Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 30, 16:11)
aha jo... o paskui prie jo dar ir objektyvo reikes, kuris nebus uz puse kainos  verysad.gif
bet siaip tai labai liuks akcija  thumbup.gif  kas neturi veidrodinuko bet nori tureti uz puse kainos, unreal  blink.gif

bet aš kaip visada skeptiškai žiūriu į tokias akcijas biggrin.gif . išmes porą pasenusių veidrodžių ir viskas. negi manot, kad ten bus naujausi modeliai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 10 30, 16:04)
Wyshniuke,insirasiau as ta tavo programyte j/b[aciu labai 4u.gif ],blogiausia,kad kolkas sunkiai suvokiu,kas ten kaip.Tik neseniai instaliavaus PS.Gal gali inmest koki nors pradini kelia,kaip ten viskas vyksta su tais action'ais,nes prisidariau pylna Layer'iu,tai dab tik atsiverciu ten kur Action,tai man ismeta visas mano nesamones,kur as pridariau bespaudinedama..Gal eina kaip nors panaikint visa tai?aciu,jei nepatingesit papasakot. Tiesa,labai dekuj sansarai uz issamu papasakojima,kaip instaliuoti ta programyte,nors labiausiai padejo kazkuri mergyte pasakius,kad paimt nuo dekstopo ir nutempt tiesiai y action'us,taip ir padariau blush2.gif

pasiylgau visu 4u.gif

mes tavęs irgi 4u.gif . kur buvai prapuolus? aš net dvi temas atidariau vietoj tavęs cool.gif

dėl panaikinimų yra toks history langelis. paprasčiausiai su pele užeini iki to veiksmo, kurį nori panaikint ir tau pasinaikina biggrin.gif jeigu to klausei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 30, 15:24)
šiaip aš ir visai nieko prieš tokį eksperimentą  mirksiukas.gif  vieną jau pati rodžiau  hihihi.gif

as ir nieko pries biggrin.gif ypac man gerai, pirma idedu, o paskui pagalvoju ir pataisau doh.gif doh.gif doh.gif kaip jau matet biggrin.gif

opa - vaikutis lb grazus, o fokusas kazkur nuplaukes, nerandu kur g.gif man irgi lb daznai taip buna, ypac sunku abi akytes pagauti, dazniausiai tik viean uztaikau ax.gif

ai gaila sapokliakos nespejau pamatyt, cia taip suintrigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 15:53)

Gaila, kad tik Vilniuje ta akcija verysad.gif Jei būtų Kaune, tai lėkčiau ten ir aš, nes seniai svajoju apie geresnį fotoaparatą ax.gif Tik vis nepasisprendžiu, ar išmainyti Nikoną į Canoną doh.gif Bet ta proga tikrai per vakarą apsispręsčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 30 spalio 2007 - 15:29
Peppi, mačiau tavo komentarą kūdroj mirksiukas.gif . galiu pabandyt vieną įdėt, bet manau, kad jie sėkmingai nuskęs pelkėj ax.gif be to, ten jau pavojinga daros dėt katinus ir vaikus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 spalio 2007 - 15:29
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 30, 17:11)
aha jo... o paskui prie jo dar ir objektyvo reikes, kuris nebus uz puse kainos  verysad.gif
bet siaip tai labai liuks akcija  thumbup.gif  kas neturi veidrodinuko bet nori tureti uz puse kainos, unreal  blink.gif

na zinai, dar karta perskaiciau... tai ten su objektyvais puse kainos. Nes skelbiasi, kad bus parduodami 300-4000Lt vertes, o pas juos brangiausias nikonas80 su objektyvu 3800 unsure.gif o objektyvais atskirai gal jie neprekiauja mastau.gif
gal vakare reikia pasivezint g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 spalio 2007 - 15:34
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 16:33)
na zinai, dar karta perskaiciau... tai ten su objektyvais puse kainos. Nes skelbiasi, kad bus parduodami 300-4000Lt vertes, o pas juos brangiausias nikonas80 su objektyvu 3800 unsure.gif o objektyvais atskirai gal jie neprekiauja mastau.gif
gal vakare reikia pasivezint g.gif  lotuliukas.gif

bus vienas koks nikonas D80, kuris jau yra kieno nors rankose.... bet pavažiuok įdomumo dėlei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 30, 15:18)
ai gaila sapokliakos nespejau pamatyt, cia taip suintrigavo smile.gif

ten buvo foto su vaikiuku krapstanciu nosi smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 30, 15:29)
Peppi, mačiau tavo komentarą kūdroj mirksiukas.gif . galiu pabandyt vieną įdėt, bet manau, kad jie sėkmingai nuskęs pelkėj ax.gif  be to, ten jau pavojinga daros dėt katinus ir vaikus  wink.gif

tik nepagalvok, kad snipineju biggrin.gif landzioji ten landzioji - bac - o! kazkur maciau smile.gif arbe tarp komentaru randi pazistamu veikeju smile.gif
nu man ta nuotrauka, kur viena katino ausis tokia astri smile.gif o ir antra tokia nekasdieniska, nekatiniska smile.gif
bet velniai ten zino, gal cia man tik jie taip patiko...ale nieks per galva neduos biggrin.gif pamegink mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima ? Ar NIKON D40X turi zooma, ar ne?
Ir as optinis zoomas priklauso nuo objektyvo?

Del topocentro. Busiu tam rajone vakare. Bandysiu uzeiti, bet duodu 90 procentu, kad ten nieko gero nebus..... Bandys prastumti visoki mesla.... Zmones, itariu, griebs viska, kas po ranka pasitaikys....

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 14:53)

oba blink.gif tai cia visiems be isimties fotikams 50%?
kazkaip niekur nemaciau sitos reklamos (nei per tv nei laikrasciuose) g.gif o jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 30 spalio 2007 - 16:34
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 30, 18:28)

Del topocentro. Busiu tam rajone vakare. Bandysiu uzeiti, bet duodu 90 procentu, kad ten nieko gero nebus..... Bandys prastumti visoki mesla.... Zmones, itariu, griebs viska, kas po ranka pasitaikys....

lotuliukas.gif oi pasipils po to skelbimuose fotiku tongue.gif as jei vaziuociau fotiko, tai buciau ten kokia 21,30, pasiimciau ir 30 min. iki 22 val. apziurineciau. lotuliukas.gif
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 30, 18:31)
oba blink.gif tai cia visiems be isimties fotikams 50%?
kazkaip niekur nemaciau sitos reklamos (nei per tv nei laikrasciuose) g.gif o jus?

visiems. dabar matai tongue.gif
Atsakyti

nu nieko sau akcija blink.gif
visai būčiau nieko prieš saviškį pasikeist ax.gif
bandysiu užsukt tuo metu, nes kaip tik pro ten apie dešimtą važiuosiu.
bet aš net neįsivaizduoju, kurio norėčiau....kaži kuris geriau:
CANON EOS400D 18-55 Lens Bl 2.479,00 Lt
CANON EOS400D 18-55/55-200 3.379,00 Lt
NIKON D40X KIT OBJ.18-55 2.379,00 Lt

o kokį tu, Stebukle, žadi nešiotis? mirksiukas.gif

Atsakyti

buvau nuvaziavusi paziuret. itrinose tas, kas man pasirode verta demesio tai tik Nikonas D40. Visa kita muiliukai.....O as taip tikejausi prasisukt..... verysad.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2007 10 30, 17:58)

CANON EOS400D 18-55 Lens Bl 2.479,00 Lt
CANON EOS400D 18-55/55-200 3.379,00 Lt

Aha, pasvajok....smile.gif))))). As apie D80 svaigau:)))
Atsakyti