QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 30, 16:11)
aha jo... o paskui prie jo dar ir objektyvo reikes, kuris nebus uz puse kainos
bet siaip tai labai liuks akcija kas neturi veidrodinuko bet nori tureti uz puse kainos, unreal
bet siaip tai labai liuks akcija kas neturi veidrodinuko bet nori tureti uz puse kainos, unreal
bet aš kaip visada skeptiškai žiūriu į tokias akcijas . išmes porą pasenusių veidrodžių ir viskas. negi manot, kad ten bus naujausi modeliai?
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 10 30, 16:04)
Wyshniuke,insirasiau as ta tavo programyte j/b[aciu labai ],blogiausia,kad kolkas sunkiai suvokiu,kas ten kaip.Tik neseniai instaliavaus PS.Gal gali inmest koki nors pradini kelia,kaip ten viskas vyksta su tais action'ais,nes prisidariau pylna Layer'iu,tai dab tik atsiverciu ten kur Action,tai man ismeta visas mano nesamones,kur as pridariau bespaudinedama..Gal eina kaip nors panaikint visa tai?aciu,jei nepatingesit papasakot. Tiesa,labai dekuj sansarai uz issamu papasakojima,kaip instaliuoti ta programyte,nors labiausiai padejo kazkuri mergyte pasakius,kad paimt nuo dekstopo ir nutempt tiesiai y action'us,taip ir padariau
pasiylgau visu
pasiylgau visu
mes tavęs irgi . kur buvai prapuolus? aš net dvi temas atidariau vietoj tavęs
dėl panaikinimų yra toks history langelis. paprasčiausiai su pele užeini iki to veiksmo, kurį nori panaikint ir tau pasinaikina jeigu to klausei