kiek ne į temą pataukšėsiu. Apie vieną nuotrauką kurios nenuforografavau, nes ten nebuvau. Jei kas iš jūsų turit Telebimbadienio DVD. Pažiūrėkit dainą Tirpukas. Atidžiai žiūrėdami rodos per antrą posmelį pamatysit nuostabiai, nuoširdžiai ir dar visaip kitaip besišypsantį vyrą, o šalia jo mergaitė, prisidengusi veliavėle. O žvilgsniai abiejų kokie. Pilni žavesio, susidomėjimo, meilės.. Tikiuosi kas nors iš ten buvusių fotografų pastebėjo juos ir įamžino tą nuostabų momentą.
tuoj idesiu. nufotkinau is ekrano. na bent jau pamatysit apie ka as...
kaip pataret del nuotrauku: pirma apkarpiau kvadratuku tik jo galvyte per kopeteles, antra tik j/b pakeiciau ir sharpo abejuose uzdejau...gal geresni variantai?
Desiree Nesuprantu visiskai kaip mes su to nuotraukom apsimainysim? Gi cia yra ir pradinuku ir vidutinisku ir profesonalu fotografu. Ar mes patys isrenkam kokia nuotrauka kuri mum patiem grazi ir siunciam kam?..ar mes kaip nors susiporuosim veliau kaip sudarysim pilna sarasa? Ir be to, kaip as zinosiu kito skoni? Jei man atsiustu kokia nuotrauka su motociklu ar masina...nu mane nedomina. O gal atidarome photobucket SWAP'o sarasa, sumetam nuotraukas ir taip galesime issirinkti kokios mus "griebia", bet....atsiras tokiu nuotrauku kurios neprasomos (mano ) ir tada isizeis koliaktyvas...irgi lyg tundra cia pasirodau su tokiais klausimais bet tiesiog nesuprantu kaip cia viskas vyksta.
Desiree papildoma: atspejau tave ND, Man ta tavo paskutine nuotrauka labai patiko. Labai skirtingai galima suprast. Man asmeniskai turi tokia Gotu atmosfera. Atrodo kad kitame amziuje daryta. Lyg pasiemus ta zvakide nusileisi akmeniniais laiptais i koki pozemini kalejma kaip filme "Count of Monte Cristo". Labai
CAgirl Butinai man parasyk i az nuoroda kaip pamatyti tavo Halovyno nuotraukas. Mane domina labai suneli bandziau fotkint, bet jau buvo pateme ir s...isejo.
O kodel nei vieno neatsirado speliojancio mano ND
Avatarą pasikeisti man jau seniai laikas bo šita dar jaučiu vyro daryta šuniaus nosies nuotrauka jau baigia atsibost, tai bus proga..
Desiree - labai norėčiau naudotis legaliomis programomis, deja finasinė situacija tokia, kad šiuo metu per brangu, jei uždirbčiau iš fotografavimo, tikrai net negalvočiau, įsigyčiau legalią programinę įrangą.. Tikrai gerbiu tokius žmones kaip tu
Desiree - labai norėčiau naudotis legaliomis programomis, deja finasinė situacija tokia, kad šiuo metu per brangu, jei uždirbčiau iš fotografavimo, tikrai net negalvočiau, įsigyčiau legalią programinę įrangą.. Tikrai gerbiu tokius žmones kaip tu
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 05, 21:15)
O kodel nei vieno neatsirado speliojancio mano ND
Todel, kad zavaus sunelio bruozai isduoda tavo ND portretuka Pamaciau ir iskart supratau kur tu
Neturiu laiko dabar kitiems komentarams...uzsuksiu veliau...
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 20:06)
O kaip tu perziuri nuotraukas RAW formate, neperversdama i JPG? (matyt reiktu klaust, kokia programa..)
aš žiūriu per Nikon capture Nx, adobe bridge (kartu su PS eina), taip pat per lightroom. na, ir galiausiai programa, kuri buvo su fotiku.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 20:56)
buvo nedidelis. na ne toks, kad viskas būtų balta, bet kai ėjau apie 10 val per kiemo lapus, pastebėjau, kad kaikurie lapai labai gražiai apšerkšnyję
nesusigundei fotiko išsitraukt?
Vis kalbat merginos? Nuotraukas pamirštat:) Pažiūrėkit kiek puslapių be fotkių...
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 05, 14:49)
Vis kalbat merginos? Nuotraukas pamirštat:) Pažiūrėkit kiek puslapių be fotkių...
nugi as imeciau kelias...paivairinti ta plepejima
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 05, 20:49)
mokomes juk ne tik fotografojant, bet ir kalbant, diskutuojant.
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 05, 21:49)
bebebe teisingai Desiree sako - mes diskutuojam
aš vėl su idėjom
http://pbg.livejournal.com/273081.html
gal reiktų užsiimt tik biški tinginys ima, kai reikia nuotraukas perkelt iš fotiko, jas apdorot ir taip kiekvieną dieną
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.