Sveikos,
tai jei kas nors nepersigalvojo dėl beviltiškos nuotraukos, tai prašom rašyti emailus, išsiųsiu..
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 08:18)
sayonara, jau tau e-mailą į až permečiau dė redagavimui nuotraukos
esmė, kad atsiųstum nei kiek nekoreguotą variantą. patį "žaliausią" variantą. jei jas kas buvo daryta - netiks
esmė, kad atsiųstum nei kiek nekoreguotą variantą. patį "žaliausią" variantą. jei jas kas buvo daryta - netiks
taip ir supratau. tik nenukraupkit, kai pamatysit
jau trims mergičkoms permečiau fotkes.
jei kas, namie turiu didesnę.
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 22:14)
sunkiai as ta zuvelioka gaudziau bet kogero - zmoniu portretai idomesni...
Opa, ten didysis kanjonas ? labai grazu...viena is vietu, kurias noreciau pamatyti
Opa, ten didysis kanjonas ? labai grazu...viena is vietu, kurias noreciau pamatyti
Peppi, cia Chirino kanjonas. (Чиринский)
O del koregavimo - gal padarom viena bendra sarasa norinciu koreguogi nuotraukas su e-mail adresais ir nickais ir tam, kas aukoja savo nuotrauka - ji persiunciam> Taip butu paprasciau ir operatyviau.
Tik va, toki sarasa galetu sudaryt ko gero tik bite Maja arba off topic.
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 08:47)
Peppi, cia Chirino kanjonas. (Чиринский)
O del koregavimo - gal padarom viena bendra sarasa norinciu koreguogi nuotraukas su e-mail adresais ir nickais ir tam, kas aukoja savo nuotrauka - ji persiunciam> Taip butu paprasciau ir operatyviau.
man tai nieko tokio, galima ir po vieną į AŽ
ai, dar pamiršau: aš atsiprašau, kad taip įkyriai, ale gal jau namų darbus leisit pasižiūrėti?..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 04, 06:44)
net nežinau, kuri yra gražiausia. man patinka absoliučiai visos
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 04, 15:00)
ne viena tu cia tokia 'stepiu vilke'..
dublis 113. a nors kiek geriau?
dbr fokusa dariau i ziedlapius.
išdegus raudona spalva, ir ta balta taip pat išdegus
QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 15:09)
labai prispausta is visu pusiu... parodyk 115 dubli, juk turi ar ne?
As tokia senu paziuriu tai... man knygos virselis "nelimpa2 prie ziedlapiu... Matau ziedlapius ir noris kokio nors romano, ar meiles poezijos knygos virselio... Nors as kai panasia dariau, panaudojau zodyna labai luksisku tamsiai raudonu virseliu
Na ir fonas... nelimpa man. Juoda yra gerai. Bet gal tada f skaiciuka maziausiai issirink, fonas bus isplaukes ir taip i akis nelis.
As tokia senu paziuriu tai... man knygos virselis "nelimpa2 prie ziedlapiu... Matau ziedlapius ir noris kokio nors romano, ar meiles poezijos knygos virselio... Nors as kai panasia dariau, panaudojau zodyna labai luksisku tamsiai raudonu virseliu
Na ir fonas... nelimpa man. Juoda yra gerai. Bet gal tada f skaiciuka maziausiai issirink, fonas bus isplaukes ir taip i akis nelis.
o dar žinau, kokia tai knyga, tai visai nesiderina su žiedlapiais
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 15:27)
pasiemiau pora kadru is seniau, fotkinta dar su ricoh muilinuke, ka manot, ar yra kas nors idomaus siuose kadruose?
man patinka 1 ir 3 kadras. tik žuveliokui ryškumo trūksta
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 04, 16:51)
Komentarams... Labai nebarkit tai ne mano sfera, bet vaikucius fotografavau siam parke, tai patrauke aki keletas vietu...
man labai patinka. tokia rudeniška. ale gražu ten pas jus
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 04, 19:38)
gerai, kad dar vakar spėjau užmatyt patiko labai spalvos super. tokios šiltos, gražios, rudeninės.
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 11 04, 20:49)
Ai, tvarkau savo albuma - senas nuotraukas, norejau ikelt kelias, ale nebezinau...
Tada tik viena
man patinka. tik gal šiek tiek kokio saturation uždėt reiktų, nes dabar spalvos blankokos.
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 04, 21:00)
jei aš sakau, kad yra, tai vadinasi yra
pas mane CS3. kokia versija pas tave?
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 08:13)
laba ryta, as taip pat uz slaptazodi sayonarai.
o tai dar ji neturi? kam ten buvo suteiktas slaptažodis visai neseniai?
P.S. Sayonara, dabar ne konkrečiai tave omenyje turiu , bet manau, kad pradėjom tą slaptažodį dalint į kairę ir į dešinę
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 08:47)
bet tai būna, kad ne visi nori koreguot. sąrašą, aišku, galėčiau padaryt, jei toks poreikis būtų.
ir jau rašiau, kad pakoreguotą nuotrauką pavadinkit savo nic'u. taip paprasčiau autoriui bus nesusipainiot tarp nuotraukų
QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 09:48)
ai, dar pamiršau: aš atsiprašau, kad taip įkyriai, ale gal jau namų darbus leisit pasižiūrėti?..
Aš už tai, kad tave įleistų į ND, bet pati čia dar naujokė, tad nepyk, bet slaptažodžio negaliu siųsti.
Californiagirl džiaugiuosi, kad vakar spėjau pamatyti Helovyno reportažą Kaip visada nuotraukos super nuotaikingos, šiltos, spalvingos Jau buvau pasiilgusi tavo nuotraukų, anksčiau dar užbėgdavau į paraše esantį albumėlį tavo džiaugsmeliais ir tavo sugebėjimais pasigrožėti.
Net nesitikėjau, kad ši ND tema bus tokia populiari Labai daug gražių, meniškų, šiltų nuotraukų. Tikiosi, kad niekas nepabijos prisipažinti po nuotraukomis, nes taip įdomu sužinoti nuotraukų autorius.
QUOTE(Vilika @ 2007 11 05, 08:15)
Net nesitikėjau, kad ši ND tema bus tokia populiari Labai daug gražių, meniškų, šiltų nuotraukų. Tikiosi, kad niekas nepabijos prisipažinti po nuotraukomis, nes taip įdomu sužinoti nuotraukų autorius.
as tai labai laukiu kol prisipazins autore, kurios labai noreciau i modeles kvadratiniams pazaidimams