QUOTE(zilvine @ 2008 11 26, 12:30)
O prie to virtuves komplekto priklauso ir tie puodai, irankiai? Taip pat noriu paklaust, ar tokiu virtuveliu buna ir siaip per visus metus, ar tik pries kaledas ju uzveza?
Praktiškai viskas kas matyti paveikslėlyje yra komplekte. Tame ir esmė, kad jų nebūna visiškai Lietuvoje, aš taip nsutebau, radus jas maximoj, kad net nelaukiau nuolaidų savaitės, bijodama, kad neliks..... Dairiausi nuo rūgsėjo, nieko panašaus man nepavyko rasti, net buvau nusiteikusi parsisiūsti iš neto, tik siuntimas prisideda apie 30Eurų. Mano nuomonė, jei ketinat kažkada pirkti, tai geriau dabar jau pirkti, gal palaukus nuolaidų savaitės, Bet jei jums nelabai reikalinga.... Šeip prasivėrus buvau ją, tai šiek tiek nusivyliau, už tokius pinigus itkėjausi kažko.... nežinau ko pati, rašo kad ji elektroninė, bet ten tik vienas migtukas (dar elementų nesudėjom, nzn koks ten garsas) kaip suprantu virimo garsai. Tikėjausi, kad kokių lempučių bus ar kaitlentės švies

....
Yra ir ta kota Smoby tefal didžioji, ilgai pardėj rinkausi, kol apsiprendžiau, nežinau ar tas tefalas kuom geresnis, atrodo, kad tas pats kaip šita.