Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rootele @ 2007 10 30, 18:57)
Sveikos  4u.gif
senai seku jusu tema, groziuosi nuotraukom, bet saviskiu nedristu parodyt, nera jos toios super, o dar kai nesenai pradejau dometis, nors kaip su muiline fotkinta, tai pora gal ir neblogu yra  ax.gif
Siandien suzinojau apie ta Topo centro akcija, uzejau pas jus, galvojau paklausiu, koki rekomenduotumet, bet pamaciau nekokias naujienas  unsure.gif Nuvaziuosim, paziuresim, gal ka nors ir rasim  g.gif

Nuvažiuok ir mums po to papasakok, kaip sekėsi 4u.gif Aš ir jau norėjau savo vyrą kalbinti į Vilnių važiuoti, bet gerai, kad dar kartą čia užsukau.
Atsakyti
Wyshnia,nepyk as dar biskiuka paykyresiu.Tai vat atsiverciu as ta Martin_Fuchs WB, o man po apacia meta visokias f-jas: Convert Mode,Inverse,Make fill layer,select lightness channel.O jokio play neduoda man....kazkokiu budu as vistiek su juo padarau ta WB,bet visgi noreciau zinot ta paprastesni varianta.[nesijuok,man paciai juokinga biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 10 30, 19:10)
Wyshnia,nepyk as dar biskiuka paykyresiu.Tai vat atsiverciu as ta Martin_Fuchs WB, o man po apacia meta visokias f-jas: Convert Mode,Inverse,Make fill layer,select lightness channel.O jokio play neduoda man....kazkokiu budu as vistiek su juo padarau ta WB,bet visgi noreciau zinot ta paprastesni varianta.[nesijuok,man paciai juokinga biggrin.gif ]

nesijuokiu hihihi.gif

tu atsiverti ta martin bla bla bla, salia jo yra rodiklyte, paspausk ja, tada to langiuko apcioj, pajuoduos trikampiukas ''play'', niu kaip magese, spaudi ant to trikampiuko ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 30, 18:15)
nesijuokiu hihihi.gif

tu atsiverti ta martin bla bla bla, salia jo yra rodiklyte, paspausk ja, tada to langiuko apcioj, pajuoduos trikampiukas ''play'', niu kaip magese, spaudi ant to trikampiuko ir viskas g.gif

niu tai jauciu,kad reikia pradet nuo nulio,bo klausimas vejasi klausima.Bo paspaudus ta rodyklyte man issiskleidzia tas martinis y tas dalis,kurias parasiau pirmai.O jokio play neatrandu.Tu sneki apie ta rodyklyte,kuri yra po varneles ir dar vieno langelio? tokia melsva...tai ji pas mane 'skleideja'...Zodziu,jauciu,kad dar bus geras,jei instaliavaus kazka ne to hihihi.gif vsio prisrinkau grybu.einu atostogu [t.y. mokintis praskleist ten viska... hihihi.gif]

tiesa prisizaidziau ir su unsharp.Kai nueinu unsharpint,kur reikia surasyt tuos duomenis,tai man nerodo pacios nuotraukos,o rodo tuscia balta langeli,kuris erzina...seniau rodydavo,kaip pasikeicia vienas ar kitas taskas pasharpinus. verysad.gif

aciu mokytojams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 30, 18:46)
Nuvažiuok ir mums po to papasakok, kaip sekėsi  4u.gif Aš ir jau norėjau savo vyrą kalbinti į Vilnių važiuoti, bet gerai, kad dar kartą čia užsukau.

jo, nepamirsk papasakot kas ten kaip, gal ne taip man abydna bus, nes ner kas nuveztu. o vienai i kita miesto gala tystis nakti kazkaip schmoll.gif o taip jau uzsisvajojau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 30 spalio 2007 - 19:37
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 30, 21:36)
jo, nepamirsk papasakot kas ten kaip, gal ne taip man abydna bus, nes ner kas nuveztu. o vienai i kita miesto gala tystis nakti kazkaip  schmoll.gif  o taip jau uzsisvajojau verysad.gif

Mano sese sake vaziuos, tai padarys pravierka smile.gif
Atsakyti
Na merginos, Jūs pavarot: per septynis forumo puslapius vos ne vos KETURIOS nuotraukos. A ne per mažai?
Tiesa, kas aukoja savo nuotraukyte sudraskymams su PS? Siųskit ir man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 30 spalio 2007 - 20:32
Tebunie 5 nuotraukos per 7 psl.
Siaip nieko menisko, tik pabandymas fotografuoti tai, i ka paprastai nekreipiu demesio. Pabandau karts nuo karto ir suprantu, kaip vis tik as myliu portretus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 spalio 2007 - 20:41
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 21:30)
Na merginos, Jūs pavarot: per septynis forumo puslapius vos ne vos KETURIOS nuotraukos. A ne per mažai?
Tiesa, kas aukoja savo nuotraukyte sudraskymams su PS? Siųskit ir man blush2.gif

Šįkart aš. Siųst kur?
Bet kaip įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
hi.gif
Atsakyti
[QUOTE]kiek priestarauji savo ankstesniem zodziams.
siulydama po kaire akyte pavalyti rausva dryzeli, tu taip pat siulai islyginti ar koki zodi ten norim panaudoti sia nuotrauka... O kam? juk ir tas idreskimas naturalus...[QUOTE]

Fotografai esa menkiausiausiu detaliu kritikai...taip ju akis istreniruota. Bet, kada tie istrinimai, islyginimai su PS normalu, o kada tampa ne realybe o noras pavaizduoti "idealu" gyvenima kur vaikai niekad nesusitepa ir visad blizga. Cia tokia neiski, pilka zona.
Man normalu kad su PS istryniau sunelio puliukus prie akytes ar purviuka, nenormalu kad MB brolis nuejas i atelije fotkint dukru, viena is ju pametus priekini danti, paprase kad "istatytu danti" su PS doh.gif
Turiu viena savo portreta ir noriu komentaru, bet nenoriu kelti i sia bendra tema SM. Kada ir kokiu budu cia igauni ta pasitikejima? g.gif Ar priklauso nuo kiekio ir ikeltu nuotrauku kokybes, ar koki nenumatyta laika bendravimo sioj temoj? Cia irgi tokia "pilka" zona ir mano manymu labai subjektyvu ax.gif . Bet pagyvensiu, pafotkinsiu ir pamatysiu.
user posted image
user posted image

O cia ne menine nuotrauka, bet man svarbi kad tinkamai pavaizduociau sia minti.
Pirmas rubelis pirktas kada laukiausi pirmo sunaus, dabar jau ir jauniausias i ji netelpa:
Pakabinau i tuscia spinta kadangi man tai simbolizuoja kad daugiau neturesime vaiku...kaip ir baigtas gyvenimo etapas.
Ikeliu originalia, nekeista nuotrauka ir dar, bandziau su PS Artistic Filters-->Poster effect.
Ka galite man patarti? Noriu kaip pakeisti nuotrauka kadangi geltonas rubelis ant geltonu sienu ne kaip atmusa. Gal pakeisti fona i j/b o rubeli geltona palikt (kazkam cia tokie nepatinka smile.gif )Si keliaus i seimynini albuma su aprasymu. Patarkit...Noriu sukelti tokia nostalgija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 30 spalio 2007 - 21:39
Nu ka...Grizom... blink.gif Vaziavom pusei 9, norejom apsiziuret kas yra rolleyes.gif Nors turejo dirbt iki 9, bet jau buvo uzdaryta, o zmoniu eile ~100m., nors dar iki atidarymo pusantros valandos doh.gif Nuvaziavom iki Big'o Topo centro,. paziuret ka turi, pakalbejom su pardavejais, sake bus kokiu 50 muiliniu, dar ten kazkiek biski geresniu, bet profesionalius visus nuime nuo prekystalio bigsmile.gif Vaziavom atgal pro ten, tai is vis dar baisiau, eile padidejus vos ne trigubai, tiesiasi iki senuku iejimo mazdaug blink.gif O labiausiai nustebino zmoniu kulturingumas - visi sustoje i eilute, visaip issirange tarp masinu sulinde, bet jau vaziuojant atgal daug buvo prie iejimo susigrude cool.gif
Taip, kad galit dziaugtis, kad nevaziavot, o saugiai sedejot namie, isvenget kokiu nors mustyniu ar pan. biggrin.gif (Esu beveik isitikinus, kad jos bus - buvom pries koki pusmeti panasiam Topo centro ispardavime, tik ne fotoaparatu, o kompiuteriu, tai vaizdas buvo tragiskas, pora mustyniu, po to dar girdejau per zinias, kad ir apvoge doh.gif )
Atsakyti