nu ir , šikniai!
QUOTE(valanda @ 2007 10 30, 19:13)
buvau nuvaziavusi paziuret. itrinose tas, kas man pasirode verta demesio tai tik Nikonas D40. Visa kita muiliukai.....O as taip tikejausi prasisukt.....
Papildyta:
Aha, pasvajok....))))). As apie D80 svaigau:)))
Papildyta:
Aha, pasvajok....))))). As apie D80 svaigau:)))
Gal jiems reiktu antireklama padaryt idomu, pas juos ant duru yra zenkliukas kad filmuot ir fotografuot draudziama
Dėl TopoCentro akcijos.
Įsiskaitykit į tekstą tiksliau
Pasak prekybos tinklo vadybininko, aktyviausiems pirkėjams paruošta beveik pusė tūkstančio fotoaparatų, kurių mažmeninės kainos nuo 300 Lt iki 4000 Lt.
Taigi, bus beveik 500 fotoaparatų, bet ne visi fotoaparatai. Aš beveik įsitikinęs, kad pardavinės metus ar ilgiau užsistovėjusius fotikus nuo dviejų metų senumo kainos numesdami 50%.
Ir netikiu, kad jie pardavinės šiuo metu einamus fotoaparatus už pusę kainos
Įsiskaitykit į tekstą tiksliau
Pasak prekybos tinklo vadybininko, aktyviausiems pirkėjams paruošta beveik pusė tūkstančio fotoaparatų, kurių mažmeninės kainos nuo 300 Lt iki 4000 Lt.
Taigi, bus beveik 500 fotoaparatų, bet ne visi fotoaparatai. Aš beveik įsitikinęs, kad pardavinės metus ar ilgiau užsistovėjusius fotikus nuo dviejų metų senumo kainos numesdami 50%.
Ir netikiu, kad jie pardavinės šiuo metu einamus fotoaparatus už pusę kainos
CITATA:
Topo centras spalio 30 d. (antradienį) skelbia naktinę fotoaparatų akciją. Šiuolaikinės technikos ekspertai paskutines dvi spalio 30-osios valandas (nuo 22 iki 24 val.) suteiks galimybę nusipirkti visus fotoaparatus perpus pigiau .
Topo centras spalio 30 d. (antradienį) skelbia naktinę fotoaparatų akciją. Šiuolaikinės technikos ekspertai paskutines dvi spalio 30-osios valandas (nuo 22 iki 24 val.) suteiks galimybę nusipirkti visus fotoaparatus perpus pigiau .
QUOTE(bite maja @ 2007 10 30, 14:18)
mes tavęs irgi . kur buvai prapuolus? aš net dvi temas atidariau vietoj tavęs
dėl panaikinimų yra toks history langelis. paprasčiausiai su pele užeini iki to veiksmo, kurį nori panaikint ir tau pasinaikina jeigu to klausei
dėl panaikinimų yra toks history langelis. paprasčiausiai su pele užeini iki to veiksmo, kurį nori panaikint ir tau pasinaikina jeigu to klausei
darbai bisky helowyniniai uzpuole,tai fuotikuj dulkes braukdavau...dabar irgi,bandau su PS draugaut.tokia naujoke,kad net pikta,bet labai smagu atradinet.Nors daug,ka padarau,atrodo Asdcee daug greiciau padaro.Paskuj suprantu,kad su viskuo reikia susidirbt.susigyvent teip sakant.
kankinu wyshnios j/b...kodel norint issaugot savo varianta man neleidzia issaugot JPEG formate?labai atsiprasau uz trukdzius,bet noriu inmest savo bandyma ce.man taip fajnei ziuris..o issaugot negaliu...
del atidarytu temu :molodiec saunuole,ale maciau naja mona sumastei su foto koregacija.irgi malace noriu ir as..kas atsiustu man? [zuvelioke@yahoo.com]aciu. bitela apdalijau baliuonais
Sveikos
senai seku jusu tema, groziuosi nuotraukom, bet saviskiu nedristu parodyt, nera jos toios super, o dar kai nesenai pradejau dometis, nors kaip su muiline fotkinta, tai pora gal ir neblogu yra
Siandien suzinojau apie ta Topo centro akcija, uzejau pas jus, galvojau paklausiu, koki rekomenduotumet, bet pamaciau nekokias naujienas Nuvaziuosim, paziuresim, gal ka nors ir rasim
senai seku jusu tema, groziuosi nuotraukom, bet saviskiu nedristu parodyt, nera jos toios super, o dar kai nesenai pradejau dometis, nors kaip su muiline fotkinta, tai pora gal ir neblogu yra
Siandien suzinojau apie ta Topo centro akcija, uzejau pas jus, galvojau paklausiu, koki rekomenduotumet, bet pamaciau nekokias naujienas Nuvaziuosim, paziuresim, gal ka nors ir rasim
QUOTE(bite maja @ 2007 10 30, 15:18)
ten reiktu ne tik uzdaryti, bet ir istrinti! Kad nuotraukoje neliktu visiskai jokiu pakytimu
QUOTE(zuvialia @ 2007 10 30, 17:42)
kankinu wyshnios j/b...kodel norint issaugot savo varianta man neleidzia issaugot JPEG formate?labai atsiprasau uz trukdzius,bet noriu inmest savo bandyma ce.man taip fajnei ziuris..o issaugot negaliu...
a lejerius sufletinai?
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 30, 17:02)
ten reiktu ne tik uzdaryti, bet ir istrinti! Kad nuotraukoje neliktu visiskai jokiu pakytimu
a lejerius sufletinai?
a lejerius sufletinai?
cia is serijos "ka sakei?" ...ne s u f l e t i n a u [??]
va spalvotas ir tavo budu aceit bandziau daryt,bet pagal mane labai nedaug kuo skiriasi nuo paprasto j/b... nes ta balta ne visai kazkodel balta...
kazka darau ne taip...tiksliau darau be jokios sistemos.spaudineju viska,kas ten ismesta actionuose..ir stumdau levelius.a taip ir reikia? [booze,jau kai perskaitau savo klausimus tai nei bek nei verk..] jpg atradau tik per save for web...
[cia man lyg rankyte istirpsta tamsoj,bisky persistengiau...turbut]
o istrynti,tai tiesiog.pajimt ir istrynti Delete?ar yr koks pamokymas mandresnis.viena akia seku jusu pamokymus,vienu pirstu rasau,kita ranka uzsiimam su bambyzu,o dar bandau photoshopo knygelej surast tai,ko klausineju.Ale,kad ramiai ieskot,tai mazajam turiu sekt,kaip pasaku knyga ta photoshopknyge...zodziu...
va cia kokia buvo ir kokia padariau
(pas mumi centre labai daug antkapiu yra ir zmones juos kaip kas ismano, taip naudoja. Galvoju bandysiu serija pafotografuot )
Papildyta:
Zuveliuk, man labai patinka tavo nuotraukyte - net nezinau kaip labiau su spalvom ar J/b
jo istrint tai delet ir fsio
o sufletint - layer>flatten image. arba tiesiog Ctrl+F
Kaip kaip tu darai? uzeini actionose ant tos j/b ir spaudi play. ir viskas. ka tu ten dar spaudai?
(pas mumi centre labai daug antkapiu yra ir zmones juos kaip kas ismano, taip naudoja. Galvoju bandysiu serija pafotografuot )
Papildyta:
Zuveliuk, man labai patinka tavo nuotraukyte - net nezinau kaip labiau su spalvom ar J/b
Kaip kaip tu darai? uzeini actionose ant tos j/b ir spaudi play. ir viskas. ka tu ten dar spaudai?
QUOTE(valanda @ 2007 10 30, 17:38)
CITATA:
nesižavėkite per daug tuo pasiūlymu. Iš vis nesiūlyčiau kurį laiką iš topo centro pirkti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 30, 17:22)
geras,tavo pakoreguota foto man sukelia nejaukius senobes laikus..toks fashistinis judejimas.tas hitleris uz pakylos.o ir spalvos...
o tik tiek ir reikia?kad pakeist j/b....???o vargeli.nzn as spaudineju ant visokiu po apacia einanciu nustatymu ir viska keitalioju...zodziu..kur kas pasikeicia sunkiai pasakyciau...grybauju.tuoj isbrisiu