Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 09:03)

jei aš sakau, kad yra, tai vadinasi yra  tongue.gif
pas mane CS3. kokia versija pas tave? 

nu aš tundra, bet nerandu to replace. gal galima smulkiau paaiškinti kur tą stebuklą rasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 05, 10:37)
aš sugalvojau, kaip tau reikėjo daryt  biggrin.gif - tau reikėjo padėt fotiką ant žemės ir tada fotkint, palikt daugiau atspindžių ir labai mažai tų medžių g.gif

bigsmile.gif šiaip iš gana žemai fotkinau, bet gal nepakankamai ax.gif Eisiu vėl kada ryte paslankiot palei ežerą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 05, 10:50)
nu aš tundra, bet nerandu to replace. gal galima smulkiau paaiškinti kur tą stebuklą rasti  blush2.gif

iki vakaro pakentėsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 05, 01:36)
lotuliukas.gif oi jus, senutes - man atrodo ir as i jusu buri g.gif tik manyc esu siek tiek vyresne uz ca-girl cool.gif

kaip tik jaunesne biggrin.gif vieneriais metais biggrin.gif Californiagirl,tikiuosi nesupyksi ax.gif
Desiree,man tavo nuotrauka liux su zvakem,galvojau kad portrtuose ten taviske irgi prie zvakiu sviesos,bet dabar abejoju,nes tavo komentaras yra g.gif visur tavo komentarai,taip kad nepagaunu kuri tu rolleyes.gif
Degute,gal atrodytu kitaip jei butu gyvesnes spalvos,bet nieko nepadarysi gamta renkasi spalvas rolleyes.gif man siek tiek pe ruda ax.gif
dar del to albumo,pvz as nemoku taip nuotrauku padaryt kaip Desiree,Californiagirl,Wyshnia,Dejevu,Opa,RSaulyte,tai kas nores imt mano nevykusias foto tongue.gif ?ar cia jokio skirtumo kokia foto bus,ja kas ivertins ar ji tinkama bus mainam ar ne,jus nepykit kad klausiu,bet as nesuprantu blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 05, 12:58)
[dar del to albumo,pvz as nemoku taip nuotrauku padaryt kaip Desiree,Californiagirl,Wyshnia,Dejevu,Opa,RSaulyte,tai kas nores imt mano nevykusias foto tongue.gif ?ar cia jokio skirtumo kokia foto bus,ja kas ivertins ar ji tinkama bus mainam ar ne,jus nepykit kad klausiu,bet as nesuprantu blush2.gif  rolleyes.gif

Man ir panaši mintis kilo, kad kažkam labai nepasiseks, jei aš jam dovaną ruošiu, juk man iki daugumos jūsų toki toli...... blush2.gif Nors Gus man atrodo be reikialo save taip nuvertina ax.gif
Atsakyti
desiree, man irgi trūksta info.
kaip suprantu apsikeisim nuotraukomis, kaip dovanomis kalėdų proga rolleyes.gif
bet a) siuntimas vyks paštu ar e-mailu elektroniniam variante
b ) ar reikia pasirūpinti įrėminimu, apipavidalinimu, jei paštu siųsti g.gif
tiesiog tokio konkretumo norėtųsi,kas čia vyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 12:34)
tiesiog tokio konkretumo norėtųsi,kas čia vyksta  lotuliukas.gif

aaaa... šiaip tai jo unsure.gif . pati pirma įsirašiau lotuliukas.gif o tiksliai net nežinau, kaip ten kas bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 05, 11:58)
kaip tik jaunesne biggrin.gif vieneriais metais biggrin.gif Californiagirl,tikiuosi nesupyksi ax.gif

O tu is kur viska zinai blink.gif biggrin.gif

Del fokusavimo. Merginos pabandykit nusistatyti al servo ir nuotraukas ne kad po viena, o po tris fotografuotu. Bandykit fokusuoti taskiniu budu, bet visada pasirinkit taskiuka i akis. Judant vaikuciui fotoaparatas seks akyte, o fotografuojant iskart 3 nuotraukas didesne tikimybe, kad pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 13:34)
desiree, man irgi trūksta info.
kaip suprantu apsikeisim nuotraukomis, kaip dovanomis kalėdų proga  rolleyes.gif
bet a) siuntimas vyks paštu ar e-mailu elektroniniam variante
b ) ar reikia pasirūpinti įrėminimu, apipavidalinimu, jei paštu siųsti  g.gif

As tai noreciau pastu ir dar su autoriaus autografu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 12:34)

O as manau Desiree ideja iskele (man ji patinka) - jei atsirastu palaikanciu - tartumemes toliau g.gif
As uz jau atspauzdintas ir pamatintas nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 05, 10:41)
Šios dienos rytas...

Horizontą per vidurį palikau specialiai.

man grazu. O kad niuri ir slegianti nuotrauka... Na juk ne visos turi buti linksmos wink.gif Vienintelis kad nelabai tai isdeges dangus virsutiniam desiniam kampe. O tai kad ryskumo siek tiek truksta tai man priduoda nuotraukai mistikos. Ne visada tas ryskumas reikalingas.
Na bet idomu butu pamatyti ir originala, netaisyta varianta.

Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 11 05, 11:50)
nu aš tundra, bet nerandu to replace. gal galima smulkiau paaiškinti kur tą stebuklą rasti  blush2.gif

aipie ka jus cia?
Atsakyti
na nenorejau cia tersti, nes pradzioje lig ir nebuvo susidomejusiu.
O ideja: tiesiog gauti dovanu nuotrauka. Man visai patiktu. Nesvarbu kokia ji, nuo ko ji - bet bus malonu gauti nuotrauka, kuria rinko,ruose specialiai tau smile.gif
O siaip noretusi pastu, atspausdinta, gal nereminta, bet su paspartu?

O del nuotrauku ND as jau baigiu pasimesti. Sunku atrasineti "autore", vis pamirstu ir ikepu "desiree" tai reikia paskui eiti taisyti. Gal kas ir atseke taip, gal perskaitet, kol nespejau pataisyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 lapkričio 2007 - 13:06