Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(Tisan @ 2008 02 14, 11:20)
sveikos mamos 4u.gif  kaip laikotes,kaip sveikatytes  mirksiukas.gif

laba laba bigsmile.gif

mes gerai...tfu tfu tfu....
tai susimatysim po 2savaičiu...ikizz 4u.gif
Atsakyti
laba laba, su valentinu jus wub.gif
Inga-mama, smagiai pasibūkit 4u.gif ir lauksim fotoreportažo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 02 14, 12:47)
laba laba bigsmile.gif

mes gerai...tfu tfu tfu....
tai susimatysim po 2savaičiu...ikizz 4u.gif

aha smile.gif geros keliones ir kuo daugiau smagiu ispudziu bigsmile.gif lauksim sugrystant wub.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif ,

Inga-mama, geros jums keliones. Gerai pailsekit ir atsipalaiduokit. Kaip gera, kad pakeisit aplinka, o dar i tokia wub.gif thumbup.gif

Labai lauksim fotoreportazo ax.gif

Visom geros, romantiskos dienos ir vakaro wub.gif lotuliukas.gif

Man tai tas romantiskumas su mazais vaikais jau pradeda priminti anekdota, kai apsikabini ar pasibuciuoji beveik iskart atvaro ar vienas ar tai kitas ir butinai stengiasi isiterpti tarp musu viduri lotuliukas.gif ir labai tuo patenkintas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 02 14, 14:36)

Man tai tas romantiskumas su mazais vaikais jau pradeda priminti anekdota, kai apsikabini ar pasibuciuoji beveik iskart atvaro ar vienas ar tai kitas ir butinai stengiasi isiterpti tarp musu viduri  lotuliukas.gif  ir labai tuo patenkintas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif o aš dažnai pasijaučiu, kaip ta beždžionė iš multiko, kur visaip prižiūrėjo savo beždžioniukus ir vistiek bėdų pridarydavo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif
Kaip nuotaikeles? Kaip savaitgalis prabego? Tikiuosi visi sveiki smile.gif
Pas mus cia savaitgali kaip visada tylu ramu g.gif

o pas mus naujos bedos,dar viena pulini Justui ispjove ant pirsto,vis per ta nagu kramtyma bash.gif bash.gif o ir man paciai pazasty guzas atsirado,ir taaaipp skauda,tai antrandieni is pat ryto pas gydytoja šiaušiu doh.gif verysad.gif tai va

o jus laikykites,sveikatytes visiems 4u.gif
Atsakyti
sveikulės visos, na ir tyla pas mumi ploja.gif g.gif
Tisan, kaip mažiaus pirštas g.gif :4u
o kaži kur visos kitos g.gif blink.gif
O mes nuo pirmadienio turėjom pradėt RB, o atsiminiau tik trečiadienį blush2.gif doh.gif Na nieko, tos dvi dienos nieko blogo nepadarys tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Justo pirstas jau tvarkoj smile.gif bet uztai as kryziaus kelius einu,ispjove man guza pazasty,bet kazko nenori praeit,sako kad gali dar giliau kas buti,tai tektu vel po peliu gultis doh.gif doh.gif bet kas baisiausia,kad manes neveikia tie vietiniai nuskausminamieji,ir si kart pjove gyvai,viska jauciau,kelnes galima prisisioti,koks skausmas,jauciu antra karta sirdis neatlaikys mega_shok.gif mega_shok.gif nebeduosiu,lai su pilna narkoze daro scare.gif scare.gif scare.gif

beje mielosios,cia taip visai ne i tema blush2.gif
Klaipedieciu mamyciu noriu paklaust,kur yra prisirasiusios pas seimos gydytojus ir ar patenkintos,nes as nuo savosios begt noriu,bet nezinau kur doh.gif O SM paskaitinejau skyrelyje apie gydytojus ir poliklinikas,tai nieko daug neraso,butent apie Klp 4u.gif
Patarkit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 02 21, 15:10)
Sveikutes  4u.gif
as kryziaus kelius einu,ispjove man guza pazasty
Klaipedieciu mamyciu noriu paklaust,kur yra prisirasiusios pas seimos gydytojus

jergutėliau, niu vargšikė tu visai unsure.gif verysad.gif Kai gyvą pjauną tai ogogo ne tas kad į kelnes kliūt gali, o dar baisiau doh.gif man gyvai anginą operavo doh.gif
o apie tą reikalą ne į temą lotuliukas.gif Aš buvau be galo patenkinta gyd. Lukiene iš Nefridos, bet dabar ji jau dekrete, o daugiau nežinau. Tik niekam nepatariu iš Senamiesčio PSPC Kavaliauskaitės doh.gif siaubelis ten tikras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 21, 16:59)
o apie tą reikalą ne į temą  lotuliukas.gif  Aš buvau be galo patenkinta gyd. Lukiene iš Nefridos, bet dabar ji jau dekrete, o daugiau nežinau. Tik niekam nepatariu iš Senamiesčio PSPC Kavaliauskaitės  doh.gif siaubelis ten tikras  blink.gif

o dabar kur esat prisirase,vis dar Nefridoj? 4u.gif Tai pas kokia gyd?
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 02 21, 17:58)
o dabar kur esat prisirase,vis dar Nefridoj?  4u.gif  Tai pas kokia gyd?

tai kad dabar pačiam mieste negyvenam, o rajone mirksiukas.gif Tai panikes vedu čia pas save, vien žo provincijoj lotuliukas.gif O vyras tebėr Nefridoj, nes kasdien malas po Klaipėdą jis bigsmile.gif . Beje, kai ta mūsų numylėta gydytoja išėjo į dekretą, kol kas dar ir neprispyrė reikalas eit pas gydytoją, taip kad net nežinom kas Lukienę pavaduos g.gif o kur jūs gydotės g.gif
Atsakyti
Labukai,

neturiu ka parasyti i tema lotuliukas.gif

Tisian, oi kaip cia tau unsure.gif Tikiuosi, kad viskas gerai bus ir nieko daugiau nereikes... o dar maziaus nagu kramtymas verysad.gif Savo Nedui net pasakojau istorija apie maza berniuka, kuris kramte nagus ir jam pirstelis supuliavo. Labai jau idemiai klause ir daug klausimu turejo doh.gif Ir dar kartais papraso nauja istorija papasakoti apie ta berniuka ax.gif

Kaip faina, ko gero, Inga-mamai wub.gif

fishke, na ir uzmarstuole tu su RB doh.gif lotuliukas.gif

Mes gerai (tfiu, tfiu, tfiu), tik va paskutinem dienom i lauka neeinam, toks oras man fu, visa laik nemegau ir nemegstu, kai slapia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 22 vasario 2008 - 12:26