta?
Atsakyti
[quote=Paja,2007 11 09, 21:14]
neseniai viena mamytė tokią pardavinėjo už labai gerą kainą
[quote]

unsure.gif va va, jau baigiu nagus nusigraužt - PAVĖLAVAU doh.gif O kaina buvo tikrai gera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 11 02, 17:43)
Buvo dar akcijos skelbiamos buvo paieskosiu jei laiko maxima senas akcijas inete rasiu , jos mazytes kai gausi pamatysi , vaikui zaidziant klupoti reikia , skiriasi nuo tu kur po 160-400 tuom kad ten vaikas stovintis zaidzia smile.gif

doh.gif tai tada neapsimoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 11 10, 08:17)
blush2.gif negaletum ir man parasyti...

ir dar, ar ta virtuvele pakankamai tvirta?

Mūsiškė dar laiko. mirksiukas.gif O matė ji visko.... biggrin.gif
Atsakyti
noriu duktereciai dovanot virtuvele, bet abejojau ar patiks... aciu jusu nuomonem, issklaidet abejones. sestadieni begsiu pirkt... SU ARTEJANCIOM SVENTEM
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 11 09, 22:14)
Niu, šviečiu- mes pirkom prieš keletą metų Žaislų planetoj barbių pilį, ji kainavo apie 350 Lt. doh.gif  Nuotraukos nerandu, bet neseniai viena mamytė tokią pardavinėjo už labai gerą kainą. smile.gif Mūsų plastmasinė ir iki šiol laiko. mirksiukas.gif

jei galima ir man parasyk tos mamytes kontaktus, aciu
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 09, 16:52)
o iš kur pirkot ir už kiek , ir kokį barbių namą blush2.gif  mirksiukas.gif

Niu prašom, apšvieskit  4u.gif

mes taoi ir turim ir virtuvele ir nama lelyciu - medini, bet jis ne barbems g.gif , ten buvo ir keturios lelytes tam namukui ir baldeliai, bet labai dukryte namuku patenkinta thumbup.gif o pirkom is hobbyhol'o o mokejom lyg ir 120 lt. na tiksliai jau nebepamenu doh.gif
Atsakyti
Žinau, kas džiaugiasi šia virtuvėle... smile.gif

user posted image
Atsakyti