Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 18:27)
tuscias plotas baltas, spiginantis be jokios informacijos ar atspalvio...

aciukas aciuks.gif
photobucketas bent pas mane veikia
tai cia turbut ir yra ant veidelio 'isdege'? g.gif
user posted image
p.s. buvo tamsu tai didinau iso (1600) tai nois'as bilenkoks doh.gif ir fona su PS uzsplavojau..
is kur jus gaunat PS? g.gif nesakykit kad visi saziningai perkat irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 05, 18:00)
p.s. buvo tamsu tai didinau iso (1600) tai nois'as bilenkoks  doh.gif ir fona su PS uzsplavojau..

čia didesnė problema neryškumas nei išdegimas. bet veidelis išdegęs, tai tikrai. net per tamsų monitorių unsure.gif
Atsakyti
PS turbut niekas legaliai neperka biggrin.gif ypac jei vartoja fizinis asmuo...va imonese jau rizikingiau naudoti nukrekinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 05, 18:20)
PS turbut niekas legaliai neperka biggrin.gif ypac jei vartoja fizinis asmuo...va imonese jau rizikingiau naudoti nukrekinta smile.gif

aga aga.dirbu valstybinėje įstaigoje, pas mus 99 proc programų nelegalios smile.gif na atėjo komisija, patikrino, surašė aktus, išėjo smile.gif negi uždarys valstybinę mokslo įstaiga. bauda matyt buvo užglaistyta tyliai lotuliukas.gif ir toliau sėkmingai visi dirba su nelegaliom. matai, valstybinei įstaigai valstybė tam pinigų neskiria doh.gif na čia ne į temą mirksiukas.gif

kažkaip dėl autoportretų autorystės nesinervinu biggrin.gif vis tiek anksčiau ar vėliau atsiras savininkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 18:31)
matai, valstybinei įstaigai valstybė tam pinigų neskiria

doh.gif geras
Atsakyti
bite maja, kantriai kentėjau iki vakaro. Gal dabar gali paslaptį išduoti, kaip tik įsijungus PS sėdžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 18:31)
aga aga.dirbu valstybinėje įstaigoje, pas mus 99 proc programų nelegalios smile.gif na atėjo komisija, patikrino, surašė aktus, išėjo smile.gif negi uždarys valstybinę mokslo įstaiga. bauda matyt buvo užglaistyta tyliai lotuliukas.gif ir toliau sėkmingai visi dirba su nelegaliom. matai, valstybinei įstaigai valstybė tam pinigų neskiria  doh.gif na čia ne į temą  mirksiukas.gif

kažkaip dėl autoportretų autorystės nesinervinu biggrin.gif vis tiek anksčiau ar vėliau atsiras savininkas  mirksiukas.gif

o aš turiu 10 metų valstybinėse įstaigose patirtį, tai kiek teko susidurti, pas mus nėra ir nebuvo niekur, kur dirbau, nė vienos nelegalios programos, o ir kontroliuoja stipriai, kad nesavivaliautų niekas. vo.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 05, 10:50)
nu aš tundra, bet nerandu to replace. gal galima smulkiau paaiškinti kur tą stebuklą rasti  blush2.gif

aiškinu (čia galioja CS3, dėl ankstesnių versijų nežinau):
pasirenki healing brush tool.
tada viršuj yra tokia juosta (nežinau, kaip ji vadinas), kur yra brush... toliau eina mode ir baltas langelis. jame parašyta normal. paspaudi šalia esančią varnelę ir pasirenki replace. na, ir viskas. ar gaunasi? g.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 17:27)
aš priešingai nei ca-girl (beje labai grazus peizazas man atrodo tau gavosi). niekur siom dienom nebuvau (beje, bitemaja, turbut prazioplinai serksna siryt. 10 val kai kurie lapai buvo apserksnije graziai),

Vilniuj buvo šerkšnas šį rytą???? unsure.gif nepastebėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 18:49)
aiškinu (čia galioja CS3, dėl ankstesnių versijų nežinau):
pasirenki healing brush tool.
tada viršuj yra tokia juosta (nežinau, kaip ji vadinas), kur yra brush... toliau eina mode ir baltas langelis. jame parašyta normal. paspaudi šalia esančią varnelę ir pasirenki replace. na, ir viskas. ar gaunasi?  g.gif
Vilniuj buvo šerkšnas šį rytą????  unsure.gif nepastebėjau  unsure.gif

aaaišku dabar, o aš prieš tai buvau clone stamp tool įsijungus ir niekur to replace neradau.
Ačiū 4u.gif

pas mus buvo labai gražus šerkšnas šįrytą, pikta, kad kaip tik tada, kai reikia darbe sedėt doh.gif
Atsakyti
Mh.. g.gif i antra klausimo dali atsaket, o i pirma? is kur gaunat?
pas mane trial versija uz poros dienu baigiasi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 05, 19:07)
Mh..  g.gif i antra klausimo dali atsaket, o i pirma? is kur gaunat?
pas mane trial versija uz poros dienu baigiasi....  ax.gif

as is Emule mirksiukas.gif
kiek zinau ta trial versija galima paversti ne trial, reikia tik serijos nr., kuri taip pat gali parsisiusti is Emule
pataisykite jei klystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 05, 19:15)
as is Emule mirksiukas.gif
kiek zinau ta trial versija galima paversti ne trial, reikia tik serijos nr., kuri taip pat gali parsisiusti is Emule
pataisykite jei klystu 4u.gif

manau, kad neklysti. maniškis tai per torrentus parsisiuntė ir nukrekino. berods TAi taip vadinasi biggrin.gif
Atsakyti