Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

laba,

nieko menisko neidesiu. Tiesiog nuotraukyte Califorgirl smile.gif Kabinejausi namu darbuosi "didelis ir mazas" prie pavadinimo.
Tai vat, dabar jau ir as susipazinau su garveziuku Thomu smile.gif

user posted image

Zuzu sveika prisijungus 4u.gif Antra nuotrauka nuotaikinga, nors techniskai yra kur padirbeti... Pirmoji, na gelyte. Bet gal kitokio kadravimo noretusi, ryskesnes...

Drumbacele - nuotrauka tikrai i melnuma nesa. O siaip miela. Bernuzelio israiska tokia gerietiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 spalio 2007 - 11:07
Desiree, su lašiukais tai nežinau, galvoju ar man patinka, nežinau net.. idėjos kažkokios trūksta, o su garvežiuku, tai patiko smile.gif o spalvos kokios gražios! tik jaučiu kvadratą reiktų daryt biggrin.gif nes kažkaip kompozicijos kitos norėtųsi, o įsivaizduoju kvadratą ir gerai!

Aveda, idėja labai nuostabi! pati kažkada panašiai norėjau įgyvendint, deja tinkamos tam spintos neturiu. Tik va kokie būtų mano pastebėjimai - man truputį per daug erdvės tuščios aplinkui, bet spalvos ir visa kita ok..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 31, 10:10)
Desiree, su lašiukais tai nežinau, galvoju ar man patinka, nežinau net..

tai kad ten idejos jokios nera smile.gif tiesiog bandymas. jau minejau noreciau objektyvo, bet dar nezinau kokio. Tai isbandinejau ka ir kiek gali mano 50-ukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki 4u.gif

Graužiu save dėl autoportreto. Laiko nėra ir turbūt nebebus iki termino pabaigos verysad.gif
Bet kokios jūs gražios, merginos wub.gif . Autoportretai labai faini. Na, gal dar ir aš kaip nors prie jūsų suspėsiu save patalpint...

AVEDA, nuotrauka man patiko. PS efektas irgi visai įdomiai žiūrisi. Bet asociacijos priešingos, nei tu aprašei. Man ši nuotrauka simbolizuoja pradžią. Atrodytų, jog spinta ruošiam vaikelio atėjimui. Pirmas rūbelis, pirmas žaisliukas... Skalbinių dėžė dar tuščia. Pabaigai simbolizuoti gal ir nuotraukos tonavimo kitokio reiktų - sepijos ar JB, sendinimo - nežinau g.gif

Papildyta:
Vakar turėjom fainą paskaitą. Vyko fotografo Andrei Liankevič darbų pristatymas. Pats fotografas yra žurnalistinės fotografijos asas. Puikios nuotraukos, dar įdomesnės jų istorijos. Turėjom garbės parodyti savo darbų serijas, kurias kuriam kursų metu - jis komentavo, gavom gerą dozę kritikos ir patarimų. Žodžiu, buvo labai fain thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 31 spalio 2007 - 11:32
QUOTE(fotolama @ 2007 10 31, 11:45)
Sutvarkyk WB. Nuotrauka mėlynuoja smile.gif

blush2.gif persistengiau su color balansu.... kartais atrodo nebutu PS butu geriau, nes kei yra tai ir pridirbi visko. O siaip jau ir as stengiuosi viska fotografuoti taip kad kuo maziau reiketu taisyti, nereiketu karpyti, ir spalvu derinti.

QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 12:02)
Drumbacele - nuotrauka tikrai i melnuma nesa. O siaip miela. Bernuzelio israiska tokia gerietiska.

aha smile.gif mano gerietis.
meginsiu melynuma taisyti.....

QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 31, 12:31)
Sveikos ir sveiki 4u.gif

Graužiu save dėl autoportreto. Laiko nėra ir turbūt nebebus iki termino pabaigos verysad.gif
Bet kokios jūs gražios, merginos  wub.gif . Autoportretai labai faini. Na, gal dar ir aš kaip nors prie jūsų suspėsiu save patalpint...

ne tu viena del autoportreto kankiniesi..... smile.gif bet as tikrai iki terimno sukursiu... Kazkaip kai yra 2 savaites darbu atlikimui, tai ir atidedineju paskutinei dienai... blush2.gif

Žūžū, sveika prisijungusi. Pritariu su issakytomis nuomonemis apie tavo nuotraukas. Ir pridursiu, kad labai simpatiskas tavo berniukas wub.gif

Desiree, nuotrauka su lasiukais veikia raminanciai, gaivinanciai. Gal ipatingos minties ir nera, bet as jau kelis kartus gryzau jos pasiziureti. O kita, su berniuko rankyte ir garveziu.. Kazko man joje truksta. Kazkokios detales... jei sugalvosiu kokios parasysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 31 spalio 2007 - 12:21
QUOTE(zulika @ 2007 10 31, 09:40)
Sansara, bet tau rimtai reikia gerokai šikną pagražint  blink.gif

nereikia mirksiukas.gif galvoju arba grįžt prie spalvoto, arba bandyt kelt kontrastą ir lipt iš pilkumos, arba..... smile.gif apmąstymai taip sakant, bet kas buvo - netenkino verysad.gif laiko dar yra 4u.gif
Kas nesupratot, išėmiau iš ND savo su mešiuku foto... nublanko mano idėja prieš jūsiškes tiek techniškai, tiek idėjiškai biggrin.gif o Žulikai ta nuotrauka labai patiko.... biggrin.gif man irgi, kol nepamačiau jūsiškių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 31 spalio 2007 - 12:20
QUOTE(Sansara @ 2007 10 31, 13:17)
Kas nesupratot, išėmiau iš ND savo su mešiuku foto... nublanko mano idėja prieš jūsiškes tiek techniškai, tiek idėjiškai biggrin.gif o Žulikai ta nuotrauka labai patiko.... biggrin.gif man irgi, kol nepamačiau jūsiškių  lotuliukas.gif

na žinai, aš ir prisijungiu prie žulikos drinks_cheers.gif man ji tooookia miela ir šilta nuotrauka thumbup.gif buvo tiesiog gera žiūrėt į ją.
greit atgal įdedi triniti.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 12:02)
laba,

nieko menisko neidesiu. Tiesiog nuotraukyte Califorgirl smile.gif Kabinejausi namu darbuosi "didelis ir mazas" prie pavadinimo.
Tai vat, dabar jau ir as susipazinau su garveziuku Thomu smile.gif

he, he... traukinukas biggrin.gif mielas toks.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 12:32)
na žinai, aš ir prisijungiu prie žulikos  drinks_cheers.gif man ji tooookia miela ir šilta nuotrauka  thumbup.gif buvo tiesiog gera žiūrėt į ją.
greit atgal įdedi  triniti.gif

tongue.gif tongue.gif
pataisyt bandysiu kontrastą iki normalaus jb, o jei nesigaus dėsiu spalvotą. ji vis labiau man patinka... o man ji subanalėjo po jūsų idėjų verysad.gif šilta, smagi, ryški, bet tokia paprasta kaip 3 kapeikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 17:13)

tik nepagalvok, kad snipineju biggrin.gif landzioji ten landzioji - bac - o! kazkur maciau smile.gif arbe tarp komentaru randi pazistamu veikeju smile.gif
nu man ta nuotrauka, kur viena katino ausis tokia astri smile.gif o ir antra tokia nekasdieniska, nekatiniska smile.gif

sėkmingai skęstam su Juočkiu pelkėj mastau.gif

klausykit, pasakykit atvirai... gal tikrai ta nuotrauka verta pelkės? g.gif gal ir nėra pati geriausia foto apie katinus, bet ....
čia aš apie šitą:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 12:36)
klausykit, pasakykit atvirai... gal tikrai ta nuotrauka verta pelkės?  g.gif gal ir nėra pati geriausia foto apie katinus, bet ....
čia aš apie šitą:

bitėmaja,jei atvirai - atvirai...
man šioje kačiukas atrodo kaip sergantis: prisimerkęs, susisukęs, akys neryškios, prporcijos hmmm... vat būna einu gatve ir prie konteinerių sėdi toks nutriušęs,drebantis, eina svyruodamas... turi katiną, tai žinai ir pastebi tikrai tokius (nes ir aš turiu ir pastebiu tokius), tą žvilgsnį į niekur....
tai man šioje nuotraukoje tokios asociacijos. tavo katinai grakštūs, išdidūs, didingi, o šioje suvargęs labai atrodo 4u.gif
atsimeni kaip su Labradoriukės raktų pakabuku buvo ir iš jo leliuko nuotrauka... mums nemačiusiems to pakabuko atrodė kad vaikutis apsigimęs, nes negali pavartyt, kitu kampu pažiūrėt... taip ir su šia nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 31 spalio 2007 - 12:41
ai ai Sansara, o as tiek stengiausi komentuoti. Nagi dek atgal nuotrauka!!!
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 12:42)
ai ai Sansara, o as tiek stengiausi komentuoti. Nagi dek atgal nuotrauka!!!

kad tik vienas komentaras buvo irgi nulėmė, kad išėmiau ax.gif sakau, niekas negiria manęs, į modelius nenori, tai kas čia gero gali būt lotuliukas.gif žinoma juokauju, išėmiau tikrai daugiausia dėl techninės pusės, nes pati ėmiau lygindama matyt, kad ji pilka, o ne jb 4u.gif
Atsakyti