Bite, gal ir neatsiplešia bei neimu į galvą, paskyriau vieną sieną "ant sugadinimo" tai niekis
va Degutė jau rado, 34 puslapy ir ne viena, o visos 6 nuotraukos matyt nelabai pastebimos buvo.. Ačiū Degute už komentarus, eisiu vėl žiūrėt iš naujo
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 15:37)
as tik viena
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 15:40)
a tu pabaigsi vieną kartą
aš, apgalvojus visas pasekmes, labai atsakingai pareiškiu - noriu, kad gus man nuotrauką siųstų
aš, apgalvojus visas pasekmes, labai atsakingai pareiškiu - noriu, kad gus man nuotrauką siųstų
o cia jau kaip burtai lems
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 05, 13:41)
Bite, gal ir neatsiplešia bei neimu į galvą, paskyriau vieną sieną "ant sugadinimo" tai niekis
cia tokia balta dvipuse lipni juostele? Ir nelabai supratau kaip nuotraukas ant sienos kabini. Pradzioje ant storesnio popieriaus priklijuoji ir paskui kabini?
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 14:37)
nu kieno 37 nuotrauka, a? Istirpsiu is smalsumo.
čia kaip man su 19 nuotrauka. jau ant tiek smalsu
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 05, 14:41)
he he ... pas mani remontas neseniai padarytas nors katinai jau spėjo nupėduot visas sienas šiek tiek būtų gaila sugadint
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 14:47)
cia tokia balta dvipuse lipni juostele? Ir nelabai supratau kaip nuotraukas ant sienos kabini. Pradzioje ant storesnio popieriaus priklijuoji ir paskui kabini?
aha, yra tokia speciali. yra kelios rūšys, kurios išlaiko svorį iki 0,5 kg, iki 1 kg ir t.t. ir tipo ji nusiplėšia gražiai
ND aš matau du vyriškius..
neklauskit.. ypač "pagerėjo", kaip išsiuntusi savąjį, po poros dienų gavau slaptažodį.. šitoj vietoj tinka žodis "ups...."
pavydžiu tiems, kam šie namų darbai visai nbuvo sunkūs..
o tarp kitko, neseku Jūsų nuo pirmutinių temų, ale kiek laiko kuri(-is) fotkinat? metus, du, tris mėnesius, keturias dienas, nuo trečios klasės, nuo nelaimingos meilės ir t.t.? Sukiškit tai į laiko matą.. man šiaip smalsu pasidarė.. per kiek laiko pasiekiama tai, kas man atrodo kaip saulės magnetinių audrų fotkinimas..
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 14:35)
vien jau paviešint savo veidelį, kiek drąsos reikėjo
neklauskit.. ypač "pagerėjo", kaip išsiuntusi savąjį, po poros dienų gavau slaptažodį.. šitoj vietoj tinka žodis "ups...."
pavydžiu tiems, kam šie namų darbai visai nbuvo sunkūs..
o tarp kitko, neseku Jūsų nuo pirmutinių temų, ale kiek laiko kuri(-is) fotkinat? metus, du, tris mėnesius, keturias dienas, nuo trečios klasės, nuo nelaimingos meilės ir t.t.? Sukiškit tai į laiko matą.. man šiaip smalsu pasidarė.. per kiek laiko pasiekiama tai, kas man atrodo kaip saulės magnetinių audrų fotkinimas..
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 15:48)
aha, yra tokia speciali. yra kelios rūšys, kurios išlaiko svorį iki 0,5 kg, iki 1 kg ir t.t. ir tipo ji nusiplėšia gražiai
kiek meginau ji man graziai nenusiplese, dar nuo baldu tai galima lengvai apskusti ir tada nusiima, o nuo tapetu ar dazytos sienos, manau neliks be zymiu
QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 13:50)
o, masciau kuris variantas man tiktu. sakyciau nuo 9 klases, bet rimciau nuo nelaimingos meiles
tuoj ateis kolegos vyrai ir gausim lupt, kad tik pliurpiam n psl, o nuotrauku nera. Greitai greitai taisom padeti.
tiem, kas dar nemate kitur..
(p.s. ir ko gi ne auksinis tas mano juodai baltas ruduo? mirga marga lig i auksa ziuretum )
QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 15:50)
prajuokinai taip issireiskus
as neilgai, tik kokius metus laiko, nors jau nuo vaikystes labai trauke.... tik kiek velokai susipratau
Yra toks 3-5mm putų kartonas, tai ant jo nuotrauka paklijuojama ir su dvipusia lipnia juosta priklijuoju ant sienos, bet čia tokias nuotraukas keičiamos ekspozicijos jei kada padarysiu nuotrauką (ar kas padovanos ) kuri bus tikrai vertinga, tai rėminsiu normaliai. Dabar tiesiog paskyrėm nedidelę sienelę, kur klijuojam einamas nuotraukas
Aš taip rimtai įsitraukiau nuo š.m. gegužės, rimtesnį aparatą įsigijom š.m. vasarį
Aš taip rimtai įsitraukiau nuo š.m. gegužės, rimtesnį aparatą įsigijom š.m. vasarį
Laba diena Ar priimsit i bureli? Bandziau skaityti viska nuo pirmos temos Radau daug geru patarimu, graziu nuotrauku ir geros nuotaikos
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 14:40)
a tu pabaigsi vieną kartą
viskas,jau baigiau.
ah..kaip miela pazadu pacia graziausia dovana
Desiree,pagal mane tai tik vienas vyriskis nors buvo daugiau pagal mane vos nepagalvojau ant 38nr kad vyras,bet po to prisiminiau cia kazkurios ideta foto,ir dabar jau nujauciu kieno ji bet galiu klyst vel
aš tai išvis su tuo fotografavimu..
visą gyvenimą buvo labai gražu fotografija..
studentavimo laikais net į parodas eidavau, paskui aptingau.. bet visada viena akim stebėdavau, jei ką panašaus užmatydavau..
kai su vyru susipažinau, jis dirbo viename dienraštyje, gavo pusiau profesionalų fotiką naudojimui, be to, šalia dirbo žiniasklaidos fotografai-grandai. tai keletą juokingų kadrų padarius nusprendžiau, kad turiu "chvatkę" ir.. nustojau..
iki kokių užpraeitų metų.. kai susipažinau su viena mergina, kuri, mano galva, turi kitokį pasaulio matymą.. ir užkrėtė ji mane vėl.. tik rimčiau tik dabar prisėdau.. rimčiau vadinu tai, kad net knygas skaitau, domiuosi kasdien, nuolat, skaitinėju, žiūrinėju, bandau pati, o ne tik per atstumą domiuosi.. tikiuosi, kad po metų mane kas nors pagirs.. kaip ten bebūtų, jausti vidinį pasitenkinimą svarbiausia, bet, neslėpsiu, svarbus ir išorinis pagyrimas
Papildyta:
o dėl 38 autoportreto.....
nuotrauka iš mano minėto filmo. Personažas - Anton Gorodetsky (suaugęs vyras nuotraukoje). Nu aš net krūptelėjau, kai pamačiau gal nepasirodys panašu, jei nematėt filmo, bet man, kaip mačiusiai, labai labai primena..
visą gyvenimą buvo labai gražu fotografija..
studentavimo laikais net į parodas eidavau, paskui aptingau.. bet visada viena akim stebėdavau, jei ką panašaus užmatydavau..
kai su vyru susipažinau, jis dirbo viename dienraštyje, gavo pusiau profesionalų fotiką naudojimui, be to, šalia dirbo žiniasklaidos fotografai-grandai. tai keletą juokingų kadrų padarius nusprendžiau, kad turiu "chvatkę" ir.. nustojau..
iki kokių užpraeitų metų.. kai susipažinau su viena mergina, kuri, mano galva, turi kitokį pasaulio matymą.. ir užkrėtė ji mane vėl.. tik rimčiau tik dabar prisėdau.. rimčiau vadinu tai, kad net knygas skaitau, domiuosi kasdien, nuolat, skaitinėju, žiūrinėju, bandau pati, o ne tik per atstumą domiuosi.. tikiuosi, kad po metų mane kas nors pagirs.. kaip ten bebūtų, jausti vidinį pasitenkinimą svarbiausia, bet, neslėpsiu, svarbus ir išorinis pagyrimas
Papildyta:
o dėl 38 autoportreto.....
nuotrauka iš mano minėto filmo. Personažas - Anton Gorodetsky (suaugęs vyras nuotraukoje). Nu aš net krūptelėjau, kai pamačiau gal nepasirodys panašu, jei nematėt filmo, bet man, kaip mačiusiai, labai labai primena..