Sveiki,
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 04, 05:11)
Verta apie tai pagalvot. Gal temos ilgalaikiai, istikimieji dalyviai noretu ka nors panasaus suorganizuot kada pasitikejimas bus igytas parinktam rately?
Avedos mintis man visai patiko.Tik ilgoka bus laukt.Pas mane kantrybes ne pyragai..O del bendro nuotrauku albumo su Desiree sutinku.kas noretu apsiimt su organizacija?Del mainymosi fotografijomis..nesijauciu dar uzaugus iki Kudros,gi pelkinis zuveliuks esu.Tai kur man ta kudra
tai butu nedrasu, ale seip tai pasirasau sitai idejai.
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 20:14)
sunkiai as ta zuvelioka gaudziau
bet kogero - zmoniu portretai idomesni...
tik perskaicius sita komentara,pagalvojau,kur tu ce mane ir kada gaudei.galvojau kazka praziopsojau,o pasirodo...is visu tavuju pateiktu man zuveliuks superiskiausiai ir ziuris.Seip stengiuos kuo maziau is apacios fotografuot zmones,bet gyvunams tavo fotografija patvirtina,kad puikiai tinka portretuks is apacios.labai tokia nekudriska zuviote papustais zundziokais
ce jei nesikabinant del ryskumo,o tik del pacios idejos
del pieniu...as nuo ju pradejau.Daba manes anos nebevez.Tokios nuvalkiotos visu pradinuku [ce tik nesupyk],ale nekasdieniskai jas pavaizduot tai tik viena kart instrigo dejavu bandymo fotografija,kur to puko sekla kazkaip ten ydomiai pagavus...
o del 'motobaikisko' dangaus.manau galima ir pasikraipyt aplink sita grazuoliuka
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 04, 20:22)
Dar turiu pasiūlymą: būkit tvarkingos ir tvarkingi iki galo, pasirašykit iš kur esat , negi taip sunku įvest savo gyvenamają vietą.. ir dar.. na jau tie nikai visu
, nesuprasi kur mama, kur tėtis - išduokit savo lytį kokiu nors būdu
gausit po
a tilifuonu numeriu nereik parasyt?
beja californios nuotraukiuku nimaciau...jau taip nudna...
as prisidedu prie tu,kurie sako,kad nebalsuojam uz ND.
sayonara,a tai jau gavai slaptazodzius?Klausykit,dar nemaciau,kad taip zmogus stengtusi pas mumi ir negautu slaptazodzio[net offtopic'ui savo autoportretus siuntineja!!
].Kazkaip kiti naujokai lengviau praslydo.Uzuojauta sayonarai
as pasiryzus tau atsiust duomenis,jeigu tu dar ju neturi.