Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

as tai siulau po konkurso visiems i avatarus susikelti savo nuotraukas thumbup.gif

ok ok, surimteju jau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 05, 18:52)
aaaišku dabar, o aš prieš tai buvau clone stamp tool įsijungus ir niekur to replace neradau.
Ačiū  4u.gif

va, dėl šito buvau suabejojus šian darbe. galvojau, ar clone stamp, ar healing brush ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 05, 20:18)
as tai siulau po konkurso visiems i avatarus susikelti savo nuotraukas  thumbup.gif

O man ir keltis nereikia - jau vietoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 05, 17:20)
PS turbut niekas legaliai neperka biggrin.gif ypac jei vartoja fizinis asmuo...

aš pirkau smile.gif

ryt turesiu spalvotas nuotraukas smile.gif taip smalsu dabar. nors maniau, kad ilgiau teks palaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 lapkričio 2007 - 19:37
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 19:29)
aš pirkau  smile.gif

respect smile.gif

cia matyt bus ta isimtis, kuri patvirtina taisykle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 05, 19:18)
as tai siulau po konkurso visiems i avatarus susikelti savo nuotraukas  thumbup.gif

Aš tai jau kai SM prisijungiau, tai iškart savo portretą ir įsikėliau. Lygiai toks pats ax.gif Ir kam čia keist tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 10:03)
man patinka. tik gal šiek tiek kokio saturation uždėt reiktų, nes dabar spalvos blankokos.

Nemoku blush2.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 11 05, 10:41)
Šios dienos rytas...
Horizontą per vidurį palikau specialiai.

Degute, nuotrauka patinka, bet bent jau man horizontas per viduri nesiziuri.

QUOTE(gus @ 2007 11 05, 12:58)
dar del to albumo,pvz as nemoku taip nuotrauku padaryt kaip Desiree,Californiagirl,Wyshnia,Dejevu,Opa,RSaulyte,tai kas nores imt mano nevykusias foto tongue.gif ?ar cia jokio skirtumo kokia foto bus,ja kas ivertins ar ji tinkama bus mainam ar ne,jus nepykit kad klausiu,bet as nesuprantu blush2.gif  rolleyes.gif

Gus blink.gif Nu nesupratau apie ka cia tu blink.gif Esu daug didesne naujoke ir lamerka lotuliukas.gif (bet kaip zinotum tu man sirdi pamaloninai, matyt is mano rodytu nuotraukyciu kazkas vis vien istrigo blush2.gif )
Bet paciai tai tikrai geriau patylet

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 05, 13:46)
Del fokusavimo.  Merginos pabandykit nusistatyti al servo ir nuotraukas ne kad po viena, o po tris fotografuotu. Bandykit fokusuoti taskiniu budu, bet visada pasirinkit taskiuka i akis. Judant vaikuciui fotoaparatas seks akyte, o fotografuojant iskart 3 nuotraukas didesne tikimybe, kad pasiseks mirksiukas.gif

Wyshnia, kad taip ir bandziau, nors ne, dazniausiai rinkdavausi al focus, ir tada fokusas visur, bet ryskumo ner doh.gif
O taskiniu budu cia kaip?

QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 15:37)
ir dar, o kiek jus vyru autoportretu matot? mastau, kelis as matau..

Is tiesu, vyru ND sikart tik 1?

Desiree, antros nematau nuotraukos, o pirmoji man patinka. Apskritai, kazkas sake, kad fotografuoja tik portretus cool.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 15:50)
o tarp kitko, neseku Jūsų nuo pirmutinių temų, ale kiek laiko kuri(-is) fotkinat? metus, du, tris mėnesius, keturias dienas, nuo trečios klasės, nuo nelaimingos meilės ir t.t.? Sukiškit tai į laiko matą..  4u.gif man šiaip smalsu pasidarė.. per kiek laiko pasiekiama tai, kas man atrodo kaip saulės magnetinių audrų fotkinimas..biggrin.gif

Fotoaparata nusipirkau (veidrodini) pernai po Kaledu, pradejau fotografuot ne Auto rezimu kazkur nuo balandzio-geguzes, vasara turejau nemaza "priverstine" pertrauka, o dabar isijungiau aktyviai - nuo rugsejo.

QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 18:27)
pagerejo atranka nuotrauku, nes tingiu visas pervedinet i jpg, koreguot, tai pratrinu visas kurios neatrodo tikrai vertingos. rezultatas 5 nuotraukos, bet pacios paciausios, o tai irgi zingsnis pirmyn smile.gif

O kaip tu perziuri nuotraukas RAW formate, neperversdama i JPG? (matyt reiktu klaust, kokia programa..)
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 05, 18:53)
respect smile.gif

cia matyt bus ta isimtis, kuri patvirtina taisykle biggrin.gif

darau nuotraukas ir pagal uzsakymus. Is pagarbos uzsakovams dirbu su legaliom versijom. Savotiska investicija, kuri jau atsipirko. Juolab, cia Vokietijoje baudziama uz nelegalu programu, muzikos ar kino filmu siuntima. Kai kur kitur, jei naudoji tik sau, ne komerciniais tikslais, siustis galima.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 20:06)
O kaip tu perziuri nuotraukas RAW formate, neperversdama i JPG? (matyt reiktu klaust, kokia programa..)

kartu su canon'u buvo CD o jame programele "Digital Photo Professional", kuri puikiausiai atidaro RAW ir jau kompe gali labai lengva ranka prasitrinti nevykusius kadrus mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 20:06)
darau nuotraukas ir pagal uzsakymus. Is pagarbos uzsakovams dirbu su legaliom versijom. Savotiska investicija, kuri jau atsipirko. Juolab, cia Vokietijoje baudziama uz nelegalu programu, muzikos ar kino filmu siuntima. Kai kur kitur, jei naudoji tik sau, ne komerciniais tikslais, siustis galima.

gerai, kad Lietuva ne Vokietija doh.gif
bet visgi tvarkingai dirbti smagu kai nereikia galvoti "pagaus, nepagaus..."
Atsakyti
Degute, nuotrauka patinka, bet bent jau man horizontas per viduri nesiziuri.

Bet aš niekaip nesugalvojau, kurią dalį aukot ir kirpt. Niekaip kitaip man nesižiūrėjo.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 18:49)
Vilniuj buvo šerkšnas šį rytą????  unsure.gif nepastebėjau  unsure.gif

buvo nedidelis. na ne toks, kad viskas būtų balta, bet kai ėjau apie 10 val per kiemo lapus, pastebėjau, kad kaikurie lapai labai gražiai apšerkšnyję mirksiukas.gif

.

šiaip pamokė kažkuri iš mergaičių šio skyrelio, kad reik fotografuoti RAW+jpg. tikrai ir canon, ir nikon turi šią funkciją. gali peržiūrėt jpg, tada pratrinti kartu ir RAW nepatikusius. pasilieki geriausius, o juos redaguoji su programa jau kokia nors.
o šiaip mano mac'as atidaro ir RAW failus per peržiūros programą. tai ten visai jokios bėdos. trinu nepatikusį jpg ir iš karto RAW tą patį. ir vietos mažiau ir darbo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, aš dėl savo apkarpytų nuotraukų, persiprašau, kad dar neperkėliau į oficialų albumą blush2.gif Būtinai perkelsiu, datos nesakau, kad neapsimeluot, bet sutvarkysiu. Biski fiziškai nebepavežu, nors jos daug ir nesveria biggrin.gif Didžiausias poreikis išsimiegot, tai tam ir naudoju laiką atlikusį dabar. Autoportretuose nedalyvavau blush2.gif jei kam kiltų abejonių dėl kokios nepasirašytos nuotraukos...
Atsakyti