Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas virtuvės komplektas

QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 25, 14:00)

QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 25, 20:04)
Mums per Kalėdas bus netoli 1,5 metų, buvom svečiuose kur turėjo panašią virtuvėlę, tai musiškė labai žaidė, ją domino visos durelės, tai, akd ten galima kažką įdėti, paslėpti. o be to ji labai mėgsta kašronus puodose maišyti šaukštu. Tokio amžiaus vaikas žinoma nemokės žaisti savarankiškai, reik su ja kartu žaisti smile.gif

doh.gif manajai ir panasiai... man tos virtuveles thumbup.gif jusiske isvis thumbup.gif bet kazkaip maniau,kad manajai dar nepatiksik -ji dabar tik po mano stalcius su puodais landzioja,o be to ir taip kaledom dovanu jau gaus uz keturzenkle suma... jauciu antram gimtadieniui uzfundinsiu... krize-gal kainos nukris smile.gif turesiu laiko pasirinkt dar...

Atsakyti
O prie to virtuves komplekto priklauso ir tie puodai, irankiai? Taip pat noriu paklaust, ar tokiu virtuveliu buna ir siaip per visus metus, ar tik pries kaledas ju uzveza?
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2008 11 26, 12:30)
O prie to virtuves komplekto priklauso ir tie puodai, irankiai? Taip pat noriu paklaust, ar tokiu virtuveliu buna ir siaip per visus metus, ar tik pries kaledas ju uzveza?

Praktiškai viskas kas matyti paveikslėlyje yra komplekte. Tame ir esmė, kad jų nebūna visiškai Lietuvoje, aš taip nsutebau, radus jas maximoj, kad net nelaukiau nuolaidų savaitės, bijodama, kad neliks..... Dairiausi nuo rūgsėjo, nieko panašaus man nepavyko rasti, net buvau nusiteikusi parsisiūsti iš neto, tik siuntimas prisideda apie 30Eurų. Mano nuomonė, jei ketinat kažkada pirkti, tai geriau dabar jau pirkti, gal palaukus nuolaidų savaitės, Bet jei jums nelabai reikalinga.... Šeip prasivėrus buvau ją, tai šiek tiek nusivyliau, už tokius pinigus itkėjausi kažko.... nežinau ko pati, rašo kad ji elektroninė, bet ten tik vienas migtukas (dar elementų nesudėjom, nzn koks ten garsas) kaip suprantu virimo garsai. Tikėjausi, kad kokių lempučių bus ar kaitlentės švies sad.gif....
Yra ir ta kota Smoby tefal didžioji, ilgai pardėj rinkausi, kol apsiprendžiau, nežinau ar tas tefalas kuom geresnis, atrodo, kad tas pats kaip šita.
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 11 25, 18:55)
Jie nepaslaptis, kokia chou pirkai smile.gif

na ne į temą poster_offtopic.gif , bet parašau chou chou rock a buy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 26 lapkričio 2008 - 13:40
Nuvaziavom ir mes su dukryte (neturiu kur palikt) i maxima, aisku autobusu,nes vairuot nemoku. Galvojau ir mes jau nusipirksim kokia virtuvele. Pasirinkimas yra. Issirinkau, bet kad dezes niekaip negaliu panest, ne tiek sunku, kiek nepatogu apimt, rankeneles dezei nest jokios (o taip tikejaus). Su abiem rankom kaip nors apimciau, deja i viena ranka butinai turi isikibt dukryte, kitaip ne is vietos, bijojau rizikuot, nes "oziukai" galejo islisti. Taigi, pastovejom, seile pavarvinom ir tusciomis grizom atgal.
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2008 11 26, 15:38)
Nuvaziavom ir mes su dukryte (neturiu kur palikt) i maxima, aisku autobusu,nes vairuot nemoku. Galvojau ir mes jau nusipirksim kokia virtuvele. Pasirinkimas yra. Issirinkau, bet kad dezes niekaip negaliu panest, ne tiek sunku, kiek nepatogu apimt, rankeneles dezei nest jokios (o taip tikejaus). Su abiem rankom kaip nors apimciau, deja i viena ranka butinai turi isikibt dukryte, kitaip ne is vietos, bijojau rizikuot, nes "oziukai" galejo islisti. Taigi, pastovejom, seile pavarvinom ir tusciomis grizom atgal.

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2008 11 26, 16:38)

O tai ketinot autobusu ir veštis tą dėžę? Jei tik iki kokio takso, tai reikėjo kokį vyriškį pakalbint, manau būtų pagelbėja, arba dar galima skalbinių virvės nusipirkti perrišti dėžę, kad liktų kaip rankenėlės, būtų patogiau ją kažkur nusinešti.
Manau kaip nors įsigysit ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 27, 10:21)
O tai ketinot autobusu ir veštis tą dėžę? Jei tik iki kokio takso, tai reikėjo kokį vyriškį pakalbint, manau būtų pagelbėja, arba dar galima skalbinių virvės nusipirkti perrišti dėžę, kad liktų kaip rankenėlės, būtų patogiau ją kažkur nusinešti.
Manau kaip nors įsigysit ją smile.gif

Aha, norejau autobusu vezt. Pagalvojau ir apie taksi, bet kaip visada pinigeliu pasidare baisiai gaila. Reikes savaitgalio palaukt, tikiuosi kas nors pagelbes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2008 11 27, 16:31)
Aha, norejau autobusu vezt. Pagalvojau ir apie taksi, bet kaip visada pinigeliu pasidare baisiai gaila. Reikes savaitgalio palaukt, tikiuosi kas nors pagelbes  smile.gif

Nepatvirtintais duomenimis nuo antadienio maximose - 40% žaislams, tai gal luktelkit jei jau tiek laukiat, bet antradį tuk plyšk reik važiuoti, nes bus iššluota viskas iki savatgalio, sutapysit taksui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 27, 15:40)
Nepatvirtintais duomenimis nuo antadienio maximose - 40% žaislams, tai gal luktelkit jei jau tiek laukiat, bet antradį tuk plyšk reik važiuoti, nes bus iššluota viskas iki savatgalio, sutapysit taksui smile.gif

Aciu uz informacija, bet nezinau,ar islauksiu. Bijau, kad per si savaitgali neispirktu. Na, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2008 11 27, 16:45)
Aciu uz informacija, bet nezinau,ar islauksiu. Bijau, kad per si savaitgali neispirktu. Na, bus matyt.

tai va ir aš nelaukiau nuolaidų, labai jau bijojau, kad išpirks smile.gif
O kurią jūs nusižiūrėjot?
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 27, 15:49)
tai va ir aš nelaukiau nuolaidų, labai jau bijojau, kad išpirks smile.gif
O kurią jūs nusižiūrėjot?

Is pradziu labai meciausi. Dabar lyg ir apsistojau ties Mini Tefal. Noriu, kad kazkokie garsiukai sklistu, bet jos plotis, jei ant dezes gerai paziurejau, 115 cm. Tai reiks dar pirma kambary su metru pavaiksciot, kampus ismatuot, tinkama vieta surast. Jei pirkt Miele mazesne, tai ji berods saldytuvo neturi, o jo taip pat noretusi.
Atsakyti