Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 05, 00:58)
As irgi bijau garsiai sakyti lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif oi jus, senutes - man atrodo ir as i jusu buri g.gif tik manyc esu siek tiek vyresne uz ca-girl cool.gif

Nuotraukos grazios 4u.gif Grazus helouvynas bigsmile.gif As taip pat vis pagalvoju, kad californiagirl supa labai grazios spalvos rolleyes.gif
Desiree nuotraukos si kart nesuprantu blush2.gif Gal reiks ryt paziuret g.gif smile.gif
peppi zuvele labai patiko - tiesa ryskumo daugiau noretusi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 04, 13:00)
Keista... g.gif  Ne neistryniau dar, ka tik idejau.
Cia dar viena praziopsojau...Gal sia matai?
user posted image

nu taip man ir neteko matyt CAgirl Helovyno nuotrauku. Rodo tik "user posted image" ir daug tuscios vietos. Bandziau ryte namie ir popietu darbe ir nerode--beja visu kitu nuotraukas rode, o ji dar buvo neistrynus g.gif
Gaila man...
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 04, 05:11)
Verta apie tai pagalvot. Gal temos ilgalaikiai, istikimieji dalyviai noretu ka nors panasaus suorganizuot kada pasitikejimas bus igytas parinktam rately?

Avedos mintis man visai patiko.Tik ilgoka bus laukt.Pas mane kantrybes ne pyragai..O del bendro nuotrauku albumo su Desiree sutinku.kas noretu apsiimt su organizacija?Del mainymosi fotografijomis..nesijauciu dar uzaugus iki Kudros,gi pelkinis zuveliuks esu.Tai kur man ta kudra irnesakyk.gif hihihi.gif tai butu nedrasu, ale seip tai pasirasau sitai idejai.

QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 20:14)
sunkiai as ta zuvelioka gaudziau doh.gif bet kogero - zmoniu portretai idomesni... smile.gif

tik perskaicius sita komentara,pagalvojau,kur tu ce mane ir kada gaudei.galvojau kazka praziopsojau,o pasirodo...is visu tavuju pateiktu man zuveliuks superiskiausiai ir ziuris.Seip stengiuos kuo maziau is apacios fotografuot zmones,bet gyvunams tavo fotografija patvirtina,kad puikiai tinka portretuks is apacios.labai tokia nekudriska zuviote papustais zundziokais hihihi.gif ce jei nesikabinant del ryskumo,o tik del pacios idejos wink.gif

del pieniu...as nuo ju pradejau.Daba manes anos nebevez.Tokios nuvalkiotos visu pradinuku [ce tik nesupyk],ale nekasdieniskai jas pavaizduot tai tik viena kart instrigo dejavu bandymo fotografija,kur to puko sekla kazkaip ten ydomiai pagavus...

o del 'motobaikisko' dangaus.manau galima ir pasikraipyt aplink sita grazuoliuka
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 04, 20:22)
Dar turiu pasiūlymą: būkit tvarkingos ir tvarkingi iki galo, pasirašykit iš kur esat , negi taip sunku įvest savo gyvenamają vietą.. ir dar.. na jau tie nikai visu doh.gif , nesuprasi kur mama, kur tėtis - išduokit savo lytį kokiu nors būdu biggrin.gif gausit po  4u.gif

a tilifuonu numeriu nereik parasyt? hihihi.gif

beja californios nuotraukiuku nimaciau...jau taip nudna... verysad.gif

as prisidedu prie tu,kurie sako,kad nebalsuojam uz ND.

sayonara,a tai jau gavai slaptazodzius?Klausykit,dar nemaciau,kad taip zmogus stengtusi pas mumi ir negautu slaptazodzio[net offtopic'ui savo autoportretus siuntineja!! bigsmile.gif ].Kazkaip kiti naujokai lengviau praslydo.Uzuojauta sayonarai 4u.gif as pasiryzus tau atsiust duomenis,jeigu tu dar ju neturi.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 05, 01:58)
nu taip man ir neteko matyt CAgirl Helovyno nuotrauku. Rodo tik "user posted image" ir daug tuscios vietos. Bandziau ryte namie ir popietu darbe ir nerode--beja visu kitu nuotraukas rode, o ji dar buvo neistrynus  g.gif
Gaila man...

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 05, 02:39)
beja californios nuotraukiuku nimaciau...jau taip nudna... verysad.gif

Kai sumesiu visas i albuma, atsiusiu jums albumo nuoroda i AZ mirksiukas.gif Ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 05, 01:36)
lotuliukas.gif oi jus, senutes - man atrodo ir as i jusu buri g.gif tik manyc esu siek tiek vyresne uz ca-girl cool.gif

O as manau, kad as siek tiek vyresne cool.gif biggrin.gif

Tiesa, kas cia baresi, kad dar lytis surasyti reikia lotuliukas.gif na manau, kad is mano niko ir taip aisku, kad nesu californiaboy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 05, 06:37)
Kai sumesiu visas i albuma, atsiusiu jums albumo nuoroda i AZ mirksiukas.gif Ar gerai?

Californiagirl, as nors ir spejau pamatyt, bet labai mielai paziureciau dar karta ir pasimokyciau ax.gif

As pasigendu Silwio unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 05, 06:53)
O as manau, kad as siek tiek vyresne cool.gif  biggrin.gif

Ne apie tai tema, ale ir as i jusu buri blush2.gif

ZverisKLP, as - ji laugh.gif , gimtine - Klaipeda, gyvenu Vilniuj, o dabar bastausi po Azija (tiksliau po maza jos dali) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 06:10)
Californiagirl, as nors ir spejau pamatyt, bet labai mielai paziureciau dar karta ir pasimokyciau  ax.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Californiagirl, sakei istrynei nuotraukas? unsure.gif As bent jau sioje zinuteje dar matau.

Ar gali pasidalint, kaip tu fokusuoji, kad tavo vaikuciu akys tokios ryskios gaunasi. Man atrodo, musu fotikai tokie pat.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 06:14)
Californiagirl, sakei istrynei nuotraukas?  unsure.gif  As bent jau sioje zinuteje dar matau.

Ar gali pasidalint, kaip tu fokusuoji, kad tavo vaikuciu akys tokios ryskios gaunasi. Man atrodo, musu fotikai tokie pat.

As per savo kompa visas dar matau, kad ir istrinta is photobucket...bet cia turbut kompas "atsimena" tai ir rodo biggrin.gif Keista, kad tu dar matai...bet dings ir ta.

Kaip fokusuoju? Kartais pasirenku fokuso taska, bet dazniausiai auto...taikau kol pataikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 05, 07:17)
As per savo kompa visas dar matau, kad ir istrinta is photobucket...bet cia turbut kompas "atsimena" tai ir rodo biggrin.gif  Keista, kad tu dar matai...bet dings ir ta.

Kaip fokusuoju? Kartais pasirenku fokuso taska, bet dazniausiai auto...taikau kol pataikau doh.gif

O On shot, Al focus ar Al servo? Ar renkiesi pagal situacija?
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 05, 06:24)
O On shot, Al focus ar Al servo? Ar renkiesi pagal situacija?

Visada naudoju "one shot", net neturiu supratimo ka kiti reiskia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 05, 07:55)
Visada naudoju "one shot", net neturiu supratimo ka kiti reiskia blush2.gif

Nu as kai instrukcijoje prisiskaiciau doh.gif , kad Al servo labiau tinkamas judantiems objektams fotkint, o al Focus fokusuoja placiai, tai jais ir naudodavausi. Matyt be reikalo.
Beje, dar ten raso, kad jei naudojamas Al servo, tai nepertraukiamo fotgrafavimo metu fokusuos nepertraukiamai (kaip suprantu, kiekvienam kadrui atskirai), o su One shot - viena karta. Na, bet cia reikia bandyt, bandyt ir dar kart bandyt. doh.gif
O kad maziau bandyt, galima pasinaudoti profu patarimais blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti