Sveikos mamytes.Labai noriu nupirkti savo dukrytei vaikiska virtuves komplektuka,bet niekur nerandu.Ar yra LT ju pirkti ir kokios kainos butu?Esu viena nusiziurejusi vokiskoje internetineje parduotuveje,bet galvoju,kad gal rasiu cia nusipirkti.kai prisideda siuntimas ir pan,tai brangiai gaunasi.
Yra Lietuvoje puikiausių virtuvinių komplektų. Mes pirkome Čipoline, kainavo 179 Lt. - viryklė su orkaite, kriauklė, lentynėlės, įrankių komplektas, puodai ir netgi maisto šiek tiek.

QUOTE(gera mamytė @ 2007 10 30, 16:34)
Kažkas apie 160 - 180 lt, tiksliai neprisimenu

QUOTE(gera mamytė @ 2007 10 30, 16:15)
Reikes paieskot.kainas visos įvardinot labai nedidelias.as sita kur noriu pirkti is vokisko internetinio puslapio tai kainuoja 400lt,bet ten ir priedu labai daug,tokiu kaip skrudintuve,maisytuvas ir pan.reikes įkelti nuoroda,galesit paziureti ir įvertinti 

Yra ir Lietuvoj pirkti virs 400lt., nuvaziuok i didesnes parduotuves ir pasiklausk, ne visos kainuoja iki 200lt.

Tefal firmos virtuveles iki 200lt,bet reikia ziureti parduotuvese is ekspoziciniu prekiu
man jos pacios normaliausios atrodo

QUOTE(gera mamytė @ 2007 11 01, 16:46)
radau zinokit merginos puikiausia tefal virtuve hobbyhall puslapyje.ir kaina superine
,tik 100lt!

iR AS PAZIUREJAU TIKRAI SUPERINE VIRTUVELE,IR DAR MAN PATIKO VIRSUJE KUR PLASTMASINIAI VAISIA IR KT UZ 34LT

QUOTE(gera mamytė @ 2007 11 01, 15:46)
radau zinokit merginos puikiausia tefal virtuve hobbyhall puslapyje.ir kaina superine
,tik 100lt!

Tu i dydi paziurek Dydis (p x a x g): 31,5 x 60 x 58,5 cm
Ju praetais metai pilna maxima buvo po 56 lt