Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikos,

tai jei kas nors nepersigalvojo dėl beviltiškos nuotraukos, tai prašom rašyti emailus, išsiųsiu..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
laba ryta, as taip pat uz slaptazodi sayonarai.
Atsakyti
sayonara, jau tau e-mailą į až permečiau dė redagavimui nuotraukos mirksiukas.gif
esmė, kad atsiųstum nei kiek nekoreguotą variantą. patį "žaliausią" variantą. jei jas kas buvo daryta - netiks 4u.gif
oho operatyvumas thumbup.gif
ok, virš 1 MB, tiks 4u.gif o kaip gelbėt, reiks pagalvot g.gif thumbup.gif jėga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 05 lapkričio 2007 - 08:21
QUOTE(Sansara @ 2007 11 05, 08:18)
sayonara, jau tau e-mailą į až permečiau dė redagavimui nuotraukos  mirksiukas.gif
esmė, kad atsiųstum nei kiek nekoreguotą variantą. patį "žaliausią" variantą. jei jas kas buvo daryta - netiks  4u.gif

taip ir supratau. tik nenukraupkit, kai pamatysit biggrin.gif doh.gif
jau trims mergičkoms permečiau fotkes. 4u.gif
jei kas, namie turiu didesnę.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 22:14)
sunkiai as ta zuvelioka gaudziau doh.gif bet kogero - zmoniu portretai idomesni... smile.gif

Opa, ten didysis kanjonas smile.gif ? labai grazu...viena is vietu, kurias noreciau pamatyti smile.gif

Peppi, cia Chirino kanjonas. (Чиринский)

O del koregavimo - gal padarom viena bendra sarasa norinciu koreguogi nuotraukas su e-mail adresais ir nickais ir tam, kas aukoja savo nuotrauka - ji persiunciam> Taip butu paprasciau ir operatyviau.

Tik va, toki sarasa galetu sudaryt ko gero tik bite Maja arba off topic. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 08:47)
Peppi, cia Chirino kanjonas. (Чиринский)

O del koregavimo - gal padarom viena bendra sarasa norinciu koreguogi nuotraukas su e-mail adresais ir nickais ir tam, kas aukoja savo nuotrauka - ji persiunciam> Taip butu paprasciau ir operatyviau.

Tik va, toki sarasa galetu sudaryt ko gero tik bite Maja arba off topic.  unsure.gif

man tai nieko tokio, galima ir po vieną į AŽ smile.gif

ai, dar pamiršau: aš atsiprašau, kad taip įkyriai, ale gal jau namų darbus leisit pasižiūrėti?.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 lapkričio 2007 - 08:52
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 04, 06:44)

Vėl tvarkiau fotkes, tai dedu dar kelias:

net nežinau, kuri yra gražiausia. man patinka absoliučiai visos thumbup.gif

QUOTE(Žūžū @ 2007 11 04, 15:00)

ne viena tu cia tokia 'stepiu vilke'.. ax.gif
dublis 113. a nors kiek geriau?
dbr fokusa dariau i ziedlapius.

išdegus raudona spalva, ir ta balta taip pat išdegus ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 15:09)
labai prispausta is visu pusiu... parodyk 115 dubli, juk turi ar ne?
As tokia senu paziuriu tai... man knygos virselis "nelimpa2 prie ziedlapiu... Matau ziedlapius ir noris kokio nors romano, ar meiles poezijos knygos virselio... Nors as kai panasia dariau, panaudojau zodyna  lotuliukas.gif labai luksisku tamsiai raudonu virseliu smile.gif
Na ir fonas... nelimpa man. Juoda yra gerai. Bet gal tada f skaiciuka maziausiai issirink, fonas bus isplaukes ir taip i akis nelis.

drinks_cheers.gif o dar žinau, kokia tai knyga, tai visai nesiderina su žiedlapiais biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 15:27)
pasiemiau pora kadru is seniau, fotkinta dar su ricoh muilinuke, ka manot, ar yra kas nors idomaus siuose kadruose?

man patinka 1 ir 3 kadras. tik žuveliokui ryškumo trūksta ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 04, 16:51)
Komentarams... ax.gif  Labai nebarkit biggrin.gif  tai ne mano sfera, bet vaikucius fotografavau siam parke, tai patrauke aki keletas vietu...

man labai patinka. tokia rudeniška. ale gražu ten pas jus ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 04, 19:38)
Dar pries Helovyno vakarini saldainiavima, zaidem parke su kaukem...

gerai, kad dar vakar spėjau užmatyt biggrin.gif patiko labai thumbup.gif spalvos super. tokios šiltos, gražios, rudeninės.
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 11 04, 20:49)

Ai, tvarkau savo albuma - senas nuotraukas, norejau ikelt kelias, ale nebezinau...
Tada tik viena

man patinka. tik gal šiek tiek kokio saturation uždėt reiktų, nes dabar spalvos blankokos.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 04, 21:00)
Kur tu randi taREPLACE? Pas mane tokio nbera???? verysad.gif
Gali nebesakyti ...jau radau smile.gif

jei aš sakau, kad yra, tai vadinasi yra tongue.gif
pas mane CS3. kokia versija pas tave?

Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 08:13)
laba ryta, as taip pat uz slaptazodi sayonarai.

o tai dar ji neturi? kam ten buvo suteiktas slaptažodis visai neseniai?

P.S. Sayonara, dabar ne konkrečiai tave omenyje turiu mirksiukas.gif , bet manau, kad pradėjom tą slaptažodį dalint į kairę ir į dešinę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 08:47)

Tik va, toki sarasa galetu sudaryt ko gero tik bite Maja arba off topic.  unsure.gif

bet tai būna, kad ne visi nori koreguot. sąrašą, aišku, galėčiau padaryt, jei toks poreikis būtų.
ir jau rašiau, kad pakoreguotą nuotrauką pavadinkit savo nic'u. taip paprasčiau autoriui bus nesusipainiot tarp nuotraukų ax.gif
Atsakyti
butu nelabai grazu, jei Sayonara negautu slaptazodzio. Jos nuotrauka ND yra, mes ja jau pradejom aptarineti. Kazkaip net komentara norisi istrinti dabar, zinant, kad autore negali paskaityti
Atsakyti
Desiree, tai aš ne ją omenyje turėjau ax.gif o apskritai tokią tendenciją, kad labai jau lengvai dalinam ax.gif
jai galim duot, jei dar negavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 05 lapkričio 2007 - 09:13
Bite Maja, siaip kazka panasaus ir as galvojau, bet nelabai zinau kaip ir ka kitaip reiketu daryti.

siandien nesu spalvota juostele ryskinimui. Tikiuosi nenugrybavau su ekspozicija, spalvotoje labiau matytusi... Tureciau per savaite gauti, jei bus kas idomaus parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 lapkričio 2007 - 09:16
QUOTE(sayonara @ 2007 11 05, 09:48)
ai, dar pamiršau: aš atsiprašau, kad taip įkyriai, ale gal jau namų darbus leisit pasižiūrėti?.. ax.gif

Aš už tai, kad tave įleistų į ND, bet pati čia dar naujokė, tad nepyk, bet slaptažodžio negaliu siųsti.
Californiagirl džiaugiuosi, kad vakar spėjau pamatyti Helovyno reportažą thumbup.gif Kaip visada nuotraukos super thumbup.gif nuotaikingos, šiltos, spalvingos wub.gif Jau buvau pasiilgusi tavo nuotraukų, anksčiau dar užbėgdavau į paraše esantį albumėlį tavo džiaugsmeliais ir tavo sugebėjimais pasigrožėti.
Net nesitikėjau, kad ši ND tema bus tokia populiari thumbup.gif Labai daug gražių, meniškų, šiltų nuotraukų. Tikiosi, kad niekas nepabijos prisipažinti po nuotraukomis, nes taip įdomu sužinoti nuotraukų autorius.
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 11 05, 08:15)
Net nesitikėjau, kad ši ND tema bus tokia populiari  thumbup.gif Labai daug gražių, meniškų, šiltų nuotraukų. Tikiosi, kad niekas nepabijos prisipažinti po nuotraukomis, nes taip įdomu sužinoti nuotraukų autorius.

as tai labai laukiu kol prisipazins autore, kurios labai noreciau i modeles kvadratiniams pazaidimams smile.gif
Atsakyti