Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 14:54)

o dėl 38 autoportreto....

nuotrauka iš mano minėto filmo. Personažas - Anton Gorodetsky (suaugęs vyras nuotraukoje). Nu aš net krūptelėjau, kai pamačiau biggrin.gif gal nepasirodys panašu, jei nematėt filmo, bet man, kaip mačiusiai, labai labai primena..
rolleyes.gif

nemaciau filmo. panasumu irgi nelabai izvelgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 15:37)
nu kieno 37 nuotrauka, a?  Istirpsiu is smalsumo.

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 05, 15:40)
greit prisipazinkit, o tai greitai turesim balute forume  mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 15:48)
čia kaip man su 19 nuotrauka. jau ant tiek smalsu  doh.gif

Tai vadinama valios ugdymu bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 16:06)
nemaciau filmo.  panasumu irgi nelabai izvelgiu smile.gif

as jei jau ka zinau,tai man labai sunku nutylet neissidavus biggrin.gif tikiuosi neklystu del 38nr mirksiukas.gif biggrin.gif
matau ND 39 variantus kaip save pateikt,ir niekaip nesugalvoju kaip padaryt ta 40 ir pasirodyt ph34r.gif Wyshnia,gal ryt uzleisk man vieta kirpykloj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 05 lapkričio 2007 - 16:21
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 16:06)
nemaciau filmo.  panasumu irgi nelabai izvelgiu smile.gif

natūralu, kad nemačius filmo neatsirado panašumų.. o man ta kepurė, paltas, skvarbus žvilgsnis, tamsuma, slepiamas veidas, ryškūs bruožai... uf..biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 lapkričio 2007 - 16:28
ir vis tik O KADA PAAIŠKĖS, KAS YRA KAS?
mane žudo nežinia dėl 19 nuotraukos lotuliukas.gif
Atsakyti
jo, kada?..smile.gif
Atsakyti
sveikuciai

galvojau, kad ir as pristatysiu savo autoportreta, bet mano panai uzkilo tempa verysad.gif , niekas neina i galva, o ir visa demesi skiriu jai...

Zuvialia, as tau az veliau atrasysiu, nepyk 4u.gif
Atsakyti
jooo, 19 ir man labai jau įdomus, kieno jis biggrin.gif

Keletą tikrai atpažįstu, na bet yra tokių, kur net nenuspėju schmoll.gif
Atsakyti
Ka reiskia 'isdegus' spalva? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 05, 16:49)
Ka reiskia 'isdegus' spalva?  g.gif  ax.gif

tuscias plotas baltas, spiginantis be jokios informacijos ar atspalvio. tiesiog akinanciai balta spalva. vat kai buna isedeges dangus, jis buna baltas, o ne pilkas ar zydras, koks turetu but is tiesu. to isvengt galima trumpinant ekspozicija, pritaikant ekspokorekcija, priverciant fotoaparata pagal kita fokusavimo vieta nustatyt ekspozicija. wink.gif

aš priešingai nei ca-girl (beje labai grazus peizazas man atrodo tau gavosi). niekur siom dienom nebuvau (beje, bitemaja, turbut prazioplinai serksna siryt. 10 val kai kurie lapai buvo apserksnije graziai), tai savo zuika pafotografavau ir vis RAW bandau perkast. sekas vis geriau. pagerejo atranka nuotrauku, nes tingiu visas pervedinet i jpg, koreguot, tai pratrinu visas kurios neatrodo tikrai vertingos. rezultatas 5 nuotraukos, bet pacios paciausios, o tai irgi zingsnis pirmyn smile.gif
įkelsiu foto, kai atsigaus kuri nors galerija wink.gif photobucket neveikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 05 lapkričio 2007 - 17:35
ko jus taip nekantraujat su prisipazinimais biggrin.gif kenciantiems dangus lotuliukas.gif
Atsakyti