Aveda, man asmeniskai labai miela nuotrauka. Nezinau ar pagaunu butent ta nuotaika, kuria norejai perteikti, bet man gera i ja ziureti.
atsiimu zodzius del pakarpymo. pabandziau ir nelabai patiko.
Ka daugiau pakeisti galetum nezinau. As gal kiek padidinciau kontrasto ir palikciau geltona geltoname... As is tu, kuriems nepatinka vienas spalvotas elementas juodame fone, betgi tai nelabai ir svarbu. Svarbu, kad tau patiktu.
QUOTE(Rootele @ 2007 10 30, 21:38)
Nu ka...Grizom... Vaziavom pusei 9, norejom apsiziuret kas yra Nors turejo dirbt iki 9, bet jau buvo uzdaryta, o zmoniu eile ~100m., nors dar iki atidarymo pusantros valandos Nuvaziavom iki Big'o Topo centro,. paziuret ka turi, pakalbejom su pardavejais, sake bus kokiu 50 muiliniu, dar ten kazkiek biski geresniu, bet profesionalius visus nuime nuo prekystalio Vaziavom atgal pro ten, tai is vis dar baisiau, eile padidejus vos ne trigubai, tiesiasi iki senuku iejimo mazdaug O labiausiai nustebino zmoniu kulturingumas - visi sustoje i eilute, visaip issirange tarp masinu sulinde, bet jau vaziuojant atgal daug buvo prie iejimo susigrude
Taip, kad galit dziaugtis, kad nevaziavot, o saugiai sedejot namie, isvenget kokiu nors mustyniu ar pan. (Esu beveik isitikinus, kad jos bus - buvom pries koki pusmeti panasiam Topo centro ispardavime, tik ne fotoaparatu, o kompiuteriu, tai vaizdas buvo tragiskas, pora mustyniu, po to dar girdejau per zinias, kad ir apvoge )
Taip, kad galit dziaugtis, kad nevaziavot, o saugiai sedejot namie, isvenget kokiu nors mustyniu ar pan. (Esu beveik isitikinus, kad jos bus - buvom pries koki pusmeti panasiam Topo centro ispardavime, tik ne fotoaparatu, o kompiuteriu, tai vaizdas buvo tragiskas, pora mustyniu, po to dar girdejau per zinias, kad ir apvoge )
yes, ne taip abydna man dabar. tikrai nebuciau stovejus eilej aciu, kad pranesei
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 30, 22:38)
Pakabinau i tuscia spinta kadangi man tai simbolizuoja kad daugiau neturesime vaiku...kaip ir baigtas gyvenimo etapas.
Aš dėl simbolikos. Kad graži nesiginčysiu. Jei ji tik tau - viskas ok, bet jei kitiems nesu tikra, kad "daugumai" tai kažką kalba, kad tai kaip simbolis yra suprantamas. Pati tokio priekaišto kažkada susilaukiau po vieno su fotografija nesusijusio darbo, kurį buvau apkrovus tik man vienai pačiai "kalbančiais" simboliais. O darbas buvo (bent teoriškai) skirtas publikai.
Aš gal kaip tik suprasčiau, kad dar laukiat atvirom durim
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 30, 21:40)
Siaip nieko menisko, tik pabandymas fotografuoti tai, i ka paprastai nekreipiu demesio. Pabandau karts nuo karto ir suprantu, kaip vis tik as myliu portretus.
man patiko Ir kiek mano pačios turbūt jau kažkada rodytą (tiksliau šlangą joje) priminė (bet čia tik man )
AVEDA, nelabai ka galiu pasakyt apie techninius dalykus, bet galiu apie nuotaika ir kompozicija. Tai kompozicija:
jeigu jau spinta, tai imciau ja is visu keturiu pusiu - visas staktas po lygiai (arba simetriskai - sonuose tiek, virsuj ir apacioj tiek), nekirsciau virsuj, o apacioj visai nesimato. jeigu jau leidiesi i simbolius, tai ka simbolizuoja skalbiniu deze? nelabai ji man ten. Kaip tamsi, ruda deme desiniajame apatiniame kampe ji gerai ziurisi, nes atsveria kairyji virsutini kampa (meskiuka) - bet pats objektas
nu nuotaika tai ka as zinau - man atrodo, kad cia tas atvejis, kai pats autorius i kurini "ideda" daugiau (ar kitokios) prasmes, negu kad kiti (ziurovai) pajegus suprasti. liudnumo tokio turi - nostalgijos dar nelabai, l.ivairiai galeciau interpretuoti
jeigu jau spinta, tai imciau ja is visu keturiu pusiu - visas staktas po lygiai (arba simetriskai - sonuose tiek, virsuj ir apacioj tiek), nekirsciau virsuj, o apacioj visai nesimato. jeigu jau leidiesi i simbolius, tai ka simbolizuoja skalbiniu deze? nelabai ji man ten. Kaip tamsi, ruda deme desiniajame apatiniame kampe ji gerai ziurisi, nes atsveria kairyji virsutini kampa (meskiuka) - bet pats objektas
nu nuotaika tai ka as zinau - man atrodo, kad cia tas atvejis, kai pats autorius i kurini "ideda" daugiau (ar kitokios) prasmes, negu kad kiti (ziurovai) pajegus suprasti. liudnumo tokio turi - nostalgijos dar nelabai, l.ivairiai galeciau interpretuoti
labas rytas
na ką, jeigu kas nors konfliktinis atsirastų, verta būtų kreiptis dėl klaidinančios Topo centro reklamos.. jeigu skelbime buvo parašyta, kad "visi fotikai už pusę kainos", o parduodamos tik tam tikros muilinės, tai - klaidinanti reklama. grėstų gera baudelė..
QUOTE(Rootele @ 2007 10 30, 21:38)
Nu ka...Grizom... Vaziavom pusei 9, norejom apsiziuret kas yra Nors turejo dirbt iki 9, bet jau buvo uzdaryta, o zmoniu eile ~100m., nors dar iki atidarymo pusantros valandos Nuvaziavom iki Big'o Topo centro,. paziuret ka turi, pakalbejom su pardavejais, sake bus kokiu 50 muiliniu, dar ten kazkiek biski geresniu, bet profesionalius visus nuime nuo prekystalio Vaziavom atgal pro ten, tai is vis dar baisiau, eile padidejus vos ne trigubai, tiesiasi iki senuku iejimo mazdaug O labiausiai nustebino zmoniu kulturingumas - visi sustoje i eilute, visaip issirange tarp masinu sulinde, bet jau vaziuojant atgal daug buvo prie iejimo susigrude
na ką, jeigu kas nors konfliktinis atsirastų, verta būtų kreiptis dėl klaidinančios Topo centro reklamos.. jeigu skelbime buvo parašyta, kad "visi fotikai už pusę kainos", o parduodamos tik tam tikros muilinės, tai - klaidinanti reklama. grėstų gera baudelė..
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 30, 22:38)
O cia ne menine nuotrauka, bet man svarbi kad tinkamai pavaizduociau sia minti.
Pirmas rubelis pirktas kada laukiausi pirmo sunaus, dabar jau ir jauniausias i ji netelpa:
Pakabinau i tuscia spinta kadangi man tai simbolizuoja kad daugiau neturesime vaiku...kaip ir baigtas gyvenimo etapas.
Ikeliu originalia, nekeista nuotrauka ir dar, bandziau su PS Artistic Filters-->Poster effect.
Ka galite man patarti? Noriu kaip pakeisti nuotrauka kadangi geltonas rubelis ant geltonu sienu ne kaip atmusa. Gal pakeisti fona i j/b o rubeli geltona palikt (kazkam cia tokie nepatinka )Si keliaus i seimynini albuma su aprasymu. Patarkit...Noriu sukelti tokia nostalgija...
Pirmas rubelis pirktas kada laukiausi pirmo sunaus, dabar jau ir jauniausias i ji netelpa:
Ikeliu originalia, nekeista nuotrauka ir dar, bandziau su PS Artistic Filters-->Poster effect.
Ka galite man patarti? Noriu kaip pakeisti nuotrauka kadangi geltonas rubelis ant geltonu sienu ne kaip atmusa. Gal pakeisti fona i j/b o rubeli geltona palikt (kazkam cia tokie nepatinka )Si keliaus i seimynini albuma su aprasymu. Patarkit...Noriu sukelti tokia nostalgija...
o man ji ir patinka. tik reiktų dailiau apkarpyt, patiesint duris. patinka tas vaiko drabužėlis ir meškis ten viršuj. tik dėl apačios nežinau. gal būtų galima dar pabandyt, kad ir skalbinių krepšas visas matytųsi ir jį šiek tiek pastumt kairiau arba jau tada kirpt tą apačią, arba bandyt krepšo. bet šiaip nuotrauka labai miela. gera į ją žiūrėt.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 30, 19:22)
va cia kokia buvo ir kokia padariau
(pas mumi centre labai daug antkapiu yra ir zmones juos kaip kas ismano, taip naudoja. Galvoju bandysiu serija pafotografuot )
(pas mumi centre labai daug antkapiu yra ir zmones juos kaip kas ismano, taip naudoja. Galvoju bandysiu serija pafotografuot )
ir tu sakai, kad pas jus negražu taigi tokie plotai architektūros kaip aš tau pavydžiu
Sansara, bet tau rimtai reikia gerokai šikną pagražint
Dar viena popietinio pasivaiksciojimo akimirka
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 31, 09:59)
Sutvarkyk WB. Nuotrauka mėlynuoja
Sveiki,
Jau senai tychrinu jusu skyrelyje ir pagaliau jungiuosi... (aisku, jei priimat)
draugauju as su Canon eos400D jusu tarpe esu pradinuku pradinuke todel prasau labai garsiai nesijuokt is mano darbu...
Imetu pora bandymu...
Jei idomu daugiau rasit cia:
www.photobucket.com
log-in: manobandymai
pswd: 343482
Jau senai tychrinu jusu skyrelyje ir pagaliau jungiuosi... (aisku, jei priimat)
draugauju as su Canon eos400D jusu tarpe esu pradinuku pradinuke todel prasau labai garsiai nesijuokt is mano darbu...
Imetu pora bandymu...
Jei idomu daugiau rasit cia:
www.photobucket.com
log-in: manobandymai
pswd: 343482
QUOTE(zulika @ 2007 10 31, 10:40)
Zuzu sveika prisijungus antra patiko, lapai dideli pirma nelabai idomi...