Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 13:03)
1. na nenorejau cia tersti, nes pradzioje lig ir nebuvo susidomejusiu.
O ideja: tiesiog gauti dovanu nuotrauka. Man visai patiktu. Nesvarbu kokia ji, nuo ko ji - bet bus malonu gauti nuotrauka, kuria rinko,ruose specialiai tau smile.gif
O siaip noretusi pastu, atspausdinta, gal nereminta, bet su paspartu?

2. O del nuotrauku ND as jau baigiu pasimesti. Sunku atrasineti "autore", vis pamirstu ir ikepu "desiree" tai reikia paskui eiti taisyti. Gal kas ir atseke taip, gal perskaitet, kol nespejau pataisyti

1. drinks_cheers.gif aš ir už paštu išsiuntima. graži dovana būtų, simboliška, prasminga mirksiukas.gif

2. tai kad kitur profilyje irgi labai aiški nuotrauka yra, tai bruožus nesunku atpažinti ir ND tongue.gif aš net neabejoju kurios foto yra tavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 12:21)
2. tai kad kitur profilyje irgi labai aiški nuotrauka yra, tai bruožus nesunku atpažinti ir ND  tongue.gif aš net neabejoju kurios foto yra tavo 4u.gif

nenoriu tiketi, kad radai visas smile.gif

perskaiciau viena komentara ND. kur buvo duodamas medalis uz drasa. Pamasciau, kad visiems idejusiems ir dar idesiantiems nuotrauka i si ND reikia po medali. Kokybe siu namu darbu pavydetina - tokiu nuotrauka ne visada ir Kudroje rastum.
Atsakyti
Labas, aš kaip zombė po nemiegotos nakties, bet saulė taip tvieskia į langus, kad negaliu nusnūsti greta sūnelio..

Aš labai už apsikeitimą fotografijoms, labai šauni Kalėdų dovana būtų smile.gif ir netgi turiu pasiūlymą kaip galima tas nuotraukas paruošti - atspausdinti ir paklijuoti ant putkartonio - 3mm arba 5mm , ar kaip jis ten vadinasi, tokį dalyką atlieka rėminimo centrai, o Vilniuje ir Procentras Savanorių prospekte, aš šitaip esu pasidariusi savo nuotraukas ant sienos - paklijavau ir tada ant sienos su dvipuse lipnia juosta. Šiaip labai patogu taip paklijuotą po to rėminti.

Tiesa, o kodėl taip nieks nekomentuoja mano nuotraukų - tik Desiree ir Bitelė verysad.gif taip norisi išgirsti ką nors pamokančio, ar į ką dėmesį atkreipt.. kažkaip tyliai jūs čia... ech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 13:26)
nenoriu tiketi, kad radai visas smile.gif

perskaiciau viena komentara ND. kur buvo duodamas medalis uz drasa. Pamasciau, kad visiems idejusiems ir dar idesiantiems nuotrauka i si ND reikia po medali. Kokybe siu namu darbu pavydetina - tokiu nuotrauka ne visada ir Kudroje rastum.

pritariu........ žiauuuuriai geri ND..... o juk bene patys sudėtingiausi?........ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 05, 13:48)

Tiesa, o kodėl taip nieks nekomentuoja mano nuotraukų - tik Desiree ir Bitelė  verysad.gif taip norisi išgirsti ką nors pamokančio, ar į ką dėmesį atkreipt.. kažkaip tyliai jūs čia... ech... verysad.gif

a čia kur jos? perverčiau atgal iki 38 lyg psl ir neradau nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 14:50)
pritariu........ žiauuuuriai geri ND..... o juk bene patys sudėtingiausi?........ doh.gif

na man jie nebuvo sudetingiausi.. Jau kaip kazkas minejo, gerai save pazysti ir zinai savo pliusus ir minusus, zinai kaip save pateikti ir t.t. Ideju irgi turejau, kelios dar neigyvendintos. Bet tam laiko vis ptritruksta.

Pupeliuk, visada stengiuosi pakomentuoti. Greiciausiai si karta praziopsojau tavo nuotraukyte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 05, 12:46)
O tu is kur viska zinai blink.gif  biggrin.gif

:

is senu laiku irnesakyk.gif ji dar savo mazojo laukesi rolleyes.gif tu juk zinai kad man su atmintim lb gerai hihihi.gif
na jei niekas nebijos mano foto,tai as pasirasau keitimuisi flirt.gif
Pupeliuk,as irgi nepastebejau tavo foto mastau.gif blush2.gif kartais buna,kadd vienu kartu daug foto atsiranda,tai as tada pamirstu ka maciau bigsmile.gif ir tik isimenu kelias foto rolleyes.gif
Atsakyti
Vaaa, radau bigsmile.gif Net 34 psl ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 04, 06:44)

1) Trevi fontanas - dėl žmonių spūsties neieškojau normalesnio kampo, tiesiog - "check" ir bėgom toliau.
2) Forumai
3) Forumai ir koliziejus
4) Forumai, panorama iš 8 nuotraukų, vėl dangus belenkoks, reiks kada prisėst sutvarkyti..
5) Vatikano muziejuose - šioje labai patiko tas saulės spindulys krentantis šalia skulptūros, tai padariau portretą, dar turiu ir iš profilio..
6) Vatikano muziejai - gavosi kaip dvi nuotraukos vienoje, reiktų Victoro klaust dėl kompozicijos balanso.. mas atrodo pakankamai stabili, bet labai sunkiai sekėsi sukinėti nuotrauką, kaip geriau..

matytos vietos ax.gif tik lb senai jau...
1 - šiek tiek neryški ax.gif
2 - fainas dangus. Man gal kiek pirmas planas per daug šešėlyje, arba gal jo daugiau kirptelti reikėjo...
3 - fainai, visos įžymybės vietoj, gal tik skaidresnio kadro noretusi
4 - įdomiai ax.gif sunku ką komentuoti, graži panorama.
5,6 man vėl tamsokos, bet gal čia taip ir turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 05, 13:48)
paklijavau ir tada ant sienos su dvipuse lipnia juosta. Šiaip labai patogu taip paklijuotą po to rėminti.

klausyk, o ta juosta po to nusiplėšia? aš vakar nusipirkau, bet dvejoju, ar klijuot? o diedas labai jau nenori sienos gręžt doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 13:50)

vien jau paviešint savo veidelį, kiek drąsos reikėjo doh.gif
Atsakyti
nu kieno 37 nuotrauka, a? Istirpsiu is smalsumo.

ir dar, o kiek jus vyru autoportretu matot? mastau, kelis as matau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 lapkričio 2007 - 14:38
QUOTE(gus @ 2007 11 05, 15:15)

lotuliukas.gif jei tu nebijosi mano tai as tavo tikrai kad nebijosiu

QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 15:37)
nu kieno 37 nuotrauka, a?  Istirpsiu is smalsumo.

ir dar, o kiek jus vyru autoportretu matot? mastau, kelis as matau..

greit prisipazinkit, o tai greitai turesim balute forume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 05, 14:15)

a tu pabaigsi vieną kartą dirol.gif
aš, apgalvojus visas pasekmes, labai atsakingai pareiškiu - noriu, kad gus man nuotrauką siųstų tongue.gif
Atsakyti